30

Анонимен

преди 8 години

Защо пишеш тук тогава, като не се интересуваш от мнения, от хора, от това кой какво пише и т.н.? Отиди при горските ти събратя и комуникирай с тях. Самият факт че продължаваш да пишеш и да се обясняваш говори достатъчно и доказва, че си противоречиш.

29

Анонимен

преди 8 години

Виж ся изравнена ли си психопатка ли си истината е че не си добре и по добре отиди да се прегледаш

28

do 79

преди 8 години

Niamam problem s Istinata.A Istinata e, che ne moga da pisha na kirilitsa i sys sigurnost nito edin ot komentarite napisani na kirilitsa sled moia, nomer 47, ne e moi. Ako ne mozhesh da "preglytnesh" Istinata, piini neshto za lesno preglyshtane.

27

Анонимен

преди 8 години

Трудно се преглъща истаната нали Гудо? Циклофренията няма да ти помогне дори, когато се опитваш да заблуждаваш, че не си ти.

26

Анонимен

преди 8 години

...Парите на другите

25

Анонимен

преди 8 години

Изтрещяхте бе ?

24

Анонимен

преди 8 години

ПараНен Гудо, щом не живееш за хората и не те интересуват какво правиш сред хората? Отивай в горичката и живей за животните - нали все това ти повтарям. Пиши в някой животински форум...Деменцията ти е прекалено сериозна, за да разбереш колко си противоречиш явно.

23

до 37

преди 8 години

Ето това е огромната разлика между теб и мен, господине.Аз не пиша за хората и не живея за хората. Не ме интересува одобрението или неодобрението на непознати.Когато питам дали се познаваме за мен това е важно. Фактът, че някой не ме познава, никога няма да ме срещне в живия си живот е достатъчно доказателство за това, че думите Ви, господине, не ми значат нищо.Ако ме познаваш, но го криеш и избягваш умишлено да отговориш, то аз съм щастлива, че хора като теб, не присъстват вече в живота ми.

22

бай уй

преди 8 години

До Минко 47 г. ергенБате Минко, прав си ... за съжаление.

21

Анонимен

преди 8 години

Чета те че много се палиш по паранормалното.Нещо да разкажеш в личен план.Наясно ли си снтова въобще?Защото ако е така ти трябва парамедик и охрана.С това шега не бива.

20

Анонимен

преди 8 години

Ти си ненормален бай .Внимавай!

19

Анонимен

преди 8 години

Така с рогите на пред се поставяш в губеща позиция.Жените ще ти бягат.И няма да те понасят.Мери си го с мъжете! С жените по умерено.По възпитано.

18

бай уй

преди 8 години

В спалнята ми влезе някаква муха, от тия големите.

17

Анонимен

преди 8 години

Ти в момента се държиш детински.Не можеш да си надвиеш над ината.Много обиждаш никоя дама няма да те изтърпи.Животното си ти.Хвана ли са те бесовете.

16

до 32

преди 8 години

Къде да отстъпваш, господине? Ти даже не си почнал да стъпваш по пътеката, по която аз пиша!Отново те питам, виждал ли си ме или ще продължиш да фантазираш каква съм и що съм?! Познаваме ли се? Да или не? Толкова е лесно за отговаряне. Кажи и ходи да спиш!

15

Анонимен

преди 8 години

Да видим, дали зад компютъра стои една превлекателна дама,която ти ще провокираш с това поведение.Няма, как да желаеш да видиш жената ,след като си го мериш с нея наравно с мъжете.Не се знае възможно е да бъдеш дълбоко изненадан.

14

до 29

преди 8 години

Всъщност нямам нужда от фантазиращи драскачи или мъже, които си правят изводи за мен, за външния ми вид и за същността ми само въз основа на това какви са собствените им умствени модели набити в главите им, които се задействат, когато четат думите ми.Ако ме познава лично, в реалния живот, държа да знам. Тогава нещата са малко по-различни.

13

Анонимен

преди 8 години

В момента ти я обиждаш.Толкова ли ти е умствения багаж,че и падаш на нивото,ако го прави.А е дама!Предимство! Отстъпи дръж се мъжки.С жена ли си го мериш? Не,не ми казвай,това.Ти...сериозно ли?

12

до 27

преди 8 години

Не отговаряш на въпроса, господине. Виждал ли си ме?

11

до 24

преди 8 години

Не, бате.В огледалото виждам името на един мъж написано на гърдите ми и с напълно здравите ми уши чувам съвсем реално гласът му, който ме нарича "принцеса".Ценен мъж.Толкова. А ти продължавай да си ме доизмисляш. Може и да откриеш някога или някъде истината, която да ти донесе покой.