50

пешо

преди 8 години

Браво на Ципрас.Смачка фасона на ЕС и нейния лидер-Меркел.Защо нямаме поне 1 такъв политик?Имаме футболист и пожарникар и купища други несретици,но нито 1 мъж.Жалко!Гърция никога ,при никакви кризи няма да я стигнеме.И тя е член на НАТО и ЕС ,но си знаят интересите и са патриоти.Ние сме *** ревльовци и ***.Заслужаваме си падението.Какво избраме за водачи на нацията?-видя се.25 години лажат.Друго-нищо!

49

hmn

преди 8 години

е сега гледай идната седмица кво клякане ще падне... гордата малака ще си направи една виденова зима посред лято.

48

Анонимен

преди 8 години

Ще клекне ЕС пред Гърция, ще клекне! Защото гърците знаят как да тропнат с юмрюк и да се опънат, а нашия Тиквун ходи по Европа като недотепан да хленчи за малко внимание към България.

47

70 години кражба

преди 8 години

Да 70 години кражба като ГЕРБ са последните крадци НА ЕДРО! ЧЕСТИТО ДА ВИ Е БОРИСОВОТО ВРЕМЕ!

46

Анонимен

преди 8 години

ЕLA мела - утре сутрин левовете в марки!

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 53 Пий си хапчетата и лягай! И се завивай добре! На калпавата реката космоса и е крив...

44

Анонимен

преди 8 години

"Аз, като министър на финансите, заедно с Гръцката централна банка и Европейската централна банка, ще обмисля какво трябва да се направи, за да се намали тежестта върху нашия народ от отказа на Европа да ни даде основни демократични права", коментира Варуфакис.----------- Maле че си нагъл... От кога правото да плюскаш без да плащаш е "основно демократично право" бе, плешугер?

43

Анонимен

преди 8 години

Нали ви казаха. Гърците не ги мислете. Те си знаят какво искат, макар че са много нахални. Мислете за българите, които хем са мързеливи, хем недоучили, или учили нещо само заради диплома, без идея за бъдещето, просто с някаква мътна представа за света, че някой "ще ни оправи". Има и по-прости от българите, фанатици, зомбирани с някакви идеологии, но няма толкова объркани хора като нас.

42

Анонимен

преди 8 години

На снимката в дясно: *** български тракиец, следи коя гръцка пенсионерка да ограби.

41

до неразбралите

преди 8 години

Българите живеят зле, защото всеки ден се краде по много!Мноооого кражби навсякъде!

40

123

преди 8 години

До @32Сериозно имаме същите права и задължения като другите в ЕС?Да им пикам на равенството.

39

Божо

преди 8 години

Гърция е пример , подобен на този с мюсюлманските емигранти в Европа - Гърция има достъп до огромни богатства, които при разумно използване биха я направили богата и просперираща, обаче гръцките политици крадат с пълни шепи и прецакват системата!!! Същото е с мюсюлманските емигранти - имат достъп до богата и уредена среда, която би им донесла нормално човешко съществуване, обаче те тръгват да я разрушават !!!! Човешката идиотия няма граници !!!

38

Анонимен

преди 8 години

ЕС съществува за да си продават немците стоката. Затвориха най-голямото предприятие за боеприпаси в Гърция и сега ги карат да купуват патрони от Германия.Ей такива са реформите, дето им налагат.

37

Анонимен

преди 8 години

Ау, какви драматични снимки, някакви хора до банкомат. Нещо не прилича на България, когато се разбра, че фалира КТБ, ама айде.

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 32 Явно не си излизал извън България и определено не си работил в ЕС за да пишеш тъпни от рода, че работим колкото тях! И по работно време, по производителност сме още много далеч!...Да, да, знаем, там работят по 14 часа, и много са ефективни. 20 пъти по производителни от бългаите са западняците, затова са добре. А българите са *** и кьопави, една работа не могат да свършат и по цял ден си клатят краката, затова живеят зле.

35

Мечо

преди 8 години

До Анонимен 37Слугуваме.

34

Анонимен

преди 8 години

Влоговете на богатите са гарантирани уж само до 100 хиляди евро, но ЕЦБ почна да гарантира всички. Гръцки банкер спокойно може да изтегли 10 милиона евро необезпечен заем и после да откаже да го върне като ЕЦБ ще изплати веднага 10 милиона евро на банката вместо банката да фалира и да изгорят влогове за 10 милиона.

33

Бравос!

преди 8 години

Казват, че Ципрас потупал Юнкер по рамото и му рекъл: "Браво, колега, държахте се твърдо, за мен беше удоволствие да ви науча на някои неща."

32

Анонимен

преди 8 години

До до 32Ами тогава какво правим в ЕС?

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 32 Явно не си излизал извън България и определено не си работил в ЕС за да пишеш тъпни от рода, че работим колкото тях! И по работно време, по производителност сме още много далеч!