53

Сп??нс

преди 8 години

Английските баби и те така мислеха и после си дадоха сметка, че ако нещо е евтино -питай защо

52

Анонимен

преди 8 години

"се" = "е" разбира се

51

Елл

преди 8 години

:)

50

Анонимен

преди 8 години

Спомнете си фалитата на Русия. Ако не бил Путин, всичко е било наред. Както и тука. Гърция не се способна да се вдигна, защото имаше него...

49

до 57

преди 8 години

Бедни гърци - евтини гъркини, какво по-хубаво от това!

48

Анонимен

преди 8 години

То май само в българия който не работи най много яде

47

Анонимен

преди 8 години

Истина е - гледах днес репортаж от Гърция - огромни опашки за гевреци, едни такива по 80 см дълги

46

българин

преди 8 години

До пумперникел 52:Нямам идол, умнико. Да, Милтън Фрийдмън е голям икономист - той формули,а просто и ясно цената на парите и обръщението им в съвременни условия. Визирам учебника на Щиглиц Public Sector Economics - точно този, който е приложим за публичните финанси, какъвто е случаят в Гърция. Както и последните изказвания на Кругман. След толкова години занимания с икономически науки, съм за прагматико-еклектичния подход на САЩ и UK, вкл. виенската школа, неолиберализъм, институционализъм.

45

Елл

преди 8 години

Кой беше казал "Беден човек, жив дявол"?Добре, че поне сте нисши духом и жените ви евтини..

44

Дебора

преди 8 години

Гърците ядоха, пиха, станаха и не платиха. Нормално за средиземноморската ни лукава съседка, но искам да ви кажа че същата тази Гърция, която даде гръб на Европа ще сложи динена *** под краката на Русия. Лукавия си остава лукав и измамник за всеки.

43

Анонимен

преди 8 години

Гърция от днес ставала най-големия производител и износител на гевреци! Гърция - новия балкански тигър по износ на гевреци!

42

Анонимен

преди 8 години

До aтaкистьАтака=Сириза няма разлика източника ви на финансиране е един и същ - Русия.

41

пумперникел

преди 8 години

До работещти къв си, турбокапиталист? кой е идолът ти, Милтън и чикагските симпатяги? кой учебник на Щиглиц визираш?

40

българин

преди 8 години

До 36:Ами, това просто НЕ е вярно. Най-голямата икономика в света, мерена като абсолютна стойност, е Китай, след нея - САЩ, чак тогава - ЕС. А на глава от населението (което е интересното) - 1. САЩ, 2. ЕС

39

Анонимен

преди 8 години

Гладни кокошки, просо сънуват.

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимени това, че ЕС е пътник те радва? предпочиташ без ЕС, като 90-те?

37

работещ

преди 8 години

До aтaкисть:Будала, "лауреатите" ти (на какво ли?) по икономика Щиглиц и Кругман пак се изложиха като кифладжии. Отлично познавам теориите на Щиглиц, учил съм и съм взел с отличие изпит по негов учебник, чета и откровенията на Кругман - пълна посредственост, цветни икономически сънища, неосъществими извън условия на идеално икономическо равновесие, каквото НИКЪДЕ и НИКОГА няма. А "препоръките" им за постигане на такова са просто ВРЕДНИ. Социалисти, кво да ги праиш. Капиш, атакистче несвястно?

36

Анонимен

преди 8 години

За тебе хладилник е изключен, нали?

35

фантастика

преди 8 години

Уха-а-а ,значи да очакваме в най-скоро време гърците да идват и да ни бачкат за жълти стотинки :)) Ха дано,ама надали :))

34

Габи

преди 8 години

800 евро пенсия са около 1600 лева, + като си даде под наем къщата в гърция и плати за наем в България 1/3 от гръцкия наем в джоба му остават още 2/3 от наема. До тук добре, но знаят ли тези гръцки баби че един прекрасен ден както се разхождат сред красивата природа на България ще дойдат 5 ще ги оберат, ще ги изнасилят . Знаят ли че в българския закон между редовете пише че престъпника трябва да се пази защото носи допълнителни доходи на правосъдниците ? Драги баби стойте си в Гърция