68

Божо

преди 8 години

До timi77Гърците , за съжаление, гласуват на абсолютно безсмислен референдум, който ципрас организира, за да се измъкне от отговорност за абсолютната си некадърност и за лъжите , които наговори на гърците !!! Горд народ е този, който не избира крадци да го управляват !!! За съжаление и нашия народ не е особено далновиден :((( С този референдум ципрас прави гърците не на овце, а на нищо !!! Горките гърци, дано се намери човешко решение , обаче нещо не се задава такова :(((

67

Анонимен

преди 8 години

Ох аз имам един влог в една от гръцките банки и утре отивам да си го прехвърля докато е време

66

тими77

преди 8 години

не си мислете че германия ще остави гърция да излезе от европа защото ако това стане ще си тръгне и великобритания и австрия и скандинавските държави който се оправляват от краините формации и ше бъде кря на евро саюза

65

Анонимен

преди 8 години

И лека-полека ще се започне един разумен марксизъм, и ЕС ще си подстриже ушите, и банките ще запеят нова песен. Колкото до нашето Народно събрание, то ще спадне наполовина, щото и без друго са с половин мозък. Повече от половината хем. За броя на неосвидетелстваните - без коментар.

64

marsian

преди 8 години

Гърците да не забравят каква селска държава бяха ,преди да влезнат в ЕС.Сега няма да върнат заемите,но какво ще правят без пари в бъдеще?!Да знае ,че немеца никога няма да му даде пари повече.На този ентусиазъм на гърците му викаме ,на гол тумбак чифте пищови.

63

timi77

преди 8 години

гърците ще се оправят не са овци като нас накъде ги поведеш натам да вървят и да изпълняват безропотно указанията на европа като все едно си под ропство затова ще си останеме и най бедните в европа

62

Анонимен

преди 8 години

До Божо:Затова ни презират всички на Балканите и в Европа,включително Германия. Защото винаги сме играли ролята на най голяма балканска *** и си въртим дирника като фурнаджийска лопата в зависимост от къде духа вятъра.

61

Анонимен

преди 8 години

До 105Напълно си прав!!! Доста сайтове имаха снимката на ББ и отрицателните му изказвания с/у Гърция, а и обяснения за миналото му. Дори и по частен тв го видях... Съвсем по съседски, нали?

60

Божо

преди 8 години

Няма народ, който да гласува за намаляване на жизнения си стандарт !!! Това комуниста ципрас го знае много добре !!! С лъжи, че Гърция няма да връща пари, ще се стигне само до крах на държавата !!! А може би точно това иска путлеровия приятел !!!

59

Анонимен

преди 8 години

В Северна Корея няма ни ДДС, ни затворени банки, нито един безработен. Там е истината! Гърция - С.К. на балканите!

58

Анонимен

преди 8 години

До TRUE 29:Затова ни презират всички на Балканите и в Европа,включително Германия. Защото винаги сме играли ролята на най голяма балканска *** и си въртим дирника като фурнаджийска лопата в зависимост от къде духа вятъра.

57

АНТИ

преди 8 години

Думичката Ципрассе римува сдумичката хитрост!

56

Анонимен

преди 8 години

До узо има има... Андрей Луканов направи същото без референдум...и после трябваше да дойде Костов за да оцелеем..

55

Анонимен

преди 8 години

И какво празнува Гърция?Поредния си фалит, поредния глад и мизерия, поредната излагация, поредната си глупост...От такива празници се докараха до тук, никой не им е виновен.

54

Анонимен

преди 8 години

Незнам, дали днес е празник за Гърция, но определено оформящото се "ОХИ" грее сърцето на всички българи :))) крайно време е нещата да си дойдат на мястото

53

Анонимен

преди 8 години

Тоя ципрас мара ли си свива? разбирам го- трябва да направи мозъка, че като знае какъв народен го чака.

52

Анонимен

преди 8 години

Щирлиц, ти не се радвай толкоз! В БГ има още по-големи л....а от Ципрас. Искат директно в Евразия, даже и в Истазия.

51

Беееееееееее

преди 8 години

Каквото и да пишете,ако резултата е "НЕ",това означава,че никой не може след това да увеличава ДДС-то върху турист.услуги,в/у тока,в/у лекарствата,в/у хранителните стоки/ДДС в Бг на хр.сттоки е 20%/ Увеличаване на всичко това може да стане само след референдум.А иначе си блейте, не ми пречите.Гениален политик е Ципрас.Въпреки затворените банки,Парламента остана без огради,които правителството махна веднага след изборите и без охрана от спец.части.

50

Божо

преди 8 години

До Анонимен 77А краденето къде се е пръкнало, а неспазването на поети ангажименти, а популизма, а лъжата , а наглостта ??? Гордите гърци, са тези, които ще гласуват да, защото те признават , че Гърция има да плаща пари, друг е въпросът, че гръцките политици са откраднали голяма част !!! Това , обаче е вина и на обикновените гърци, защото винаги си избират популисти, особено сега , когато си избраха шампион по популизъм !!!

49

Анонимен

преди 8 години

81 варуфакис ако беше пич нямаше да е съгласен да бъде министър на финансите при един чист популист като Ципурата.