61

Бен Гън

преди 8 години

Хора , не се занимавайте с глупости ,ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ !Ловни , бойни , малокалибрено , голямокалибрено , на черно , на бяло , кой както може - да си го набавя , защото се видя , че ДРУГ НАЧИН НЯМА !Докато "умните" се наумуват - лудите се налудуват ! Нека ние да сме лудите !

60

Анонимен

преди 8 години

Правителството да реши дали иска да застане на страната на работещите и все още поддържащите държавата някак си не фалирала хора, или иска да ускори завладяването и от хора, които ще оставят пустиня след себе си. Не трийте коментара. Не че има значение, аз така или иначе съм се нагледал на глупости и съм решил да заминавам завинаги :D

59

Наблюдател

преди 8 години

Българските управници видно са изоставили българите на произвола на съдбата - в случая . Крайно време e тогава, българите да вземат нещата в свои ръце и да не чакат "небето да падне" т.е. правораздавателните органи да се събудят че да си свършат работата за която точно българите плащат !

58

Анонимен

преди 8 години

Няма как да стане, то не може и да кажеш истината като хората тук, редакции на коментари се правят, трие се, никой не обижда никой, просто истината такава, каквато е :) Няма да се оправят нещата така приятели, ще стане по-зле, трябва да се разбере, че заигравката на политиците с ромите води до такова изразяване на свобода от тяхна страна и подобни прояви, които са плод на хора с недоразвит ум, точка, трябва да се изправим пред проблема и да го решим преди да е мн по-трудно

57

Анонимен

преди 8 години

Сега само си чешиме езиците. Всичко ще си върви както е тръгнало и нищо няма да направим. Не случайно във форумите ни се подиграват. Всеки си вика - нека някой друг свърши работата. Или защо не дойдат при мен да им покажа. Ще дойдат и при теб и ще свиваш уши като заек.

56

до някой №74

преди 8 години

Като пострадаш и не можеш да бъдеш защитен, тогава ще запееш друга песен.

55

Анонимен

преди 8 години

И сега за изборите нашите любими управляващи пак ще са по махалите и ще раздават обещания, ще им дават позволения, скара-бира и после гледай да видиш сеира, опасна игра играят нашите смешници, вместо да спечелят по-интелигентните и образовани хора, които са останали, те ходят да просят гласове

54

имаше ред

преди 8 години

При бай Тошо имаше ред,дисциплина,сигурност,евтиния.Децата играеха на спокойствие до късно вечерта без притеснения,пенсионерите караха спокойни и щастливи старини в града и на село.Народът бе добре.Сега,от ден на ден по зле.Измамници,крадци,престъпници под път и над път.Хората по селата останаха без покъщнина,вилите редовно се тарашат,няма страх от полиция,съда и прокуратурата.Хората живеят в непрекъснат страх.Явно законите в България важат само за тези,които ги изпълняват.

53

До 66

преди 8 години

Там е работата, че полицията не бие изметта, а беззащитни младежи, а от изметта се пази защото тя бие полицията.

52

Анонимен

преди 8 години

Законът за личното оръжие трябва да се промени! Всеки, който има чисто минало и средно образование, психически здрав - да може да закупи такова. Полицията не може да се справи. Едно, че са торби с лой и връзкари. Друго, че нямат законова възможност да изпълнят задълженията си. Имам приятел от Лом - вилата им я обират непрекъснато. Дъските от пода са къртили. там е много голяма концентрация на малцинства, но не значи, че и в цялата страна е по-различно!

51

Наблюдател10

преди 8 години

До: "Ами пък в края на краищата да ни взима Турция"Ти знаеш ли какво ще направят ислямистите когато овладеят българска територия? Ще прогонят всички християни от домовете им за часове. В Кипър над 200 000 кипърски гърци бяха изгонени като *** от домовете им в Северен Кипър за 24 часа след турската окупация на острова през 70-те!!! Това се нарича етническо прочистване! Това ли искаш да направи Ердоган в Родопите, Лудогорието и къде ли още не???

50

иван

преди 8 години

изборите нищо не променят!Ако искаме още да живеем в България,трябва да се нарами чифтето и да се сложи ред в държавата,открадната ни от тиквите,депесарите и американските мекерета.Иначе ще останем в историята,И то много скоро.

49

БХК

преди 8 години

Те са искали да се интегрират с българи (и с българки най-вече) ама те ксенофобите български са им налетяли на агресия.

48

Анонимен

преди 8 години

АКО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ СМЕЯТ ДА ГИ УСМИРЯТ ТО НАРОДА ВЕЧЕ Е ГОТОВ...И ТОГАВА ДА МУ МИСЛЯТ ...НИТО ЕС НИТО НЯКОЙ ДРУГ ЩЕ НИ СПРЕ ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ НАГЛОСТТА ИМ И ДА ПОСЯГАТ НА ДЕЦАТА НИ . ИМА ГРАДОВЕ У НАС КЪДЕТО ТОЗИ ПРОБЛЕМ СА ГО РЕШИЛИ ОТДАВНА

47

аре би

преди 8 години

Абе 25 години минаха с един голям инцидент, сега за една година 10. Ами жадните ДПСари видяха, че не могат да крадат и са готови да запалят България само и само да сречелят малко гласове. И като става дума за съдебна реформа, какво стана с Доган, в затвора ли е вече за това че открадна 1 млн. от един единствен договор?

46

Анонимен

преди 8 години

Добре бе, как може българите да се оставят така да ги тормозят. Защо при мен не дойде някой "ром" да ме тормози или да тормози някой от семейството ми?

45

според Иван Вазов

преди 8 години

"... българин да се наричам,първа радост е за мене..."Вместо да се гордея с основание,заради безхаберието на избраните от нас управляващи,започвам да съжалявам,че съм се родил българин.Та ние сме повече дискриминирани от малцинствата.

44

Анонимен

преди 8 години

Ами пък в края на краищата да ни взима Турция, то се е видяло, че не ставаме за нищо!!! В Турция знаете ли какво ще им се случи на такива отпадъци?!?!?!

43

Анонимен

преди 8 години

В Румъния има мобилни групи от полицаи, съдия и прокурор, отиват директно на местопроизшествието, на място се издава присъдата и отвеждат престъпника. Това го въведе бившата главна прокурорка Маковей, от която нашият Банкянски мишок се скри при посещението й в България.

42

Наблюдател10

преди 8 години

Всеки който наблюдава политическия живот в страната знае, че висшия клир на ДПС се срещна с Ердоган 2 пъти за по-малко от година! Защо? За да получи инструкции как да подпали България и да даде основание на Ердоган да окупира части от България и в последствие да ги анексира! ДПС усилено изпълняват инструкциите. Очевидно българските партии са абсолютно неспособни да се справят с положението. Края ще е ужасен за България!