73

Анонимен

преди 8 години

Тя главата вече им е влезнала, ако гърците смятат, че тая работа има рАмене- не, няма рАмене. Свършени са!

72

Анонимен

преди 8 години

"Точно като Гърция, балтийските страни трябваше да предприемат болезнени реформи, за да сложат ред в бюджетите си при финансовите кризи."И след като сложиха ред, продължиха мизерстващото си съществуване, също като фискалния отличник България... Те гърците точно този момент се опитват да избегнат.

71

Анонимен

преди 8 години

Гърция не е люлка на нищо, освен на едно диво стадо от ***, смятащи, че са родени да се веселят, а другите да им плащат масрафа, пфу!Спомнете си само за нашите шивачки в гръцките фирми, как бачкат по 12- 14 часа с памперс за МРЗ и ще разберете каква стока са гърците, пфу!

70

Анонимен

преди 8 години

Правилно, по-скоро гърците трябва да съчувстват на балтийските мизерници с африканските доходи, за които финансова стабилност означава да изтръскат джобовете на населенията си и да ги оставят да вегетират в полуумряло състояние. И като говорим за съчувствие, балтийците трябва да си зададат въпроса защо те са оставени на произвола на съдбата, докато Гърция получи финансова помощ, по-голяма от тази, която и трите държави някога са получавали или ще получат.

69

Анонимен

преди 8 години

До АнонименГЪРЦИЯ Е МЪРТВА ЗА СВЕТА !...Гърция е люлката на цивилизацията и винаги ще дава пример на света. *** ще изчезне до няколко десетилетия, след 20 години *** няма да има.

68

_I_ ДЖОН ГОТИ

преди 8 години

Преди 3 години баща ми се върна от Италия, беше автомонтьор в един сервиз за коли в град със 50 000 човека до Рим--Град Тиволи.Та баща ми ми каза следното---за италиянците както и за гърци и испанци----тези от истока са като мексиканците за САЩ.ДА, ТУКА Е ОБЪРНАТО--ЮЖНЯЦИТЕ ГЛЕДАТ НА ИЗТОКА САМО КАТО РОБИ И СЛУГИ БЕЗ НИКАКВО ПРАВО НА ПАРИ И ДОБЪР ЖИВОТ..ЗАВИНАГИ.И СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ГЪРЦИТЕ ГЛЕДАТ НА НАС БУГАРИТЕ...КАКТО АМЕРИКАНЦИТЕ ГЛЕДАТ НА МЕКСИКАНСКИТЕ КАКТУСИ = КАТО НА СЛУГИ И ***

67

Естония, Литва и ...

преди 8 години

... Латвия са 3 неолиберални, малки, самовегетиращи , нещастни държави, чиито неолиберални политици зорлен ги набутаха от некадърност в икономическа депресия и им унищожиха доходите. Днес все още не са достигнали нивото на икономиките си от 2008 година.

66

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Така е но всички знаем че колелото се върти ...

65

Чекист

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАНещо смислено по темата може ли да кажеш? Мъчиш се се правиш на оригинален, но си пълен ***...

64

пълно безхаберие

преди 8 години

Пълно безхаберие на Меркел, Ес, Мвф, Световната банка и останалите американски протежета. Никаква идея, никакъв план, никаква концепция, никаква визия. И по отношение на Гърция, и по отношение на Украйна, и по отношение на бежанците, и по отношение на джихадистите и т.н. Взимат огромни заплати, говорят само пълни глупости и не вършат никаква работа.

63

Анонимен

преди 8 години

Не знам, ама 300млрд. за узо и сиртаки май са нещо повече от съчувствие!

62

Будалайтис Безпарича

преди 8 години

Будалайтис БезпаричавитусНие, балтийците ще изградим американски и натовски военни бази, ще приемем на своя територия хиляди американски танкове и бомбардировачи плюс ядрени ракети насочени към Русия. От това ще спечелим милиарди долари. Ще станем Швейцария на Изтока и гърците ще се пукат от яд и завист.

61

Анонимен

преди 8 години

АКО ЩЕ НА СЕВЕРНИЯ ПОЛЮС ЩЕ СЕ ХОДИ НА ПОЧИВКА НО НЕ И В ГРЪЧМУЛАНДИЯ ДА ГИ ХРАНТУТЯ РЕДОМ С ЕС, МВФ И ЕЦБ А ТЕ ДА МИ СЕ ПОДИГРАВАТ КАКЪВ СЪМ БАЛАМА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ!!

60

Анонимен

преди 8 години

ЩОМ СЕ МАХНАТ ОТ ЕВРОТО ГОЛЕМИЯ КУПОН ЗАПОЧВА!!!!ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ЧАС ПО-СКОРО!!!!!!!!!!

59

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 100КУРОРТИТЕ НА ГЪРЦИЯ МОЖЕ ДА СА НА СВЕТОВНО НИВО НО НАСЕЛЕНИЕТО ИМ Е ВСЕ ЕДНО СИ В ИНДИЯ И ВИЗУАЛНО И ХАРАКТЕРНО :DГЪРЦИЯ Е МЪРТВА ЗА СВЕТА !

58

бънди

преди 8 години

Ами да защото са балъци. Гърция си играе сиртаки и не й пука, а тия *** се чудят как да накарат народите си да мизерзват. Ама докато си премиер е лесно да режещ от заплатите на другите за едно Congratulations. Сигурно заплатата на латвийски депутата е 500 евро нали. Гърция не ви е виновна. Нали знаете за баницата. Много ше ми сложат минус от злоба.

57

Анонимен

преди 8 години

Гърция като види какви мизерници са балтийските държави, съвсем ще се откаже да прилага реформи.

56

Анонимен

преди 8 години

До фалит на ГърцияАко гърците бяха безмозъчно стадо щяха да живеят като нас безмозъчно зле. Ние разрушихме държавата си, а не те. Кой е безмозъчния в случая? Освободили са се и 50-60 години преди нас. Кой е безмозъчния?

55

Анонимен

преди 8 години

НИКОЙ СЕБЕУВАЖАВАЩ СЕ ГЕРМАНЕЦ, ФРАНЦУЗИН И ТЕХНИТЕ ПРИЯТЕЛИ НАРОДИ НЯМА ДА СТЪПИ ПОВЕЧЕ НА ПОЧИВКА В ГРЪЧМУЛАНДИЯ СТРАНАТА НА ХИТРУНГЕЛИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ ПО-НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ И ОТ БУДА БОРИСОВ А ТОВА ВЕЧЕ Е СВРЪХ НАГЛОСТ!

54

Анонимен

преди 8 години

Изучава ли се днес "старогръцки" език отпреди 2000 години или не? Има ли гръцка азбука, която са използвали и нашите ханове и царе преди да бъдат въведени глаголицата и кирилицата? Толкова по въпроса имало ли е древна Гърция или не. На какъв език са написани древните произведения?А друг въпрос! Има ли американски език? Има ли бразилски, аржентински и кубински езици? Има ли белгийски и австрийски език?