7

Анонимен

преди 8 години

Ам'чи,ние по принцип сме си на дъното,а това е върховна гордост за управляващите.

6

Анонимен

преди 8 години

до 4ще го позволим!!! такъв народ станахме!!!!може да протестираме само ако ни забранят ракията и купоните!!

5

Анонимен

преди 8 години

Обама да ги приема и интегрира

4

АНТИ

преди 8 години

Да бЕгат в Гърция!Там се наливат милиарди...

3

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

В продължение на 25 години размножаваха римляните и унищожаваха етническите българи. Така беше подменен генофонда на нацията !Беше подменен етническия състав на населението на България.Всичко това под диктовката на "световния елит" и техните верни слуги у нас.Днес те искат да довършат своето пъклено антибългарско дело. Искат да напълнят родината ни с чужденци. Хора с различни от нашата вяра, език и обичаи. Хора не просто от друга държава, а и от друг континент. Ще го позволим ли ?

2

Бултрас

преди 8 години

Средствата от еврофондовете отиват в джоба на партийци и покровителствани барони.И докато не се пренасочат в образование,възпитание,жилища , инфраструктура и строги санкции към нарушители интеграцията ще е химера.Потребителското общество прави деца,защото не е научено да пази,дори жените си,разчитат на социални помощи за изхранването си именно поради тази причина, а за всяко нарушение от тях търсят помощ от държавата и тръбят за ксенофобия.Бутни им незаконната къща и заплашват с саморазправа.

1

Анонимен

преди 8 години

Ако Турция както се кани да влезе в Сирия и да започне военен конфликт, тя ще бъде вече воюваща държава, а ние съседна на такава. И според международната конвенция за бежанците, ще сме длъжни да приемаме всички, които преминават от Турция в България , ако ще да са милиони. В момента те са незаконни мигранти и не сме изобщо длъжни да ги приемаме.