22

знайко

преди 8 години

до срам 19Кви ще да са комунистите.... Бойко ги бие всеки път на изборите

21

!!!!

преди 8 години

Както винаги -напълно профанско изказване от страна на премиера ,чак да те хване срам като четеш с какъв селяндурски език се обръща към собствените си министри ...уволняваш без да коментар ....после обаче да им платиш насъщите от собствения си джоб обезщетенията присъдени за неправомерно уволнение -така е справедливо -иначе да се прави на демагог -може всеки ,но на някои както гледам това се отдава повече !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

Чертичка

преди 8 години

Цепка да управлява сектор "Сигурност" ама айде моля ви се , смешно е ! Сложете мъж , който е завършил това , който има авторитет и воля за реформи!

19

Анонимен

преди 8 години

Прав е Борисов. Ама една птичка пролет не прави. 220 са там дето повечето нищо не правят, десетки хиляди като тия, дето ритат момиче ама не могат да намерят убиеца от Борисовата.

18

Айде вън

преди 8 години

ТАЯ МИНИСТЪРКА ДА СИ ХОДИ ! НЕ СТАВА ! Всички знаем ,че е подставено лице! Тя хал хабер си няма от тоя ресор какъв министър ще бъде! Борисов си я сложи за да държи МВР , но се усети че е направил голяма грешка!

17

инспектор Гешев

преди 8 години

Ах да ми паднете в ръчичките...

16

Анонимен

преди 8 години

do Gneven Bulgaristanec 11!Kak pak razbra i izchisli che prebitata Alkoholizirana Ciganka plashta danaci i taksi!? Nai golqmoto leke e Jena dase napie choveche!

15

срам

преди 8 години

Ами как да е иначе като СтаниШеф назначи всички безработни уюнтии за полицаи за да скрие безработицата и да се прави на велик. И после какво стана? Уж Руски гражданин пък му викаха марш в Украйна! Такива са комунистите. Срам, срам , срам за България.

14

ХА СЕГА ...

преди 8 години

ДА ВИДЯХТЕ ПИЯНО МОМИЧЕ ИЛИ МОМЧЕ МОЖЕ ДА СА ПИЙНАЛИ МАЛКО НО ЧАК ПЪК ПИЯНО - ЗАЩО КОГАТО НАЗНАЧАВАТЕ ПОЛИЦАИ НЕ ГИ ИЗБИРАТЕ И ПО ДЕБЕЛИНА АЗ СРЕЩАМ ВСЕ ЕДНИ ОХРАНЕНИИИИИ

13

Анонимен

преди 8 години

Борисов ,премиере -сега отложихте вдигането на цената на тока за след изборите -логично ,но рано или късно пак потребителите ще отнесат двойни сметки -дори още тази зима -тогава като скочат хората -намери си полиция която да те пази от народната любов или такава полиция с белезници с розови пухчета . Нямаш никакъв авторитет нито след бившите си колеги ,нито сред болшинството граждани , а послушницата назначена за министър е направо обида за министерството .

12

memo

преди 8 години

Na vseki 6 meseca atestacia i ili zapazva posta i raste s dobar opit i zaplata, ili adios mucacos.

11

До 11

преди 8 години

До Гневен българинАко живееш в най-бедната и скапана страна на Балканитеоще дълги години ще обикаляш гневен!!Ха----ха-----ха-----ха----ха

10

Анонимен

преди 8 години

Уволняват ги и после стават като онези охранители в мола.

9

Анонимен

преди 8 години

Искаш уволнения.Като за начало уволни министърката,като нзначавате такива министри,дето и представа си нямат от МВР,как да извършат реформи и да се промени нещо?

8

Леди

преди 8 години

Купете им гъши пера с които да галят пректъпниците и нарушителите на реда ! Какво иска да каже с това Борисов ? че прави това което е необходимо ? О, много е далече и баламите взеха че измряха

7

Анонимен

преди 8 години

"Уволняваш без изобщо да има коментар по тази тема, заръчва Борисов на вътрешния министър Румяна Бъчварова."Превод: Уволняваш ги и се скатаваш от медиите докато скандала отшуми. Аз през това време ще ги баламосвам, че не е важно кога и по времето на чие управление са правени.

6

Анонимен

преди 8 години

"Срам ме беше да гледам как 4 души търкалят пияно момиче по земята"====ТИ ИЗОБЩО СРАМ ИМАШ ЛИ !!!

5

Гого

преди 8 години

Много хубаво изказване,едно от малкото,но е добре за начало.Сега тия 72 000 безделници където работят да се хванат да намерят убиеца на момчето от Борисовата градина има 200 камери в този парк....

4

Анонимен

преди 8 години

Борисов тук е много прав, каква процедура какво разследване 4-5 полицаи да бият едно момиче и да искат подкрепление

3

дънди

преди 8 години

Смърт за ченгето, враг на обществото