20

Анонимен

преди 8 години

Тия които нямат телевизор не се броят щото ги облъчват в агитпонкта на позитаник т.е. черпят информация от първоисточника.

19

Анонимен

преди 8 години

А плоски кореми имат ли - или са с тумбаци ? ....

18

Анонимен

преди 8 години

Другата половина имат плазми на килограм взети с кредити и като гърците чакат ясерарафат да им ги изплати!

17

Анонимен

преди 8 години

До АНТИЗащото гледат братята гърци които построиха комунизЪма - няма пари, пътните безплатни, магистралите безплатни и.т.н

16

До Анонимен 4

преди 8 години

Прав си. Аз имам смарт тв и всичко което гледам на него съм го изтеглил от торенти напълно безплатно. Има ди ел ен ей сървъп и с него мога да гледам на голям екран изтеглените филми и сериали.

15

АНТИ

преди 8 години

Народа се е хвърлил на ядене и пиене като за последно! Кафенетата пълни с млади хора. Защо?!

14

CRT

преди 8 години

До Луд с Мотикавероятно е подкана, до останалата половина, да си купят и те :), което е неизбежно впрочем, техниката се развива ...

13

Ф.С.В

преди 8 години

Какво искате да кажете - че живеем много добре ли ? или който има печка перална и хладилник - е СРЕДНА класа ? )))) Боже какви проучвания - вижте хората дали на месец могат с заплатата да си позволят да си купят нови дрехи обувки да спестят в банката - да си позволят една торта (50лв) да излязат на кино на пицария ( кино 10 лв пица 10 лв ) да купят на децата си нужните неща - да им осигурят джобни поне 5 лв- какво ми проучвате ЛСД и т.н. - утре ще кажете че половината българи са с комп и нет

12

Александър

преди 8 години

Това нищо не значи.. има хора с Мерцедеси за 150 000 на лизинг и нямат пари за хляб, ама нали хубава кола карат..

11

Анонимен

преди 8 години

Абе хора, това ли ни е гордостта, т.е заменяме живота си за мъниста-аборигени

10

Анонимен

преди 8 години

Смарт HD тв. без нормален сигнал( hd) и турски или индийски сапунки.Нека ви са честити.Журналистите ни са добри и си заслужават кинтите но,трябва и техника за да има качествен сигнал.

9

Луд с Мотика

преди 8 години

И какво трябва да значи тази статия? Че сме добре финансово ли и нищо не ни липсва???ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ ИМАТ ТАКИВА ТЕЛЕВИЗОРИ. А сега направете справка колко германци, французи, ГЪРЦИ, англичани, Словаци, Италианци и др. имат такива телевизори. 90% от населението на изброените държави имат такива телевизори, така че ние пак сме назад. Искам да кажа - не насаждайте умишлено че българина има възможности (финансови) и че живее добре. Преди да се изказвате, драги журналисти, осведомете се. ***

8

xaxxa

преди 8 години

За какво ви е телевизора??? Аз моя го "изкормих" и го направих на аквариум. Много яко стана и като го гледаш си отпочиваш.

7

Анонимен

преди 8 години

По-плосък екран -> по-гладка мозъчна ***. Пускаш Планета HD и се потапяш. "Блажени са нищите духом."

6

АНТИ

преди 8 години

Работейки на две - три места, за да плащат кредити, няма да им остане време да гледат ТВ!

5

Анонимен

преди 8 години

ПО СЕЛАТА иИ В ПРОВИНЦИАЛНИТЕ ГРАДЧЕТА КАКТО И В СОФИЯ ОЩЕ ГЛЕДАТ НА ПИРИН ВИХРЕН ПЛИСКА СОФИЯ 11. 21. 22. 31. МИЗИЯ МУРГАШ ТУК ТАМЕ И НА НЯКОЯ ОПЕРА. ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ПОДСКАЖЕ КАКВО СПЕЧЕЛИХМЕ ОТ 25 ГОДИШНАТА ДЕМОНИКРАЦИЯ И 8 ГОДИШНОТО ЧЛЕНСТВО В ЕSS!!! ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!

4

Анонимен

преди 8 години

Само се чудя на тия хора които имат връзка с интернет, а да седнат да гледат телевизия. Наистина не мога да си го представя. Все едно да се кефиш да се возиш на трабантче по магистралата, вместо на Ауди А8-ца.

3

докторчето

преди 8 години

Ето...един от двама е с плосък мозък...веднага ми е шибнал минус ..опънат пред плоския екран с плоския си мозък ;))

2

Анонимен

преди 8 години

После доходите ни били ниски..

1

доктор Ох Боли

преди 8 години

За това и половината имат и плоски мозъци :))