70

МСБ

преди 8 години

Пена е майка на Мара . Пена е на 26 , а Мара на 14 . Пена взема 100 лв заради Мара . Калфин казва : Спирам 100-те лв на Пена ако Мара роди преди 18!Мара ражда преди 18. Пена вече не получава 100 лв заради Мара ама Мара получава вече 100 лв .И какво стана ? Обърслана си г*а изцапала си п**ката !

69

Румбо

преди 8 години

А с т.нар. "самотни майки" какво правим?Всички те си имат мъже,ама по техния си обичай!Изобщо всяко дете си има баща и той трябва да си понесе отговорността,доброволно или принудително!Абсолютно спиране на помощите за самотни майки!Ако някоя държи да няма мъж-да му си бере гайлето.Всъщност,в повечето случаи бащите изпиват тези пари,а доста от децата са на "самохран"-просия,дребни кражби и прочее.

68

Мартин

преди 8 години

Един доста объркан и подвеждащ закон :) Лесно може да заблуди простия народ . Фактически отнемат помощите за българските студентки майки , а ромските деца майки пак ще си вземат помощите ...просто бабите няма да вземат но така стимулирането на раждаемостта на ромите няма да се намали !Закона е пак в + на ромите , незнам защо се радвате освен ако не сте роми ! Бабите който няма да получават помощи не ги е грижа защото децата им са на по 11+ години и са ***,джепчиики или просекини .....

67

user

преди 8 години

То не е ли престъпление да спиш с непълнолетни?Защо не ги съдят по бързата процедура и да има солидни глоби?

66

реалиста

преди 8 години

С плащането на помощи за малолетни родители се узаконява едно престъпление. Не само, че не трябва да им се дават пари, но трябва да има солени глоби за педофилия и да се лежи в затвора.

65

ХХХ

преди 8 години

Единствено ромите трябва да се радват на този закон ....че им оставиха помощите на децата майки ......българите ако се радват за това , то защо се радват че студентките майки няма да получават помощи ?

64

Батакист

преди 8 години

До АЙДЕ БЕ, КАЛФИН?!Айде стига с тая "Батака"....Чакам с нетърпение следващите избори когато "Бялата златка" окончателно ще напусне парламента .

63

asko ot alfatar

преди 8 години

bravo na kalfin takiva politici sa ni trqbvat za da sme dobre

62

Анонимен

преди 8 години

Който заплоди малолетно дете да се скопява и до края на живота си да се грижи за зарязани деца!

61

Антон

преди 8 години

Еее Калфин, издигна ми се в очите! Браво! Тази държава можела да работи! Следва Забрана за повече от 1

60

<><><

преди 8 години

Когато непълнолетните родители ПОЛУЧАВАТ помощи за децата си , то техните родители НЯМА да получават помощи за тях ! Кажете честно че ми писна ....Вярно ли не го схващате ?

59

АЙДЕ БЕ, КАЛФИН?!

преди 8 години

КАЛФИН ДА НЕ СИ ГО ПРИПИСВА НА НЕГО, ТОВА Е ПРИДЛОЖЕНИЕ НА АТАКА И ЕДНА ОТ ТОЧКИТЕ ПО ПРОГРАМАТА ИМ!

58

Анонимен

преди 8 години

Браво на Калфин, един успешен закон, който дава надежда за още.

57

Анонимен

преди 8 години

Щом има мизерия без помощи и държавата да ги взима от бебета за да се грижи и да ги изучи,да видим после дали ще се върне в гетото и мизерията отгледаното и изучено!?

56

Анонимен

преди 8 години

Браво! Трябваше някак да се ограничи неконтролируемата раждаемост на някои общества! Това е един успешен ход.

55

ККК

преди 8 години

Има дота мързеливци ...прочетат заглавието и край ....Калфин е най мъдрият и умен политик ...прочетете отдолу бе офци !

54

БПФ

преди 8 години

Детски трябва да се дават по определени критерии:- Минимум средно завършено образование и за двамата родители.- Да живеят в законно жилище.- Да нямат присъди и криминални регистрации.- Да са плащали данъци на държавата поне 3 от последните 5 години и за двамата родители.- Детето в училище да полага изпити с външно оценяване.Тези които не покриват горните изисквания да бъдат заставени да поемат пълната издръжка на децата си, при нужда полагайки принудителен труд.

53

Анонимен

преди 8 години

Направо въведете закон с който и бабите ако са непълнолетни, ще получават помощи не само за децата си, но и за внуците си и правнуците си. Отделно децата им ще получават помощи за своите деца и внуци.

52

художника

преди 8 години

А бе КАЛФИН, аз ако напомпам едно непълнолетно момиче и то роди дете, значи ли че то ще взима ДЕТСКИ за детето си, а аз мога да опрашвам следващото и следващото без да нося отговорност?Що не ги вкарвате в ЗАТВОРА тия НЕРЕЗИ, а гласувате *** закони ???

51

Анонимен

преди 8 години

Ако Страсбург пак ревне, предлагам държавата да заведе дело срещу съда.