427

1221

преди 8 години

ДРУГАРИ МОЛЯ ВИ НЕ СЕ ПРЕРЕЖДАЙТЕ НА ВСЕКИ ЩЕ МУ ДОЙДЕ РЕДА

426

Анонимен

преди 8 години

Дотам ли стигнаха, да искат пари от най-бедната страна в ЕС за да могат гърците да купонясват...

425

1221

преди 8 години

НЕКА СЪБИРАНЕТО НА ПАРИ ЗА ГЪРЦИЯ ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА

424

Не мога вече

преди 8 години

Е айде стига с поредното издевателство върху българите. Смятам, че е време този *** народ да се събуди и да покаже, че има глас. Повече от 25 години безскрупулни и долни политици и техните приближени ни крадяха, а ние мълчим. Но смятам, че е време да се вдигнем. Да блокираме цялата държава от масови протести, докато не се потърси отговорност и не се предприемат реални мерки срещу онези, които е доказано, че с действията или бездействията си са действали само за лична облага и против България.

423

Анонимен

преди 8 години

Дайте пари да спасим рибата от удавяне!!!!!!!!!!!!!!

422

Анонимен

преди 8 години

Дайте пари да спасим Меркурий от прегряване!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

421

"Хейтър"?

преди 8 години

Какво пищите тука, бе? Плащайте и си трайте, овце! Цял народ знаеше, че *** е престъпник, ама гласуваха за него. Цял народ знаеше, че ЕС ни иска само за да ни дои и да си пробутва тука свръхпродукцията от ***, но се пънехте да ви приемат. Европейци ще ми ставали ... Гърците от векове са *** на Европа. Само смучат, без да дават нищо, така и ще бъде. А нас винаги са ни предавали и продавали българи, така и ще бъде! С тоя жалък, *** и гаден народ, толкоз!

420

1221

преди 8 години

ЧИЧО ЩО КАШЛЯШ

419

но пасаран

преди 8 години

Разплулите се от благополучие гърци показаха чудеса и изнасилиха Европа, само и само да си запазят благинките. ЕС са се побъркали, ако наистина ни поставят пред подобно решение. Ако и този път ни пре....ат, просто нямат идея на какво е способен озверелият от мизерия и лишения българин. Да си препрочетат историята за балканското буре с барут. Желанието за излизане на Гърция беше блъф, НЕ ДАЙ БОЖЕ в България да се постави този въпрос.

418

Shark

преди 8 години

А така! Къде са сега защитниците на Гърция, всички които твърдяхте че гърците били борбен народ и си отстоявали правата. А, що не пишете сега? Защото ми слагахте минусите когато казвах че ако Гърция не си плати ще плащаме всички ние, нали? Сега тези които защитаваха гърците да плащат, аз съм против! Радвам се че и Бойко Борисов е против и се надявам да удържи позицията си.

417

1221

преди 8 години

болен здрав носи

416

Завистлив българин

преди 8 години

До АнонименНе, няма да ги взема. Ако на теб някой ти дължи пари и не ти ги връща ,друго ще говориш.

415

НИщо не давам

преди 8 години

На грък, който се прави в България като студент на гъзар и е*е нашите момичета, Не 1 цент, ами 1-на троха не давам!!!!!!!!!!!!!!!!!!

414

Анонимен

преди 8 години

Толкова нагли могат да бъдат само банкерите. Начислили си безумни лихви и сега ще си ги съборат с цената на всичко ( те си определят размера на лихвите !!!). Банки...

413

Анонимен

преди 8 години

До vesko02........благодари за това на Е.С. и Тиквонии...щото сме по-безгръбначни и от медузите.

412

Анонимен

преди 8 години

До Завистлив българинТеб като ти дадат 1млн, ще ги върнеш ли?

411

Завистлив българин

преди 8 години

До АнонименНе разбрах кой изпапа паричките.

410

vesko02

преди 8 години

Докарахме го до това ,българите ,които мият гръцки задн..ци,да помагат на същите с пари.

409

sid

преди 8 години

Хуманитарна помощ да ,но пари в кеш не,защото никга няма да си ги видим.Колкото ги видя Европейската банка толкова и ние.Ако се съгласи Бойко да им даде да отива и да става премиер на гърчолята.Тук трябва да защитава нашите интереси.

408

Анонимен

преди 8 години

Дайте им не се стискайте нали сте щедри вдигнахте пенсиите от юли!