245

Анонимен

преди 8 години

Ранно пенсиониране ли, ***! Работите за престъпниците и на тях правите фелацио, а се държите като престъпници с обикновените хора! Закривайте ги тези!

244

Анонимен

преди 8 години

На катаджиите им сложиха камери и микрофони да се борят с корупцията , има решение и ДАИ да спира камионите само на определени пунктове и при видеозаснемане , сега са наред и полицаите На всеки полицай камера и микрофон на гърдите по време на служба

243

Анонимен

преди 8 години

До do 322Да плащам данъци, които отиват за пенсиите на 6-7 пенсионера и още толкова ***. И не живея в панелка в люлин пълна с отчаяни и изпростели бачкатори....

242

Анонимен

преди 8 години

Tina gadove vednaga disziplina. Marsch ot mvr no iprisadi mnogo ot milizionerite si posvolavat besobrasie mrasni psuvni podigravki s i bijat gradovete te sa prestapnizi ina4е ne Mogat da sa v mvr e ima i ok Hora ama sa mslko

241

Анонимен

преди 8 години

Те са по-големи престъпници, а искат увеличение на заплатите и ранно пенсиониране! Срам и позор за такава Полиция!

240

Анонимен

преди 8 години

До t-rexАбе аз не знам кво съм им казали обаче така да биеш някого особено жена ... трябва да си доста извратен. Проблема е че на всякви коплексари им се дава власт и те си мислят че са господ.

239

Анонимен

преди 8 години

Тия ако ги уволнят ще умрат от глад в некоя сотаджииска фирма

238

Анонимен

преди 8 години

Аз няма да се учудя ако в полицейския доклад пише че в момичето са били намерени и наркотици, въпреки, че ясно се вижда как цялата и чанта с лични вещи е разпиляна на пътя

237

t-rex

преди 8 години

Ако се замислим мъничко... Едва ли полицаите ей така без нищо са решили да ги шамаросат. Не че ги защитавам, ама крайно време е тиинейджърите да се научат, че като ги спре полицай за проверка на документи не трябва да се правят на отворени.

236

Питанка

преди 8 години

Някой познава ли полицай, който кара личния си автомобил с винетка и платена застраховка "Гражданска отговорност"? Аз-не!

235

Анонимен

преди 8 години

България има - министър председател мутра и рекетьор, корумпирана полиция, подкупна съдебна система, 2 мил пенсионери, 1 милион роми, 3 милиона простаци с шоферски книжки. Последните ще се избият помежду си както и всички останали. Тогава нормалните хора ще започнат да се връщат в България. До тогава успешно самоунищожение....

234

Анонимен

преди 8 години

Тази новина цял ден се върти по медиите и все още няма официално изявление от МВР??? Дали изобщо ще има някога или и това ще мине и замине като снимката на спящите полицаи във Варна?

233

АМЕРИКАНЕЦ

преди 8 години

До жалка пародия на пол -ВИЖ СТАТИСТИКАТА В САЩ - Средно по трима убити на ден от АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАТИЧНА ПОЛИЦИЯ, ПРАВА И СВОБОДИЯ СА РАЗЛИЧНИ НЕЩА.

232

Анонимен

преди 8 години

Естественно сега ще се окаже, че според полицейските доклади двамата млаеджи са били мъртво пияни и осоебнно момичето,което е нападнало с глава кубинките на полицаите.

231

НК

преди 8 години

Изключително възмущаващо, но не и учудващо. Това е реалността у нас. Миналата седмица ме спряха уж в нарушение, а се оказа, че това е обичайно място за рекет. Когато заявих, че ще обжалвам акта и утре ще сезирам медии и институции за абсурда на въпросното място, откровено побесняха. Слушах обиди и заплахи 20мин, въпроси като: "Ти арестуван ли си досега и прочие?" Историята е дълга. Беше унизително за човек който работи, гледа семейство и им плаща заплатите. Хора без морал и ценности!

230

Анонимен

преди 8 години

Абе калпаци булгаристански не полицаите пазят мутрите и мафията а съдиите и прокурорите. Те са пипалата на октопода. Изпълнителната власт е смазана от съдебната система и затова им е все тая на ченгетата. Айде изкарайте ми клипче където съдия се съгласява да осигури оправдателна присъда за човек на "някой". Затова че някако ченге ошамарило една пияна пикла взехте да си търсите правата. А съда колко по-големи престъпници е пуснал на свобод - си траете като п**ки.

229

жалка пародия на пол

преди 8 години

На тия двамата младежи най-вероятно родителите им работят и плащат данъци, за да може цялата тая полицейска *** да получава заплата, придобивки, облекло, прегледи и почивки за тях и цялото им семейство, храна, ранно пенсиониране и 20 заплати с него. В Америка при полицейско насилие над младежи се вдигнаха цели градове на протест, а у нас никой!!! Къде са разните организации, фондации и дори партии за защита на човека , на правата и свободите??? Платени, корумпирани и бутафорни "организации"

228

bbb

преди 8 години

нашата полиция ни пази

227

Истината

преди 8 години

Докато МВР не се закрие, все така зле ще бъдем.

226

Анонимен

преди 8 години

Я кажи кой закон забранява Точно обратното , дори законът за мвр разрешава , чл 4 казва че '' полиц. служители осъществяват дейността си в условия на публичност Аз също снимах бездействието на един полицай , преди 2-3 години , излезе от патрулката и поиска да изтрия записа Питах го на основание на кой закон иска да трия записа и да престана да го снимам и той разбира се не можа да отговори , се дръпна на страни и това бе всичко Имам записа още Бъдете активни граждани , отстоявайт