444

бисер

преди 8 години

Не Ви ли е ясно ,че Америка иска да подчини целия свят и да го унижава .използва .Големият бълг.финансист казва ''винаги когато сме били с Русия ,сме били добре''- Буров/Американците като мислят много за нас да ни изпратят нефт по лифта Да ,ама не Те само вземат ,а нашите лапат мухите.За Плевнелиев нямам думи Той няма свое мнение ,а само слуша и чете Едно изречение не може да каже без да погледне в листчето ,.Много еумен''

443

до 615

преди 8 години

Ха,хаха Бойко прилича на Стамболов само в краденето. Даже и по тънката част го няма като Стамболов.

442

Анонимен

преди 8 години

Руските номерца биха били възможни ако начело на България имаше някой като Янукович. За зла участ на Путин, начело на България е човек с манталитета на Стамболов.

441

Анонимен

преди 8 години

Само НАТО ще вкара Путин в правия *** !

440

Анонимен

преди 8 години

Не българите също пишат на кирилица - руснаците също пишат на кирилица. Kой празник празнуваме на 24 май ?

439

кхл

преди 8 години

;ккй

438

Паметлив

преди 8 години

До Анонимендо598 "САЩ преговарят с Китай за санкции срещу Русия"Може и да си преговарят до безкрайност,но истината е,че падне ли Русия,следващият е Китай!А Китай,макар и голяма сила,е далеч от военните възможности на Русия,няма да може да се защити!Може би вярвате,че Америка ще подари Сибир на Китай в замяна на услугата?Вярвайте си-САЩ не делят с никой,не дават,само вземат!Дори да приемем,че ги пуснат да работят в Сибир,проблема остава-Китай ще загуби суверенитета си.

437

сесил

преди 8 години

Не ни натрапвайте "прозападна и проамериканска " ориентация.За голямо съжаление на американските терористи, България ще бъде винаги с РУСИЯ и винаги против Америка ! Няма нужда да се хабите с тези пророчества и анализи !Независимо от неадекватното и предателско дърдорене на прецедента, ***-министри, мутри и съмнителни типове в правителството, не се надявайте някой да приеме за приятели системни убийци и терористи."Надежда всяка тука оставете "!

436

циоНизама е сатана

преди 8 години

Америка за бг е ционистка организация

435

до 603

преди 8 години

И като се отърве от Америка ще ви спрат финансирането, защото не сте им от полза, защото нямат врагове. Тогава какво ще работиш? Чистач на тоалетни в Уолстрийт?

434

Румбо

преди 8 години

Ха-ха,тия лъжат без мярка!Нито Русия ни заплашва,нито сме чак толкова прозападни!Русия ще стане заплаха,когато вземат да се разполагат натовски въоръжения от чувствителните за нея видове.Специално танковете не са проблем за Русия,а и разполагането им има друга цел-да предотврати преобръщането на българската политика в неизгодна за САЩ посока,т.е.насочени са срещу българския народ.Колкото до прозападната ориентация-ако продължават да ни държат в стаята под стълбите на европейския дом и подхвърля

433

Анонимен

преди 8 години

До До 599Ползата му е че ще се отърве от порусначените *** у нас.

432

Анонимен

преди 8 години

Аз искам да купувам руски ток от АЕЦ Козлодуй а плевните да копуват американски от ТЕц защото е много демократичен

431

До 599

преди 8 години

Добре бе пич, на тебе каква ти е ползата от това? Сорос ще ти вдигне хонорара?

430

Шоп

преди 8 години

Пределно ми е ясно, че полурусначетата си мечтаят за някакво опълчение и партизанско движение. Че са пуснали пипала из ловните дружинки и хижите на БТС бяха раздадени на специални хора. Но тая работа няма да се получи. Ставате жертва на собствената си пропаганда, вярвайки си, че отсреща стоят меки китки. Ше ядете толко бой, че просто ви е бедна фантазията да си го представите.

429

Анонимен

преди 8 години

В момента САЩ преговарят с Китай за включването му към санкциите срещу Русия. За Китай санкциите са добре дошли, защото те отслабват Русия с всеки изминал ден и китайски Сибир става все по голяма реалност.

428

Анонимен

преди 8 години

Петя цитира някой си Гари,който за да оправдае американската военна намеса в България,ни уверява колко сме заплашени от Русия.Това е като мутрите от прехода,които ти обясняват как си заплашен и те трябва да те пазят,ама ти да им цакаш.Такива анализатори като Гари са ясни,Петя дето ги цитира пропагандно също е ясна.Но страшното е ,че президента плещи простотии.отдавна вече не е смешно,трагично е.Остава да се молим по-бързо да му свършва мандата.Управляващите са като побеснели ***,спасение няма.

427

Шоп

преди 8 години

Путин вече е пътник

426

Анонимен

преди 8 години

Другарят Путин е много ядосан, защото Китай е подписал договор със САЩ за военно сътрудничество, зад гърба на шефа на голямата бензиностанция, затова сега си го изкарва на България, която винаги си е подвивала опашката пред руснаците още от времето след убийството на Стамболов от русофилите-българомразци. С едно малко изключение през първата световна война, когато руснаците са ни молили за мир и са подписали срамния за тях Брест-литовски мирен договор.

425

вежен

преди 8 години

До Анонимен300 хил. имота в Б-я 300 хил потенциални зелени човечета.