16

Aнонимен

преди 8 години

Хаааааааааааахахахахаха.........ибрикчий.......Хаааахахахахаха......Абе 25-ти.......

15

Българин

преди 8 години

Стойте си в Гърция, лижете и ближете *** за 20 евро на ден. Явно е, че за толкова ви бива. Защо си мислите, че някой ще ви се зарадва много на връщането в България. В Кипър и Италия също има достатъчно *** за обгрижване - хем ви е близко, хем сте свикнали. Тука си живеем бедно но достойно. Безродни продажни *** не са ни необходими. Избрали сте си пътя - сега недейте да ревете.

14

playboy greece

преди 8 години

:: Идиотщина на квадрат тези искат да кажат , че българите в испания / англия / германия са по малко българи от тези в гърция или морето им е по синьо , жените / мъжете по хубави , заплатите по ниски , икономика им развита в сектор услуги ...... на кино ходите ли ? на кино ходите ли ? на кино ходите ли ? на кино ходите ли ? ::

13

КОСТАС ЛИНКЕ

преди 8 години

ТАКАВА ПЛАНИНА БОГДАНСКА---НЯМААА В ГЪРЦИЯ. !!ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ, ТРАКИИСКИТЕ НАХАЛНИЦИ !!ГЪРЦИЯ Е ДЪРЖАВА ЗА ГЪРЦИТЕ, И НА ГЪРЦИТЕ..ТЯ НЕ Е ДЪРЖАВА НА БЪЛГАРИ И ЗА БЪЛГАРИ..НИТО НА ТРАКИТЕ !

12

Бай Ганьо

преди 8 години

Лошото при нас е , че искайки да се изравним с другите, се мъчим да ги принизим до нашето ниво !

11

Анонимен

преди 8 години

Много се забавлявам винаги, когато жирналисти отидат да питат някакви си хора по селата, с едва завършен 8 клас, какво им е мнението относно световната икономическа криза, финансовата крива в Гърция, международното положение и т.н.Те, световните умове не могат да се справят...

10

hmm

преди 8 години

Аз живях 8 години в Германия завърших висше и работих... накрая се върнах. В България си ми е много по-добре. Единственото което можеш да очакваш от Българин в чужбина е как да те излъже или прецака.... Всеки ходи в чужбина, но са малко тези които ходят защото така са преценили. Всеки ходи защото иска да му е по-лесно и наготово. Факта е хорица,че ако не правиш нищо и там ще мизерстваш, но остава гадното чусство за това,че не си успял ... За това повечето си седят и не се връщат.....

9

До Азъ

преди 8 години

Между мизерията в *** и мизерията в чужбина има много, ама много голяма разлика, повярвай.И се поразходи в провинцията на скапаната *** да видиш колко мизерно живеят хората.

8

Ципрасчо

преди 8 години

Добре де, кой е казал, че искаме да се връщате в България. Отишли сте в друга страна да си търсите късмета, намерили сте нещо, отдавна не сте българи, за какво сте ми в тази страна? Да пренесете челния опит от Гърция ли?

7

Азъ

преди 8 години

Като сте много умни избягалите в чужбина,защо няма българска общност в Гърция,защо дърпате все за себе си,защо не се върнете и не промените нещата,защо само говорите а нищо не правите?Защото сте една голяма уста и нищо повече.Защото ви харесва мизерията в чужбина а не тук.Защото тук всеки има жилище а там няма нищо.Тук почти всеки има кола,ходи на почивка, по заведения.Да всички се оплакват,че нямат пари ама не се отказват от коли,телефони и живот.Извод-има пари в БГ но мрънкането е в повече.

6

до 2

преди 8 години

Кажете с една дума: " наркоманизираната гей помия на България".

5

ONASSIS

преди 8 години

Когато фактите говорят, и боговете мълчат.

4

Анонимен

преди 8 години

до номер 5-много сте прави,аз се прибрах преди около 2 години в БГ и започнах да си търся работа,работих на едно две места за по 280 лева,е не издържах,Няма такава държава,и работодателите не ме търпят също,много съм претендирала,да си ходя в чужбина и т.н...СЪБУДЕТЕ СЕ,че живота си замина,а тук е мизерия!

3

Анонимен

преди 8 години

Няма как,когато гори чергата на съседа,да не се подали и твоята.Така е и с Гърция.Съседите сме,много хора са обвързани с бизнес отношения от всякакъв характер.Нямаме нужда от злорадство,защото и част от българите ще дръпнат назад,заради гръцката криза.

2

Анонимен

преди 8 години

Ами то кои се радват на положението на Гърция? Промити мозъци, членове на реаниматорския блок, герберасти, ***. Нормалните хора първо мислят, преди да говорят глупости по телевизии и преса.

1

Чалга и кебапчета

преди 8 години

"Отрицателен е отговорът, който дава Мария Маркова на въпроса дали в Аспровалта има българска общност."Където има българи, няма българска общност, а само раздори и интриги и корупция. Това го няма при никой друг народ.