178

българин

преди 8 години

Алооооо, Александър Попов и останалите *** от dnes.bg, пак сте преписвали от съветски пасквили. Жалка история сте. Поне се опитайте САМИ да родите някоя пропагандна мисъл за това, колко лоши били САЩ и колко добра - Русия на ***. Ама не, вие можете само нескопосно да преписвате глупостите на съветските "експерти" и тук-таме на някой платен съветски агент на запад. Ха сега, изтрийте този постинг и ми блокирайте достъпа.

177

Спартак

преди 8 години

В статията няколко пъти пределно ясно и еднозначно се казва че заплаха от страна на Русия към САЩ или към друга държава НЕ СЪЩЕСТВУВА! Някой знае ли начин как този факт може да бъде набит в чугунените черепи на ционистко-соросоидната *** ***, която продължава да пише глупости тук.

176

българин

преди 8 години

До Анонимен 303:Мерзко и некоректно, мръснико червен, е да преиначаваш позицията на Вазов, който в края на живота си ДЪЛБОКО и БЕЗВЪЗВРАТНО се отвращава от руската гадост и съжалява, че е бил русофил. Впросното стихотворение е много силен израз на тази болезнена за Вазов промяна. А вие, комунистите, бяхте забранили изучаването му в училищата, защото бил шовинист. С вас няма нужда да се спори. Гешев отдавна е показал, как трябва да се действа с вас, ***. Пиночет - също.

175

Анонимен

преди 8 години

Братята американци са изпратили експериментална дрога в българия и някой *** вече са я изпробвали.

174

антиседераст

преди 8 години

Изключително силно мразя коментари на дрогирали се рано сутрин деградирали ***.

173

Анонимен

преди 8 години

Червените *** с прифкус на перхидролен пудел колко бързо са нацвъкали над 300 коментара с глупости. Баси, колко бързо си продават дупетата за някоя друга рубличка. Предимно неграмотни хора, НЕпознаващи българската история си мислят, че българите са славяни, както дъртия Сталин е казал, за да може да "обедини" източните народи в европа към СССР. А пък руснаците пък са тоооолкова далече от славяните, че не е истина. А тука червените тролчета ни обясняват, че и азбуката ни били написали. смях!

172

Анонимен

преди 8 години

До да ***, цитираш части от "На руските воини", единственото стихотворение в което Вазов изразява недоволството си от събитията през 1915г, когато България напада Румъния и Русия по силата на съюзните си задължения помага на Румъния.Вярата му в Русия се връща скоро след това и това личи от последващото му творчество. Но да го обявяваш за русофоб на базата на едно единствено стихотворение е мерзко и некоректно.А бе чиста манипулация си е.Но като чета калния ти език, нищо мръсно не ти е чуждо

171

до 297

преди 8 години

Прекалено много се дрогирате, опасно е за вашето здраве.

170

ужас

преди 8 години

В странни времена живеем. Земята никога не е изживявала такава деградация на човешкия дух. Да си *** и *** е вече нещо нормално. Не толкова за чужди идеали а за жълти стинки и то подхвърлени на земята. Дори и условия се поставят. Ще ги вземеш без да са подгънати краката. Но появи ли се някой родолюбец и по трезво мислещ или диктатор ще го назовават или нещо подобно но малко остана. Ще се припомня пак колко е две и две.

169

Анонимен

преди 8 години

До даЛеко, ще се задавиш бе! Не знам какви папагалски крака те гонят, чак толкова никога не съм се напушвал...Май взимаш и нещо допълнително,а?А за бабичката благодаря. Гледай само да не се натресеш на мухлясалия ми полов бабешки орган, че ще има изненада. Болезнена...

168

Анонимен

преди 8 години

Гледам на Обамата му дреме.

167

Анонимен

преди 8 години

Русия няма нужда от война. Русия няма дългове, има безкрайни ресурси, руският народ подкрепя президента си. Може ли Сащ да се похвалят със същото ?!

166

Анонимен

преди 8 години

Преди 70 години, когато Сащ започнаха Студената война имаха пари, а сега са назад само с 37 трилиона. Това е разликата. Този път войната няма да е само студена, а даже много гореща.

165

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Оди сей ооОди сей 00 пак четеш историята като дявола Библията.Я ме светни кой освободи Манджурия? И кога американски войник е стъпвал на китайска земя, че да им и помага? На кого са помогнали американците, който няма нефт или геостратегическо разположение? Виж Виетнам, Ирак, Афганистан, Панама, Гренада и още много вкусиха от американската помощ и ще са им "благодарни" векове наред..

164

плоски сте

преди 8 години

Молете се Жириновски да не дойде. Разработва проекта за потапянето на америка с мега цунами чрез подводни ядрени взривове.

163

до 275

преди 8 години

Вземайте си редовно хапчетата които ви предписах миналата седмица. При нередовно приемане на медикаментите , здравето ви ще се влоши. С уважение: д-р Чук.

162

Анонимен

преди 8 години

Комплексите, комплекса за величие на джуджето ще закопае Русия за дълго. Жалко за руснаците.

161

Анонимен

преди 8 години

Путин не смее да направи нищо, освен да подскача като японско петле.Джуджето знае, че Америка не е заплаха, но китайците ще го ужилят здраво!Жълтите имат много да си връщат на пияните руснаци ;)А и наскоро подписаха сериозни военни договори с Обама, за да станат велика сила в Азия.*** да внимава, че както нямат икономика за никъде не са...

160

Анонимен

преди 8 години

Путин си въобрази, че ще стресне американците и европейците!!! Да, ама не! Каквото повикало, такова се обадило...

159

Анонимен

преди 8 години

До АНАЛНОТия простотии за Макдоналдс ги обясни на виетнамците, иракчаните, афганистанците и много други опитали американската демокрация. Разтълкувай им, че бомбите които избиха семействата им всъщност са хамбургери и в каква голяма грешка е Путин...