38

Курофакис

преди 8 години

Скоро ще се сбъдне мечтата на много българи, гърците пак да са по-бедни от българите!

37

BG

преди 8 години

Блаженни са уверените :))))))

36

справедливост

преди 8 години

То хубаво, че банките ще отворят някой ден, но колко пари има останали в тях? Според Блумбърг парите на вложителите ще бъдат с 30 до 50% по-малко - това ще бъде страхотен шок за гърците. Отделно гигантски загуби за бюджета и фирмите. Обедняването на гърците е просто неизбежно - и то сериозно обедняване за десетилетия напред.

35

Анонимен

преди 8 години

41 хахаха, май опънах правилната струна в теб, продължавай да храчиш и си вземи салфетка, да не се задавиш

34

Анонимен

преди 8 години

Гърците - един горд, но гладен народ, няма да приемат хуманитарна помощ, предпочитат да продължат със самоубийствата

33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 37Аматьоре, я ми отговори ти какви пари са ти дали на теб лично с последниья кредит, от който 3,6 милиарда отиват да възстановят кражбите на двайсет фирми от КТБ. Кредии, които идват от банките към техните дъщерни дружества, това е истината. А ги плащаме ти и аз, всъщност ти си на тролска служба и получаваш някое зрънце като зимно врабче . Нобелисти-финансисти ти казват как е заробена Гърция, аматьоре, ех аматеьоре, колко е едно писане - 20 лв или 25 лв?

32

Анонимен

преди 8 години

Виждате ли минусите на 37, хората наистина смятат, че пари без лихва не бива да се дават, ми така си е!

31

Курофакис

преди 8 години

То банките ще отворят, но какво ще правят? Ще продават гевреци на гладните гърци ли, щото то пари повече няма? ЕБ наля 80 млрд. евро в гръцката банкова система, но сега спират и това кранче. Май ще има подстригване на банковите депозити както стана в Кипър!

30

Анонимен

преди 8 години

Toq Cipras e noviq Hiter!

29

Анонимен

преди 8 години

33 Бе що не вземеш да ми дадеш парите си безлихвено за едни 30 години или ще кажеш, че ти пари нямаш, и си обезумял от бедност? хахаха, аматьори

28

Анонимен

преди 8 години

И като отворят банките с какво ще плащат като пари няма, сигурно ще им дават кламери и кърфици. Никога ЕС няма да помогнат на това правителство . Това са нагли хулигани и некадърници .

27

Анонимен

преди 8 години

Balkan!E dobre be Ciprandurus, iskazvash se sreshtu kreditorite, a tiq koito vi istochiha haznata, da nebi da sa ti rodnini.....

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 29Тука гъмжи от тролчета на НПО-та. Така, че , колега, всеки призив да се мисли трезво и обективнто,, е обречен. Ако не е някой обезумялот бедност и озлобен ***, ще е платен писач и подстрекател, защитаващ лихварите и поробителите на света.

25

Анонимен

преди 8 години

Маляките да връщат парите, които са крали 30 години и да приемат стандарта, който наистина заслужават - Шри Ланка на Балканите

24

ХА ХА

преди 8 години

Тоя им се изплю на гърците в лицето! От думите му излиза, че каквото и да кажат на референдума, все тая! Ха ха, гърците си го заслужават този наглец!Тоя направо е 4 в 1, Станишев, Местан, Сидеров и Орешарски взети заедно! Честито!

23

АНТИ

преди 8 години

До БатлерскиГръцките банки са празни,но в дъното на централния трезорима кокъл от цар Македон!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Само лихвите които трябва да плащат гърците са вече над 23 милиарда на година при това ниво на заема...И преди да злорадстваме,трябва да разберем че и ние уверено вървим по този път-16 милиарда дръпнати,само от тях имаме да връщаме 25 милиарда...От това вечно заробване искат да се спасят гърците-дано успеят...

21

Анонимен

преди 8 години

Български роби седнали да клюкарстват злорадо...

20

Нагломер

преди 8 години

Ооох тия двамата ще ме счупят! Гърците голяма беля си отвориха с тия полукомунисти! Да ни бяха питали нас, имаме богат опит с комунистите! Под тяхно управление Гърция уверено ще върви към нашия стандарт на живот и доходи!Не стига, че дължат пари на целия свят, ами и условия се опитват да поставят!?Наглост!

19

в ПРАВДА

преди 8 години

Сидерастията се лекува с глад