64

Анонимен

преди 8 години

Много ама много точно го е казал 123... абсолютен бойкот на дебеловратите едноклетъчни същества, които окупираха морето ни! Да го духа и държавата, която много реве да плажуваме у нас, а иначе чинно служи на беззаконието и мафията!!

63

Bayazitz

преди 8 години

Keramoti ,e na 2 4asa pat ,sami ste si vinovni 4e hodite tam ,tazi godina byax v Eladas za parvi pat ,i sam re6il ,nikoga ama nikoga ve4e v BG:na more

62

бургазлия

преди 8 години

това там е частен имот,никой не ви кара да влизате насила кво ревете че искат 10лвми не влизайте оставете колата другаде и повървете пешнима вие пускате някой да си паркира колата в двора ви на село?А бай Георги е готин човек да е жив и здрав

61

Ф.С.В

преди 8 години

Ако е частен терен - то цобцвеника може да си го загради - но явно теренът е придобит незаконно - и явно тази клауза че собственика няма право да спира туристите - е уловката -Сани знаете че по закон - никой няма право да влиза в вашият имот - освен с заповед от институциите или с ваше разрешение - Явно собственика *** пари заедно с кмета - на един криминално придобит терен -

60

с омерзение

преди 8 години

Публична тайна е, че собственици на паркинга са Йордан Цонев (Данчо Ментата) и неговия тъст. А защо няма санкции за този абсурд - паркинг на ливада, където дори няма тенти под, които да паркираш колата си в пека, т.е. какво точно ти предлага "услугата" паркинг там? И как така някой си има право да взима такса, за да преминеш от едно място към друго, забележете, на територията на държавен резерват ???

59

Анонимен

преди 8 години

Ми където има будали ,там се въдят и тарикатите :)) !

58

)))

преди 8 години

Интересно,никой не задава въпроса-кой е собственика на имота,кой *** кинтите? Там е разковничето...

57

много

преди 8 години

як сезон на българското Черноморие, а Гърция запада. Няма кой да отиде там тая година и от тук нататък ще става все по-зле при тях. Абе има ли *** на власт, нещата винати тръгват на зле.

56

Анонимен

преди 8 години

A KOI VI NASILVA DA HODITE V BALGARIA NA POCIVKA.NE POSESHTAVAITE BALGARSKOTO CERNOMORIE.

55

mrawka

преди 8 години

В ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ТОВА Е НАИ-МАЛКОТО ЗЛО ЗА ХОРАТА.

54

Марин

преди 8 години

И после цялото черноморие реве, че бил слаб сезона и държавата закъснявала с рекламите. Ако обслужването беше на ниво и не бяхте толкова алчни, нямаше да има нужда от реклами.

53

Анонимен

преди 8 години

Наех къща за две седмици в едно морско градче, никаква чалга, мутри и кифли. Плажа пуст, няма и един строеж, на 5мин. с кола. Тишина и спокойствие. Ядохме риба от местните рибари и каквото си наготвим в къщата. И стотинка не дадох на някоя мутра за почивката на семейството ми.Кое е мястото ли? Търсете и ще намерите!

52

Анонимен

преди 8 години

Ами нали разбрахте, далаверката е на кмета, щом е толкова лаконичен!!!!

51

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 87Пич,Какво наричаш "човекарници"? Хотелите ли?Каквото и да е, думата звучи забавно, поздравявам те, че си я измислил. Само че я поясни.

50

Анонимен

преди 8 години

ДОБРЕ ДОШЛИ на Бетономорието в BG!Водата е мазна и тлъста и ще си икономисате от храната.За Вашето спокойствие ще се погрижат мутри и хулигани от цяла Европа.Мургавелки ще ви опразнят джобовете и чантите да ви е лекичко.Пясъкът е малко и пълен с фасове ,ама има палми.Храната е разхлабваща но като бръкнеш с пръст в гърлото.....Приятно прекарване и изпичане.....

49

Анонимен

преди 8 години

Не става въпрос дали ще ходим на Бяло море,в Турция или на други места.Всеки сам преценява,къде и как ще почива,съобразно вкуса и финансовите си възможности.Въпросът е до кога Държавата ще се прави на пръднала в асансьор и ще толерира подобно мутренско поведение на пишман бизнесмени,охранители и други подобни ***? Къде е Константин Пенчев,защитничката Мая Манолова и всички други ***,които започват да ми се умилкват,когато дойде време за избори? Тогава да ме хванат за писания....

48

Анонимен

преди 8 години

Бойко сабира пари за изборите от такси с бандитите !

47

Анонимен

преди 8 години

Ами това си чист рекет !Плажа е държавен ама пътя до плажа е с бандити !!!А такса на излизане що не взимат ?АЗ СЪМ ЗА КАЛШНИКОВ !!!Само автомата ги оправя тея бандити -никви закони не помагат.

46

Тъкмо

преди 8 години

Вчера, като четох за цените на шезлонги по плажове, тъкмо това помислих. Няма ли там тарикати - направо пътища да преграждат и да искат пари за достъп до морето? Брей. Оказа се, че има!

45

Анонимен

преди 8 години

Аз като писах преди години,че ще търсят българския турист по кафявоморието ми слагаха минуси и ми се смееха.Скоро ще се наложи да събарят човекарниците по бетономорието и да се молят за всеки турист!Нито морето е море вече,нито храната в ресторантите,а обслужването е под всякаква критика!