73

Анонимен

преди 8 години

Където управляват комуноиди (сиризоиди) неминуемо рано или късно от райската градина правят пустиня !Съчувствам на немалкото свестни гръцки граждани и им желая в най-скоро време да изритат с шутове тия *** чегеваристи, дето им се натресоха на управлението с 34% от гласовете на хората !

72

Анонимен

преди 8 години

ясно като в мъгла.но защо пак сащ.

71

Анонимен

преди 8 години

Соросоида мисли само за пари и в пари ... Има неща над парите ..

70

Анонимен

преди 8 години

да вземем и американцити да ги наприм европейци.е те и без туй корена им е от тук

69

Анонимен

преди 8 години

Същевременно президентът на САЩ Барак Обама и германският канцлер Ангела Меркел се съгласиха в телефонен разговор тази вечер, че е "критично важно" да се намери начин Гърция да остане в еврозоната,предаде Ройтерс,цитирайки съобщение на Белия дом.Двамата лидери потвърдиха, че техните икономически екипи внимателно следят ситуацията и остават в тясна връзка",се казва в съобщението. Е, сега вече е ясно кой е шефа на Европа.Направо не ми се мисли какво са чули американците докато подслушваха Меркел.

68

любопитния

преди 8 години

Явно червените кратуни отказват да приемат простия икономически закон, че който плаща, той поръчва музиката и не е длъжен да я плаща, ако откажат да му свирят. По-просто казано, като за *** - избраха червения популист Ципрас, който иска пари от МВФ, а той ги обвинява, че не му ги дават по неговите условия. Това е толкова нагло, че се възхищавам на ЕС лидерите за търпението им да вкарат Гърция в правия път, въпреки очевадния успех на популизма там, признак на масова идиотия.

67

при нас е весело

преди 8 години

ясу ципрас ти канис кала.паре лефта.вземай до га има и без туй ти няма ги връщаш.вземай пример от батя си БОКИС ТИКВУНИС.айди калинихта и калиснехя

66

Анонимен

преди 8 години

Айде да вземат да фалират най накрая, че много досадни ми станаха статиите, през 15 минути по една, че и коментарите се повтарят, скука и отегчение! Виж един фалит, би поразведрил форумните пространства.

65

П.Петров

преди 8 години

Не мисля, че са в състояние да гарантират каквото и да е. Ципрас и Варуфакис се опитват да извъртят стария византийски номер - "Ако дължиш 1000 евро на банката тя те има, ако дължиш 1000000000 имаш банката", но май имат лоша преценка за мащаба срещу какви точно мегалодонти са застанали..Вече е бивш. Идва краят на обещанията и лъжите заедно с цялата сметка.

64

Анонимен

преди 8 години

ДАВАЙ ЦУПРАС !!ГЪРЦИТЕ ТЕ ИЗБРАХА ЗА ДА ИМ ВИДИШ СМЕТКАТА В ПРЯК И В ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ ЯЛИ ПИЛИ И СЕ ВЕСЕЛИЛИ ГА ПЛАЩАЛИ ПЛАКАЛИ!!!

63

Анонимен

преди 8 години

Оставки на Лагар, Юнкер, Йерумблум и Меркел са неизбежни заради провала.

62

Митьо

преди 8 години

Жалки византийци!Краката ще им целувате на германци, американци и сие.Жалки мазни мързеливи мижетурки.

61

Анонимен

преди 8 години

А,можело значи!

60

Анонимен

преди 8 години

Утре и във вторник в Брюксел ще има предпремиера на най-касовият филм за последните 30 години:"Моята голяма гръцка дра(х)***"Поканени са официалните лица - всички депутати от Сириза.За тях са специално запазени 1-ви и 2-ри ред (наведени).Следващите редове са за Германия и Франция (правостоящи).

59

вторник

преди 8 години

Обaмa що се меси у Гурцио, a не у Кенио?

58

Анонимен

преди 8 години

до 62: "ЦИПРУС ПРИКЛЮЧВА С УПРАВЛЕНИЕТО ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА!"....много му даваш.

57

Анонимен

преди 8 години

Давайй Ципрас мачкай герберугите българския народ е с теб напреееедддд

56

Анонимен

преди 8 години

Обама нареди и Джак Лю каза - няма да допуснем икономически сътресения в еврозоната и фалитът на Гърция!

55

Анонимен

преди 8 години

До istinatasprete da se pravite na interesni i da narichate Bulgaria Bulgaristan...Истината е, че си *** и *** комплексиран булгаристанец. България е ***. Стан означава държава - state. *** = Българска Държава = бългериън стейт.

54

Анонимен

преди 8 години

Гърция е доказателството, че ДЕМОКРАЦИЯТА е беззащитна срещу комунистическия бацил