153

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен203Може да не си българин,но определено си ***(и определено доходът ми е над средния)

152

Анонимен

преди 8 години

Горките гърци, дано здравият им разум надделее, дано разберат, че това правителство вече е провалено и води страната към пропаст, че с призивите си не иска да спаси хората, а да си измие ръцете и привлече цял един народ като свой съучастник за предстоящата национална катастрофа. Някакво безумие се вихри - гласувайте с НЕ, за да се стреснат европейците, да се уплашат и да клекнат пред исканията. Толкова ли са елементарни гърците, за да се хванат на тази въдица? Сами ще се закопаят тези хора.

151

петър

преди 8 години

Интересно наистина - 10 фамилии мултимилиардери, собственици на над 2500 кораба и над 300 милиарда евра в швейцарски банки не плащат данъци.Просто някога преди 40 г. е гласуван такъв закон, от едно правителството на военната хунта и оттогава никой не го променя.Смениха се кави ли не десни и леви правителства, сириза са комунисти, но корабните магнати са недосегаеми.Да плащат германците и толкоз.Но безплатната лапачка свърши...

150

Анонимен

преди 8 години

Информативно- каква е средната цена на двустаен апартамент апартамет в Кавала или Солун

149

Анонимен

преди 8 години

До разбиращият ги тези неща Анонимен197Мизерия викаш!Ама почти,като българската,или пак,ще са малко по-добре?

148

Божо

преди 8 години

Какво предлага на гърците този отвратителен популист , ципрас ???? Какво точно ще се случи , когато гърците кажат охи ??? Ще отиде ципрас при терористите и ще каже - "терористи , давайте още пари, защото гърците искат още" ??? Това е лудост, другари !!! Ако гърците гласуват с охи, ще имат доблестта да кажат на "терористите" , които са им давали пари - "терористи, ние вече не ви искаме, разкарайте се с вашето Евро, ние си искаме друблата, или рублахмата, или юанахмата, или там каквото има" !!!

147

Анонимен

преди 8 години

Преди години, когато приеха Гърция в ЕС и НАТО, им подариха първоначално $ 20млрд, и пред всякя селска къща, цъфнаха трактор и пикап! До тогава бяха гладни като въшки, а България им изпращаше стада агнета и ***,като изплащане на репарации от победена страна във ВСВ; Явно са се надявали, че все така ще бъде!

146

Анонимен

преди 8 години

До БГНавеждането е присъщо на такива като тебе и твоята антибългарска партия.

145

Анонимен

преди 8 години

Днес Гъция гласува с "НЕ" и всичко си остава същото, но без Варуфакис !

144

След-дъжд-качулка

преди 8 години

Бе то вече няма "План на кредиторите". Има само констатации за фалит. За какво гласуват днеска?

143

Анонимен

преди 8 години

А защо,соросоидната гмеж не ***,че нашият външен дълг нарасна от 12%на 28% от БВП,или са добре нахранени на новите си държавни постове,а най -лошото е ,че не виждаме никакъв положителен ефект от тези огромни заеми

142

Мемет

преди 8 години

До БожоЕвала на гърците. Смел и доблестен народ. Дори и когато говорят с боговете си стоят прави, не надупени като нас. За това ги уважавам.Зито и Еллас!

141

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"НАПРЕД ГЪРЦИ...", освободете се от себе си , той Путин вече го е наточил...

140

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДа тръгнат след Путин, гърците, е както да тръгнат след бръмбара, знайно е къде ще ги заведе!

139

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 162...Интересно,мнението ти съвпада с това на г-жа Либераки от партия"Потами",която публично се изказа по тв,че БЕДНИТЕ НЕ МОЖЕЛИ ДА РЕШАВАТ правилно,поради което беше ос....на отвсякъде.Значи само БОГАТИТЕ МОГАТ да решават правилно, така ли!?

138

Анонимен

преди 8 години

СЛЕД ДНЕШНИЯ ДЕН В ГЪРЦИЯ ВСЕКИ ДЕН ЩЕ СИ Е : ОХИ ОХИ :D

137

Божо

преди 8 години

До Никос МакропулосПриятелю, Вашите политици Ви правят на маймуни с този референдум !!! Какво ще стане, когато кажете охи ??? Нали тези, с които преговаряте са терористи !!! Защо ще им искате още пари !!! Отделете се от Европейските терористи продължете да живеете в комунизъм !!! Никой не Ви задържа, излезте на площадите и правете комунизъм !!! Истината е , че сте в ужасно положение и вместо да си изберете честни политици, избрахте най-големите ПОПУЛИСТИ, които Ви досъсипват !!!

136

пенсионер

преди 8 години

Ех , и аз искам някой да ми бърше *** но няма и се купих БИДЕ.

135

o

преди 8 години

Po skoro ako ne izrita tia tarteyi,evropa 6te zagubi doverieto i avtoriteta na naselenieto si.

134

Анонимен

преди 8 години

*** Е С ГЪРЦИЯ ТОЙ ЩЕ ИМ ДАВА ПАРИ И ЩЕ ИМ ПОМАГА!!!!НА ГРЪКА НЕ МУ ТРЕБАТ ЛОШИТЕ ЕС, НАТО И ЕВРОЗОНАТА!!!НАПРЕД ГЪРЦИ ОСВОБОДЕТЕ СЕ ОТ ТОВАРА СИ!! :D