13

Мите Опилски

преди 9 години

Че защо да ги отстраняват ???!!! Хората си гледат работата . При съпротива-бой Браво на ченгетата !!! А копе.енцето само как хленчеше !!!

12

Анонимен

преди 9 години

Докато не се разформирова цялото МВР, нещата няма да се оправят. На досегашните служители на МВР трябва с закон да им се забрани да имат вземане-даване с обществения сектор.

11

Анонимен

преди 9 години

Чудя се дали все още е важна част уронването на авторитета на институцията или не, онеже вече не може да се урони повече.Трябва ли да има жалба?И без жалба се вижда ясно,че мястото на тези от клипа не е в Националната Полиция.

10

Анонимен

преди 9 години

Много си позволяват днешните подрастващи. Не ми се живее сред такива парцали невъзпитани, носещи ножове и т.н...Терминал 2 му е решението.

9

ха

преди 9 години

... ми вземете ги наградете, бонусче ... туйцък ,онуйцък ... пенсийка им дайте , по 20 заплати на камара ... що ги мъчите с разни подпийнали девойки и тем подобни глупости ... ... всичкото що е полицай е толкоз просто , че нямам просто думи да го опиша ...

8

Анонимен

преди 9 години

Само бой и шутове за вас, червени чукундури!

7

G

преди 9 години

Видео запис не важи в съда :(Само свидетели.6 срещу 2 с докоментирана проба алкохо.Аз лично чувам само шум и нищо няма да се случи

6

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКъде ги видя тия 7млн. българи?По скоро сме 5 и останалото е циганяк и турчуляк...

5

свинаря

преди 9 години

До 3 Бойко каквото можа открадна тогава,но да твърдиш,че е унищожил нещо,което преди него вече бяха унищожили е глупост.

4

Анонимен

преди 9 години

ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ОТИВА НА СЪД,А НЕ САМО ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ!!! И НЯМА КАКВО ДА СЕ ДОКАЗВА - ПРСТЪПЛЕНИЕТО ГО ВИДЯХА 7МЛН.БЪЛГАРИ

3

Анонимен

преди 9 години

1 МИЛИОН АНТИБЪЛГАРИ ГЛАСУВА ЗА МУТРА УНИЩОЖИЛ БЪЛГАРИЯ ФИНАНСОВО ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ И СМЕНИЛ ЛЕКАРСТВАТА НА ОНКОБОЛНИТЕ 2010-ТА СЪС ЕВТИНИ ЗАМЕСТИТЕЛИ ЗА ДА СИ СПЕСТЯЛ ПАРИ ОТ КОЕТО СА ПУКНАЛИ 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОНКОБОЛНИ 2011-ТА!!1 МИЛИОН *** ИСКАТ ДЪРЖАВАТА НИ ДА Е ТАКАВА!!!ТОВА Е ВОЛЯТА НА НАРОДА!

2

Анонимен

преди 9 години

Ами ние ще останем без полицаи , ако за това ги уволняват. Те си избиват комплексите върху без защитни младежи и девойки и се правят на велики. А да ги видя срещу бандитите как ще се справят щом пет души бият едно момиче.

1

Момо

преди 9 години

Изобщо не ни губете времето с този случай, защото отсега е ясно, че нищо няма да стане накрая, както винаги де. Бития - бит! Това е.