56

Много...

преди 8 години

... от коментарите показват трагедията на последните 25 години! Бедните се радват, че стават все по-многобройни и обиждат тези, които се опитват да се борят за по-добър живот и против несправедливостта! Жалко и срамно!

55

Анонимен

преди 8 години

"Варуфакис плаши със съд при Grexit"Другарю Варуфакис, за колко милиарда евро ще бъде иска на Гърция към ЕС заради Grexit?

54

Еврозоната, ...

преди 8 години

... ЕЦБ и Фондът безсрамно изнудват и измъчват в момента Гърция! Проблемът от януари насам не са дълговете, нито "реформите", а лявото правителство, което е червена кърпа в очите на Еврозоната, ЕЦБ и Фонда! Политиката на deadlines е нищо друго освен да смажи и унижи гръцкото Правителство, както и да покаже на останалите изобщо да не си и помислят за лева политика.Срам за Европа и за т.н. Демокрация и Ценности, които се оказаха, че не са никакви!Гърция трябва да гласува с Н!

53

Анонимен

преди 8 години

Няма такива наглеци.От какво плачат,че тез който са им давали пари за охолен живот и узакис,си искат сега парите.Ми като си ял и пил ще си платиш.Все едно да ям и пия в ресторанта и накрая да изкарам собственика виновен че ми дава сметката ,и аз наглеца да му спретвам ,,референдум,, и дс го обвинявам в шантаж че иска да му плащам:-) :-) :-) :-) Е нема такава нация....Паднаха ми много в очите.Мога да си поръчам само едно кафе ,но мога ДА СИ ГО ПЛАТЯ..!!!!!Не мога дападна толкова ниско и не желая!

52

Анонимен

преди 8 години

До Каритис. Каритис ли си,китара ли си,не знам,но не обиждай нацията ни.Ние като вземем -връщаме/честен и славен народ сме/не се правим на тарикати,.Как ти звучи ,ако сме при вас на море и накрая вместо да платим сметката да ,,спретнем референдумче,, как ще изглеждаме а? Е може да сме по бедни ,но не сме .......и сметката винаги си я плащаме!!!!

51

наглеци

преди 8 години

"Договорите на ЕС не предвиждат никаква правна легална възможност за излизане от еврозоната и ние отказваме да го приемем.Членството ни в еврозоната не подлежи на преговори"---Егати наглярите са тия византийци!!! Тия са като нашите *** - протестира що му буташ незаконната колиба. Същата работа. Живот на аванта на макс, а спреш ли му кранчето - реве за правата си, които е решил, че притежава по някакви си вселенски закони :)

50

Мишо

преди 8 години

Имаше една приказка - Кръв повръщам, пари не връщам...

49

Анонимен

преди 8 години

Варуфакис не иска да плащакис, ама трябва...

48

наблюдател

преди 8 години

Тези накараха цяла европа да мрази Гърците.Казвам го като човек живеещ постоянно във Германия и патуващ често до Белгия и Франция по работа. До преди 4/5 години гръцките ресторанти се пръскаха по шевовите от работа а сега са напълно празни.Даже на съседната улица от 11 ресторанта само Гръцкия е постоянно празен или полупразен. Аз лично ги съжалявам понеже са ни съседи а и много Българи работят там. Но никой няма да им търпи номерата.Вече никой не ги харесва.Те са по зле от ромите по имидж.

47

Анонимен

преди 8 години

Варуфакис прави всичко като по ноти. Излизане от зоната на еврото ще бъде позитивна стъпка за Гърция, понеже тази валута и е много скъпа (както и за Испания, Португалия, Италия ... и почти всички освен Германия, която само богатее от тази евтина за нея валута). Но гърците не само ще излязат, но и ще ги осъдят за това! Ще обърнат правилата на играта, писани от други, в своя полза! Понеже не са мижитурки прости... като квакащите.

46

Анонимен

преди 8 години

Мурзилажа газ пикае, че на гръцките *** не им минаха номерата.

45

???

преди 8 години

До Анонимен 55Ще видим колко е умен... пилците се броят на есен.Разбира се че ще излязат от еврозоната.Нямало правни условия...ами ще бъдат създадени за такива абдали като тях.За да си в еврозоната трябва да покриваш определени изисквания а те няма да ги покриват след фалита...т.е. Get the *** out

44

Ползата

преди 8 години

Само аз ли виждам хубавите неща във фалита на Гърция. Стават все по бедни, държавата им се разделя *** няколко части и без война си връщаме беломорска Тракия, само едно референдумче трябва да им спретнем :) след 4-5 години на хляб и солена вода ... Ще са клекнали.

43

Анонимен

преди 8 години

Варуфакис няма нищо против да излезе от зоната на еврото предполагам. Това което прави обаче, се нарича "с техните камъни по тяхната глава". Този човек е толкова умен, колкото не можете да си представите! Той слага чиновниците които водят преговорите в малкия си джоб. Той има академичен принос и негови материали са задължителен предмет за изучаване в икономическите факултети на запад. Той знае точно какво прави и го прави безмилостно, защото им познава и вътрешностите - и на опонентите и на това как работи цялата система! Вижте му сайта за да научите нещо, ако можете, преди да квакате.

42

РАД

преди 8 години

До КаритисКакто ги е подкарал комуниста Цип(у)рас, до няколко години май няма да сме най-бедните в ЕС, така че ако си фен на гърците, по-добре бъди тихичък :)

41

гражданин

преди 8 години

няма такава наглост като комунистическата - 323 милиарда си взел заеми, от които 60% са от държавите от еврозоната, отказваш да ги върнеш и отказваш да освободиш тези държави от омразната ти компания ... това комправителство на Гърция да си подготви за 6 юли един самолет за Москва, че самите гърци след референдума ще ги гонят с камъни от страната си, ми се струва

40

Анонимен

преди 8 години

Страхливеца не иска да напусне "лошата" Еврозона :)))

39

бай Иван-сеирджията

преди 8 години

Братя гърци, нито крачка назад. *** , но дълга си не плати !

38

Анонимен

преди 8 години

А-а-а-а-а! Видя ли дебелия?

37

ОТ 100 МЕТРА С ПУШКА

преди 8 години

До Зорбакис Узакис10.10 ТО4КИ.