133

Анонимен

преди 8 години

231 Инджев, а бай Мърдок дето ти търпеше некадърността по Босфор тв навремето докато го играеше водещ и даже по едно време те сложиха говорител на новините, но бързо те разкараха защото направи за срам и себе си и новинарският екип на медията, бързо го забрави шефа си викаш, а?

132

а

преди 8 години

До ВасилевТова е твоята истина.Истината е -твоята,моята и самата истина.

131

Василев

преди 8 години

Извинете ме че пиша глупости,но хапчетата ми свършиха :(

130

лхжквфкцйг

преди 8 години

Плевнелиев нищо не е казал, той го е прочел!

129

фил

преди 8 години

До Одисей 1Не знам,но повече вярвам на Ботев от Калофер,,който поне се е опитал да направи нещо за България,отколкото на някакъв Одисей от Итака.

128

степен наглост

преди 8 години

Нагъл,по-нагъл ,*** ,политик , плевньо :)))

127

Георги

преди 8 години

До Одисей 1. Работиш ли при коректен работодател? Имаш ли представа колко от така наречените бизнесмени спазват законодателството? Вярваш ли, че живота и здравето на работника означава нещо за тях?

126

бб

преди 8 години

До Анонимен 223Не,по скоро говори за ирланската пастирка,седнала край магнолиите.

125

до одися

преди 8 години

Е *** МИСЛОВНИЯ ПРОЦЕС НЕ ТИ СЕ ОТДАВ ДУМА ДЕМЕК В БЪГАРСКИЯ ЕЗИК НЕ СЪЩЕСТВУВА ДУМА ЧОРБА СЪЩО НЕВЕЖА ТУРЦИЗМИ ТУКА ЩЕ МИ ПОЛЗВА ,ЧЕ И ЩЕ РАЗСЪЖДАВА ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ.

124

до 220

преди 8 години

Съвременникът на чорбаджиите-едри собственици по време на турското робство Ботев ,ласкаво ги нарича-"Нов кърджалия в нова полуда,кой продал брата,пребил баща си."Нали се сещаш каква е цената да ти разрешат да развиваш "бизнес" в турската империя?

123

антиседераст

преди 8 години

Изключително *** коментари от злоупотребили с алкихол и наркотици *** ***.

122

Анонимен

преди 8 години

за 217 ми беше поста

121

Анонимен

преди 8 години

за 21 Впрочем единствената му реплика на Левски, която е грешна , а и е пълна тъпотия е: "Братство всекиго без да гледаме на вяра и народност" И той е човек и е сгрешил в случая!

120

Анонимен

преди 8 години

Какво очакваш от василевци одисеевци и прочие.За съжаление повечето са такива шушумиги.Все руснаци и русофили са им в тиквите.Кай ни е пречил да се освободим по-рано от турците.Имаш проблем,опитваш да го решиш,а не да пасуваш 5 века.Няколко птички,като Левски и Ботев пролет не правят.Кажи на руснаците "За Родину" ...и гледай какво става.

119

Георги

преди 8 години

Високопарните думи на президента нямат нищо общо с идеалите на Апостола! Факта,че и сега има чорбаджии и хора живеещи на ръба на оцеляването е доказателство! Едва ли борбата му е била за тази лъжедемокрация в която живеем!

118

Анонимен

преди 8 години

Ако Левски и Ботев сега бяха живи щяха да бъдат обявени и заклеймени като терористи и обявени за луди ,а след това щяха да умрат в мизерия.

117

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 201Опитах,но не успях.Вазов е написал "КандиДат за "Хамама".Не успях да намеря никакъв кандифат.

116

Одисей 2

преди 8 години

До Одисей 1Това ли е ЕС,за което бил мечтаел Левски,умнико?Знаеш ли какво значи "Чиста и Свята Република"???И как точно разбра,че той не имал симпатии към "Руския царизъм"?Освен да понаучиш правописа,прочети малко история,пък после ръси простотии!

115

Анонимен

преди 8 години

210 Одисей, то теб да има кой да те спаси от самия теб, че става все по-зле и по-зле с всеки изминал ден състоянието ти!

114

Анонимен

преди 8 години

До Василев 203... ида се дадът за американски тецове и шистов газ ?