11

До 6

преди 9 години

До що ли: Щото там няма алчни соросчета, които да печатат пари и да ги раздават щедро срещу лихви

10

Анонимен

преди 9 години

Варуфакис ще става финансов министър на Франция.

9

Божо

преди 9 години

Защо този умник си запали подметките така скоростно ??? Натвори хиляди идиотии и се измъкна като ... , обаче нагло продължава да плюе тези, които му осигуряват комфортното съществуване на застаряващ самовлюбен некадърник !!!! Да отива да преподава финанси на кравите в Тексас !!!

8

до 10

преди 9 години

Ами то нали това е в основата на капитала. Ако погледнеш първенците на Европа, как си печатат пари, раздават си, трупат си трилиони дългове. После слабите и беззащитни държави го обират

7

лоша работа

преди 9 години

Първо хитрости и простотии,сега простотии и интриги!Гърците яко ще я закършат!

6

Анонимен

преди 9 години

Голямият хубавец бил *** като гадулка. В главата му само заговори и тайни ходове срещу великият гръцки народ който вмвсто да си връща борчовете иска още и още. Германците му били виновни ?

5

двд

преди 9 години

Този продължава да ръси дивотии, преди ги обиждаше всички, сега ги настройва едни срещу други-няма да му минат номератаГръцката НАГЛОСТ И НАХАЛСТВО НЯМАТ РАВНИ на себе си! Изкарват европейците по-глупави от гърците и АКО Европа РЕШИ ДА ИМ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА, много от държавите ще преосмислят членството си! Всъщност ИЗЛИЗАНЕТО НА ГЪРЦИЯ Е ПО-ДОБРИЯ ВАРИАНТ, така ще поемат отговорност за кашата, която надробиха. Те обаче няма да искат а ще продължават да се правят на хитри, за опростяване заемите

4

що ли

преди 9 години

не излязоха гърците от "лошия" европейски съюз? И да отидат във великия БРИКС?

3

финансист

преди 9 години

Другари комунисти от Европа , не мислете , че нещо е забравено от англо-саксонските номера на Западна Европа и големия капитал . Всичко ще им се върне на Гърците и то в голяма доза. Това са финансови акули и банкери от над 200 години и никой не ги е излъгал до сега . Няма да успеят и Гърците . Наблюдавайте как ще изкупят Гърция в следващите години .

2

sofeto

преди 9 години

"Гръцки красавец", прилича на мандрил и акъла му толкоз!

1

Анонимен

преди 9 години

Дисциплинарна еврозона! Находчивият Варуфакис е намерил деликатен и дипломатичен израз, за да нарече съюза с истинското му име. Други го наричат директно "концлагер на 4-я Райх".