24

Таня

преди 8 години

Сори, ама кой каза, че мразя мъжете и секса - написаното от мен са факти - напълно реални. И не смятам, че в наши дни всички мъже са такива, а че все още има доста такива. Явно щом се засягаш от истината ( както казах прочети малко исторически факти) си един от тези мъже дето първо мама ги гледа и им прислужва, а после жена им. Аз съм за споделяне на задълженията и равни права - всички сме човешки същества все пак.

23

Пуйкистан

преди 8 години

Надежда всяка тука оставете!

22

Пуйка - Азия

преди 8 години

Азиатски маймуни

21

:)

преди 8 години

Ханъмата му е пуснала куршума, после си е съчинила тези глупости, а нейните изостаналите интелектуално сънародници са и повярвали. Жал ми е за тези хора. Получили са толкова малко интелект, когато Господ го е раздавал.

20

Анонимен

преди 8 години

До ТаняТанче, секса е хубаво и приятно нещо. Хубаво е да се практикува от време на време. Но, ти може би си от тези които предпочитат кекса пред секса и си с такъв вид, че никой не те желае. От мъжемразство не се отслабва. Пробвай със спорт и диети.

19

Соколов

преди 8 години

Даже Ататюрк не успя да ги очовечи. Кофти тръпка. Явно и кофти матрял.

18

въй

преди 8 години

Ха, че туй не е като турските сапунки, дето се опитват да промият мозъка ни колко убаво е в Турция и как исляма е много убав..

17

Таня

преди 8 години

И какво нещо невярно ли казах - справка - прочетете малко история и се образовайте

16

мда

преди 8 години

Когато държавата я няма се стига до домашно правосъдие... Ако беше на място държавата нямаше да има нужда от това... както и одобрение към постъпката и.

15

Анонимен

преди 8 години

Сори, ама развода не беше ли измислен с тази цел!? Или всички с разбит брак трябва да се избиват един друг.

14

Таня

преди 8 години

Сега всички погнусени коментират, че където исляма царува жените не са хора, но се замислете , че и в християнския свят не толкова отдавна жените не са имали никакви права. Мъжете от хилядолетия са си налагали мнението и когато жените са започнали да протестират за своите права, всички мъже са смятали, че е немислимо жените да гласуват, да имат равни права като тях и тем подобни.Сега при нас е по-различно ще кажете - да ама не -все още при някои битува мисленето,че жените ще са им прислужници

13

Анонимен

преди 8 години

До .Мъдро, а откъде са тези строфи ?

12

.

преди 8 години

"Такива сме ние, човеците:обичаме кроткото агне и го хвалим,че то лесно ляга под ножа ни.А мразим вълка, който иска да ни го отнеме.Не според истината и правдата съдим ние,а според ползата, която имаме."

11

Турчин

преди 8 години

Абе резането на глави не е като лаенето по форумите, затова който мине ше ви поробва и ***

10

Атамана

преди 8 години

Турците мамата са си тракали! Тоя случай го доказва красноречиво. Жена да обезглави мъж. Как не я дигнуся бе.

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10Да попитатам този баща смята да продаде дъщеря си или какво? Тя сама не може ли да си намери съпруг?

8

До 6-ти

преди 8 години

В някой части на Турция, опетнените дъщери бащите им ги заравят живи, който иска да не вярва

7

Анонимен

преди 8 години

Жените там от деца са научени да търпят. Представям си що за *** е бил този, че на жената и е писнало до толкова, че да го убие. Дано я оправдаят! Никое човешко същество не заслужава такъв живот!

6

глас от кочината

преди 8 години

Ние сме същите бурсуци - бой и убийства за един секс встрани или дори едни танци-манци...Да не говорим пък гей-темата да се отвори - аууууууууу!Бивша Османска територия - то е същото.

5

Турчин

преди 8 години

Ако беше някой българин само щеше да псува държавата че не идва да го спаси, щото не е цивилизовано самоуправството :) Абе турската жена има повече топки от български мъж :)