296

ме

преди 8 години

""Ние всички искаме да търгуваме, да имаме добри отношения с руснаците. Положихме всички усилия след падането на Берлинската стена, за да постигнем това", добавил Митов, цитиран от ТАСС. (БТА)" Това не звучи ли адски тъпо? Първо не е вярно - единствените усилия, които сме полагали след 89г е да си съсипем всички възможно отношения с Русия. Но което е по-важно, това изказване би звучало смислено за човек от Зап. Европа, но за човек от Източна звучи абсурдно! Да се уволни пишещият опорните точки!

295

Анонимен

преди 8 години

Достоен наследник на Ваджайнин

294

Феликс

преди 8 години

Е, подлизва се на американците, кво толкоз. Даже Франция и Германия и Италия се подлизват, при нас въобще няма варианти.

293

Анонимен

преди 8 години

Тук не става въпрос дали е прав или не е прав. Просто не се говори така. Бойчето по го може. А дори не е дипломат.

292

Анонимен

преди 8 години

Абе Митов, по- внимателно с такива изказвания, че на червените каскети и русофилите ще им спре байпасът от злоба

291

Анонимен

преди 8 години

Prav e

290

КЙК

преди 8 години

КОМУНЯГИИИИИ РЕВЕТЕ ЛИИИИИИ ???

289

Божидар

преди 8 години

Жалка американска ***. И тоз ни е министър.Ама така си заслужаваме като се слага върл русофоб от ДСБ за външен министър.

288

Анонимен

преди 8 години

До кога ще ни занимавате с пропаднали седерасо-*** индивиди?.

287

Анонимен

преди 8 години

Митов,дори шефа ти Борисов разбра откъде духа вятърът,а ти на кариера в САЩ ли разчиташ?

286

ognyanz

преди 8 години

И този ще чете лекции в престижни американски университети, като Петър Стоянов, или ще го уредят в топло местенце в ООН като Стоян Ганев и Николай Младенов. Американците от край време купуват нашите външни министри и така им се отплащат, след като им изтече мандата.

285

Анонимен

преди 8 години

До 372Каква позиция може да има една *** в случая,освен със събути *** и стойка партер?

284

Анонимен

преди 8 години

Този дори "представително изглеждащ" и "образован кухар" не е.

283

Анонимен

преди 8 години

А всъщност образовани кухари или меки несъстоятелни характери. Сценарият работи абсолютно перфектно. Съвсем логична е липсата на силни политически лидери в Европа по формата на Чърчил и Дьо Гол.

282

Анонимен

преди 8 години

Посредствеността е новият интелигентен немилитаризиран начин за сваляне на суверенитета на една държава. Глупостта по върховете на държавната администрация е най-модерната тактика за сваляне на държавните граници. Въвеждането на агенти за влияние в държавата, обект на интерес, е стар прийом. Но един от вариантите на този номер е да наложиш в управленската администрация хора, прилични на пръв поглед, но изчислени като формално (тоест само представително) интелигентни. А всъщност образовани ку

281

Анонимен

преди 8 години

До украВечерта в четвъртък украинското издание "Телекритика" съобщи за убийството на Украйна, главен редактор на изданието "Нетешинский вестник" Олга Коледа. Тя е била намерена мъртва в апартамента си в града Нетешин Хмелницки региона.

280

до укра

преди 8 години

"освен ако не трябва да разбера колко олово и желязо ще ми трябва за тяхното изтребление."Aма иначе е достатъчно нагъл да говори за уважаване на човешкия живот и да сочи другите като варвари ахахахахПросто се скрий .

279

Аз

преди 8 години

Имаше един лаф - "*** пък му се " - е тоя е така!За какво е положил всички усилия? Хем иска да търгува и да е добре с Русия; Хем да запази санкциите към Москва; Хем чувства сериозна заплаха за сигурността от тях...Какво иска всъщност??? Единствената му цел е да се "сложи" във Вашингтон!

278

Анонимен

преди 8 години

До UKRAIN-INFORM-BUROВ украйна има фашисткия преврат организиран от САЩ!

277

Анонимен

преди 8 години

До UKRAIN-INFORM-BUROукрайнска-фашистка пропаганда!