29

majorski

преди 8 години

ЖАЛКО ЗА СТЕНАТА !

28

Другари!

преди 8 години

Много са ви промили мозъците:):):)

27

Анонимен

преди 8 години

Лежал бил в затвора. Любимият ви *** и до затвора няма да стигне. Ще го обесят на Красния майдан.

26

Анонимен

преди 8 години

През 1917 година евреите правят "революция" и взимат властта с мощна финансова подкрепа от Сащ и Германия. От 22 министрив тогавашното съветско правителство 18 са евреи, един грузинец, един арменец и двама руснаци ?!В ЧК, НКВД, и по-късно КГБ всички шефове са евреи от началото да края на съветската власт. Както и началниците на ГУЛАГ. По -малко от 2% от "богоизбраният народ" стиска за гушата останалите 98% не евреи.

25

НФБ

преди 8 години

До БъндиРеално корупция има на запад и в частност сащ..Те я изнасят..те корумпират цели правителства..помпата страните и ги държат в беднотия ...дърпат мозъци от цял свят но не плащат патент..така че в кражбата на технологии е адекватен и пропорционален отговор ....

24

Анонимен

преди 8 години

храни куче да те лае - тоя трябваше да си гние в кауша....

23

Анонимен

преди 8 години

Тоя това го говори още докато беше в затвора--преди 5 години го казваше същото

22

Анонимен

преди 8 години

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, ***!

21

Спартак

преди 8 години

А Ходорковски се движи със страшна скорост към Стената на п(а)лача.

20

Аз

преди 8 години

Този доста време гледа само бетонни стени и пак налита да краде от краденото - държавата да се обърне с главата надолу, но той да е антикризисен мениджър на "солунската митница".

19

НФБ

преди 8 години

Платените от сащ НПО и агенти в медийни изяви. .пак манипулират. ..Светът има нужда от много полюсния модел..страшно е ако няма алтернатива на сащ...

18

Бънди

преди 8 години

Винаги съм се пудел, ако Запада е място на законите и демокрацията и там виреят предимно честни и сериозни хора, как най-големите олигарси на бившия съветски съюз винаги са там и правят бизнес и т.н. Нещо не ми се връзва.

17

Анонимен

преди 8 години

На снимката един рецидивист! Осъден и лежал 10 години в затвора.Какво има той да ми каже?

16

НФБ

преди 8 години

До АнонименТо пък в сащ една демокрация за афроамериканците. .за латиноамериканците. .то пък има партии дето се конкурират. .Все същите олигарси и там управляват. .мафиот ски клан буш все президенти излъчва. ..нямало наследственост. .Хилари клинтън да не е жена на един президент. .утре и дъщеря им ще стане сенатор..Всичко е борба за природните богатства на Русия. .и недопускане на Китай до тях...Оста Русия ..Китай е страшна за Сащ. ..

15

Анонимен

преди 8 години

Един въпрос към "новинарския" сайт:Тоя крадец защо го цитирате? Каква ценност е той за човечеството?

14

факт!

преди 8 години

за крадеца стената на затвора си е бетонна!

13

4око

преди 8 години

Кой освен западните крадци и мошеници би дал трибуна на тоя рецидивист и бивш пандезчия ?Вместо да цалува ръка на Путин , мастията лае.Менюто в зандана Ходорковски: закуска картофи ,секс , обед картофи, секс, вечеря картофи ,секс.Май му се ядът още картошки.

12

Румбо

преди 8 години

Според приказките на тоя,Русия трябваше отдавна да е изчезнала,*** нещо не се получава.Що ли?Не че Русия е нещо кой знае какво, ама си върви по пътя.А,имало бетонна стена насред пътя!Ако си с лека кола е непреодолима преграда,да.Ама има и други превозни средства,дето първо минават,после питат дали може!То и бетонът не е най-здравото нещо.Иначе голям мераклия за президент-както се казва:"Не го щат в селото,той за къщата на попа пита"

11

Анонимен

преди 8 години

смело напред, другари

10

Анонимен

преди 8 години

Юдеите винаги са били против Русия !!!