19

Анонимен

преди 8 години

До TulskiАми защото всички са химици като ФИКИГълтай хаповете и готово.Тази фигура е противоестествена и НИКОГА не може да я направиш без химия.Създава погрешна представа как трябва да изглежда мъжкото тяло.Виж Шварценегер какъв се е спаружил

18

Анонимен

преди 8 години

Абе, мъже с токчета, жени с мускули, роми депутати, кучета с права... Тоз новия "ред", доста объркан.

17

Анонимен

преди 8 години

Аз пък бих и свалил клинчето и бих останал между краката й с език до сутринта. Беше ми признала една кака че никога не е изпитвала влагалищен оргазъм. След 40 минути с език, тя се предаде и избухна трепереща. Няма ...нямаааа!

16

Анонимен

преди 8 години

на тая сякаш пришълеца й набръчква корема

15

Анонимен

преди 8 години

Красиви са, но излъчват и здраве и сила!"Girls who are naturally skinny are lucky, but the girls who have to fight to be skinny are strong!"сн.2 - Michelle Lewinсн.8 - Yarishna Ayalaсн.9 - Shannah BakerRespect!

14

Анонимен

преди 8 години

Корема й е грозна гледка на тази. То бива плочки , но това е прекалено.

13

нона

преди 8 години

и никак не са женствени.... :)))

12

До 14

преди 8 години

ПО начина по който се изразяваш изглежда че и друго не можеш да работиш или не искаш. Ама щом ти е кеф си я работи ако искаш до пенсиониране.

11

Анонимен

преди 8 години

14, Къде видя че се хваля с хамалската си работа, бе? Просто получавам добри пари за тази работа. Не знам колко съм млад. Тази работа бих я работил и до 50 години спокойно. Имам колега който е на 47 и я бачка още тази работа.

10

до 12

преди 8 години

Ха ха ха да знам пикльоо . На младини като бях около 20 годишен това работех по складовете, от понеделник до събота от 8 до докато има работа най често до 20 чеса някой път и до 22 и до 00 чеса . Разтоварвал съм камиони товарил съм, все хамалска работа. Ама не може цял живот да е хамалин човек, на теб щом ти изнася и си имаш работата за някаква престижна и никой не е като теб разбираш ли супер човек щото видиш ли днес му минали 10 тона през ръцете. Това мой човек е да си роб в 21 век радвай се.

9

Анонимен

преди 8 години

до 11Ти изобщо знаеш ли какво означава да станеш в 8 сутринта, да си в 9 на работа и до 18 часа да пренесеш 10 тона и след това да имаш желание за фитнес бе? Явно никога не си работил тежжка работа всеки делничен ден в продължение на години.Пикльоооо...Пикльоооооо.....

8

Анонимен

преди 8 години

Много са ми интересни хора като ги питаш защо не тренират и те ти отговорят "работата ми е моя фитнес или нещо такова". Значи работата и тренировката в зала нямат нищо общо. Може да вдигаш днес 10 тона общо в склада, ама само с това тяло и тонус няма да постигнеш, каквато е целта на човек трениращ активно във фитнеса и за всеки тренировъчен ден има упражнения за различни групи мускули. Блъскай те си на работа тъпчете се кат *** на обяд и после се чудете, що качвате и трупате мазнини.

7

Милен

преди 8 години

номер 14 е НЕВЕРОЯТНА !

6

Анонимен

преди 8 години

BURZUM, аз ли съм комплексар? Аз в случая се забавлявах. Тази смотаната се напи след 2-3 часа и започна да се заяжда на лична основа. Работата тръгна от това какво работим и като й казах тя започна да се заяжда и за дохода ми че е прекалено малък за тази работа и затова че съм кекав. Ей тук вече ми стана интересно тази смотаната какво има предвид под кекав и я пробвах. Тя се съгласи. Смятай колко си беше повярвала, че да каже: хайде да играем канадска , бе кекав!Ееее...и к'во да я правя тази?

5

st

преди 8 години

Super sa

4

Анонимен

преди 8 години

от 3 не исках да го правя, но тааи смотла ме предизвика. Гледаше като насрана после. Имаше мускули като тази на снимката.

3

Анонимен

преди 8 години

Аз не съм тренирал никога. нямам и необходимост от това. Работата ми е склададжия. Днес едни 10 тона минават през ръцете ми. Обаче няма да забравя една сценка с една дама която тренира и до сега и се помпа яко във фитнеса в квартала. На маса на глава нещо тази се беше понапила и започна да ми говори че съм кекав.Казвам й че това че нямам изразени мускули не значи че съм кекав, тя продължи да ме обижда. икам й: дай тогава да играем една канадска? Сългаси се. Счупих и кокълчетата на дясната ръка

2

някой

преди 8 години

не гледайте снимка 21 - ще ви убие ерекцията за месец напред. Абе направо не ги гледайте всичките :(

1

до неразбралите

преди 8 години

На мъжа само един мускул му е важен!