27

доган

преди 8 години

турция е член на нато.ИД са на 100 метра от тях но нато каде и що не ги пазят пак ми е чудно.може би не ги разбирам нещата.

26

доган

преди 8 години

едно не разбрах.светата вода ненапита НОТО е уж межд.нар.организация и подоб. но има едно но.защо всичките им чорбаджии са американци.защо не белгийци или немци примерно.да се чуди човек като мен

25

Анонимен

преди 8 години

Вярвайте още на ционистката пропаганда и се водете по акъла на хиените от САЩ, за "награда" ще ни вземат държавата и ще я дадат на когото ТЕ решат!

24

Анонимен

преди 8 години

Russophrenia an illness in need of a cure Russophrenia a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world. Since 2013, instances of this ailment have reached epidemic-like proportions in certain parts of Washington, London and Brussels.

23

Анонимен

преди 8 години

Russophrenia is a condition where the person believes that Russia will both collapse and take over the world

22

Анонимен

преди 8 години

До миллион алых розОстай го одисейчо намерих му диагнозата накрая - Russophrenia.НЯМА лечение при него!

21

хде

преди 8 години

До АнонименСредната заплата в Б-я е 870 лв., а в София много повече. В Русия заплатите са в рубли, които се обезцениха двойно. МРЗ в Б-я е 2 пъти по-висока от руската. Но Бьлгария не претендира да е страна с висок стандарт и силна икономика, нито има петролни залежи. Не отива на "велика" сила да се мери с най-бедната страна в ЕС. Но има още нещо доста важно. В РБ има ръст на БВП с 2 %, а в Русия по техни данни спад от 5,5 %. И това е само началото.

20

WASILISQNISGERMANI

преди 8 години

SAS CCCP...BQHME PO SIGURNI...

19

Анонимен

преди 8 години

А !И одисейчо е болен от РУСОФРЕНИЯ - и той ги ръси такива!

18

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Малко се обръках - нали САЩ разполагат войски по източния фронт за увеличена руска заплата.Сега пък Стотенберг вика немало руска заплаха.

17

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯза тези като теб наскоро се появи термин "РУСОФРЕНИЯ"Това състояние се изразява в следното раздвоение:От една страна Русия се разпада, отдруга е невероятна военна и техническа заплаха, което са някак си противоречиви неща в съвремения икономически свят....:) :

16

Крим

преди 8 години

До Анонимен 11 "Тодор Живков е говорил с Кенеди да станем щат на САЩ; Бай Тошо сам предложи да станем 16-та республика"...Да, това е вярно, това беше наистина. Обаче- никой не искаше да поеме България!

15

(-_-)

преди 8 години

NATO - това е нещо като Грийнпийс, но малко по-силно.. Май самото НАТО е заплаха за неговите членове, особено тези от източната част на Европа..

14

генерал

преди 8 години

русия и китай провеждат съвместни маневри в средиземно море

13

някакъв си секретар

преди 8 години

Някой си Столтенберг се мисли за генерал! Той не е никакъв генерал, а е само някакъв си секретар!

12

погр ебален агент

преди 8 години

Правят ни на ***! По заповед от Фашингтон, т.н. "ЕС" и т.н. "Нато" водят война срещу Русия! И искат да ни внушат, че с помощта на тази война, "ЕС" и "Нато" ще подобрят отношенията си с Российската Федерация!

11

без Нато

преди 8 години

"НАТО не търси конфронтация с никого", заяви той. Само дето ще бомбардираме, когото си искаме! Ей, така, за кеф! Както в Югославия и в Либия!

10

Анонимен

преди 8 години

Нато е заплаха за българия с ционистката си политика нато значи сащ

9

шефа на света

преди 8 години

Не се сърдете на Столтенберг! Той само изпълнява поръчката на шефа на света, Обама, да насъсква срещу Русия!

8

лъжливото овчарче

преди 8 години

Йенс Столтенберг сам си е виновен, че вече никой не му вярва. Той лъжеше и продължава да лъже до забрава. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, Йенсчо е жертва на собствената си глупост!