16

B

преди 8 години

Кеша е сила имаш кеш имаш избор.Какви са тиа банкови плащания и подобни глупости,Не ми минаваите с номера че било по сигурно и безопасно данеби на челото да ни пише имаме кеш

15

vesko02

преди 8 години

Дори отначало,без касови апарати и "бележки" да започнат ,пак перспективата им е по добра от нашата,най вече заради манталитета,докато у нас даже и бизнеса е на държавна хранилка или по точно по програми ,ако спрат парите от ЕС и мача за нас свършва по същия безславен начин

14

ha ha

преди 8 години

Сега да очакваме ли "вълна" от "гасарбайтери" гърци която ще залее България?

13

Проста истина

преди 8 години

1997 година гърците бяха 150 пъти по-богати от нас, 2001 година 15 пъти по-богати, 2015 година са само 3 пъти по-богати (по средни доходи), ако ги изхвърлят от еврото ще са само 1,5 пъти по-богати.

12

До Българин 17,

преди 8 години

17, не Ципрас натрупа тези дългове. Като при нас те си се трупаха постепенно, от дълги години, благодарение основно на онези кредитори с огромни уста и непреодолим апетит, целящи да заробят икономически целия свят. Те трябва да бъдат спрени на всяка цена. това не става с постоянно ново поемане на поредни заеми с високи лихви. Не става както направиха нашите *** с 6-те милиарда, които вече сигурно са изяли.

11

Българин

преди 8 години

Никой българин не желае лошото на гърците , защото сме комшии . Те обаче сами си го направиха , като избраха тоя комунист Ципрас заради едните голи обещания . Десетките години на охолен живот го дължат на традиционните партии в Гърция , и ако бяха изтраяли още малко всичко щеше да се оправи. Те обаче си избраха празните приказки на Ципрас и той фалира държавата само както комунист може. Справка Жан Виденов в България .

10

Анонимен

преди 8 години

До ... 9,Нали?Смешни и жалки са българите с този смешен плач по чуждите проблеми, затънали до гуша в калта, че и давещи се в нея от години, но опитващи се да си намажат голото его и комплекси с мантри от типа на "*** онези са много зле!".

9

№6,

преди 8 години

До ТАКА НЕ МОЖЕАз и много други хора сме виждали "гъркът да работи". При това да се справя твърде добре- любезен, става сутрин рано, посреща си гостите, предлага удобства, изпраща, чисти.Твърде добре си работи.Не плачете на чужди гробове. Това няма да оправи собствените ви жалки комплекси.

8

Анонимен

преди 8 години

Снимката прилича на изглед от Тасос.Стискам палци на гърците да се оправят!

7

Анонимен

преди 8 години

kakvo e obshto ima bankata s hranata :D

6

...

преди 8 години

от няколко седмици съм в гърция и чета и слушам бг информационни сайтове и новини и просто няма такава държавица жалка като нашата. само в България има кризи стресови ситуации нямало храна нз си какво и страшна психоза както винаги е било в хората, а тия тук дори незнаят за това. промивката на мозъка на българина продължава с пълна сила и след комунизма. тия тука си живеят и са на светлинни години пред нас и така ще си бъде. докато ние в България по цял ден само ще си плюеме и ще гледаме новини.

5

Анонимен

преди 8 години

Гърците обеднели..... Тц..Тц... . А ние сме богати ...

4

ТАКА НЕ МОЖЕ

преди 8 години

НЯКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ ГРЪК ДА РАБОТИ ??? СТОИ СИ ПРЕД БЯЛАТА КАЩУРКА И СИ ВЪРТИ БРОЕНИЦАТА . А ИНАЧЕ НА 1-ВИ МАЙ ХОДЯТ НА МАНИФЕСТАЦИЯ !

3

БГ уреден бизнесмян

преди 8 години

Хубава снимка,липсва само един *** с татуировки и ес класа настъпила покривката на първа маса.

2

Анонимен

преди 8 години

Ами обедняват - скатали са милиарди евра в дюшеците - ще изкарат 2-3 години луксозно.А до тогава я хамилята я еврото!

1

Анонимен

преди 8 години

Глупости ! Гърция е на светлинни години по- добре от нас !Ще се оправят по-бързо от колко си мислитеТам няма мишки които да търпят 25 години гадости и ниски доходи