26

Анонимен

преди 8 години

Bloomberg да си пъхне тази статия с лъжи на едно тъмно и влажно място по-навътре......"достъпът до финансиране може да бъде затворен" ...".може да срещнат трудности"....може и да им се иска това на някои, но "не дождтес

25

майорски

преди 8 години

90% от европейските държави са със задлъжнялост над 80% от БВП ...и какво ..Европа фалира ЕС фалира ....аБългария има една от най ниската задлъжнялост в европа ..около 35-40% от БВП ....и какво щасливи ли сме ...Това с държавните дълговете е някаква игра...

24

Недостижим амер.дълг

преди 8 години

При астрономическия дълг на САЩ, какъвто няма нито една държава и хартийките, наречени долари, зад които няма никакво съдържание, нито покритие, освен американската армия, както написа един коментатор, е тъпо и смешно да се говори за дълг на която и да е друга държава. Разликата е, че наглите американци печатат хартийките-долари, докато другите страни нямат това "право".

23

(-_-)

преди 8 години

Егати гнустната пропаганда... Русия почти няма дълг! Вероятно това е много притеснително..23% oт БВП е външният им дълг. Това наистина е много неприятно за финансовите вампири, които искат да вкарат всички по света в прогнилата им схема на вечен дълг..

22

Кр.Георгиев

преди 8 години

Цървулите от Bloomberg, S&P да прочетат, че валутните запаси на Русия са около 400 млрд. долара, след кризата с рублата преди 2 месеца спаднаха до 360 млрд. щ.д. , но сега се възстановяват постепенно - това е само валута, златото е отделно и е около три пъти повече.42 млрд. дълг могат само Тиквуня да уплашат. Даже гърците ги нямат за голяма сума. А бе вие сте смешни с тия дописки, за някои *** ли ги съставяте?

21

Анонимен

преди 8 години

Total Federal Government Debt in 2015. At the end of FY 2015 the gross US federal government debt is estimated to be $18.628 trillion, according to the FY16 Federal Budget.

20

Анонимен

преди 8 години

Руския дълг - 42 милиарда долара. Американският такъв - колко трилиона? мисля, че бяха около 16, но може и да са повече.

19

Анонимен

преди 8 години

Че брутния български дълг е около 37 млрд. евро.

18

да бе

преди 8 години

Не, Путин не е с най-висок рейтинг в света! Ким Чен Ун е с още по-висок!

17

Смешник

преди 8 години

До Анонимен 61 "Фалитът и смяната на властта са неизбежни"Путин е с най-висок рейтинг в света!

16

Анонимен

преди 8 години

Ще напечатат рубли и ще ги пуснат в БРИКС. САЩ и ЕС нямат икономики освен печатници на долари и евро. Всичко вече се произвежда в Китай и Индия.

15

1234

преди 8 години

Едно време се казваше: "Рапорт даден!" -- "Рапорт приет!"Сега е така: "Поръчка за оплюване на Русия дадена!" -- "Поръчка за оплюване на Русия приета и изпълнена!" (без значение колко са *** и поръчката, и изпълнението й, стига заплатата да върви)

14

ха-ха-ха-ха :)))

преди 8 години

Абе, чугунени тикви, така и не разбрахте, че в който е най-голямата тояга, той командва парада. За ваше съжаление това не е мизерабълския ***, а САЩ !!!! И ако им е кеф ще направят не 18 трилиона, а 10000000000000 гугол заем и пак няма да го върнат, защото са НАЙ-СИЛНАТА НАЦИЯ В СВЕТА !!!! Добре го запомнете това !!!!

13

От хамбасадата

преди 8 години

са тия щуротии! Тва да не са ви гърците бе кравари!? Та само брутния продукт на Русия вече е към 2 трилиона долара, та некъв си 42 милр. дълг ли!?А какво да кажат сащите след като дългът им скоро ще удари 20 трилиона долара, а!? Пак война ли...

12

Анонимен

преди 8 години

Всеки руски потгъзник трябва да се бръкне и да извади поне по една гадна зелена пара и да помогне на джуджето. Матушка Русия Ви зове ! Бъдете верни и достойни за любовта си към вашата мама раша !!! Рубли не се приемат

11

Аз съм прост...

преди 8 години

Значи регионите на Русия дължът на Москва 42 милиарда $, и ако не се върнат, какво ще ги гонят от рубловата зона ли?

10

селянин

преди 8 години

Като пишете за дългове посочете на кого ги дължи Руся тези 42 милиарда? Да не се окаже ,че нямат те дългове , а други им дължат пари.Я се огледайте и вижте САЩ колко милиарда дължат на Китай само над 138 милиарда.Така ,че посочвайте на кого се дължат тези пари , а не празни приказки .

9

аа

преди 8 години

пак почнахте с русия и путин вас какво интересува русия гледайте бг тук беднотия

8

Йово

преди 8 години

До АнонименА колко са на САЩ?

7

Аз

преди 8 години

Всъщност, ако се смятат тези дългове на областите( отделните щати), както е подходено с Русия в статията, сиреч публични и външни задължения, то общият дълг на САЩ е близо 40 трилиона долара. Сума, невъзможна за плащане. На този фон плач за 50 млрд вътрешен и 600 млрд външен руски дълг изглежда доста смешно. Колкото до БВП на Русия-всъщност той е неизвестен. Русия има три паралелни икономики. Официалната е в пъти под нивото на втората и третата-а именно тази на олигарсите и на изнесения капитал