9

дедо Боре

преди 9 години

До дедо гошеГръцкия дълг е взет и похарчен от шепа местни олигарси в интерес на френски и германски концерни.

8

Ту'лата

преди 9 години

Гръцкото правителство не е като бългаското - да взима от бедните, за да дава на богатите.

7

Анонимен

преди 9 години

Няма да минат метър, рано или късно византийските номера ще ги застигнат. Ако не на този транш по плащането на кредита, то на другия със сигурност. Край на утопията и на узакис на плажа и лежане по цял ден! Просто гърците са най-големите мързеливци на света и това е неоспорим факт, както и че са най-космати.

6

Анонимен

преди 9 години

Литовската министърка им го каза директно в туитър - "Ципрас иска гърците да пият и ядът, а ние да платим сметката, тая няма да стане "

5

Анонимен

преди 9 години

Данък солидарност за хората с по-високи доходи (над 50 000 евро) ще бъде увеличен, като същевременно ще бъде намален данъкът върху доходите под 30 000 евро._________________________Да пресдставям си как фрау Меркел ще се съгласи данъка на доходите до 30 хил евро да се намали и то при положение че в Германия всички доходи над 8 хил евро подлежат на облагане

4

Анонимен

преди 9 години

Само трябва да прибавят "...и разкриване на няколкостотин хиляди работни места" и все едно чета български предизборни обещания за светло икономическо бъдеще....Тцъ, заблудил си се. Не са голи обещания за светло бъдеще ами добра сделка. Ако запада не почне да открива работни места и не инвестира в Гърция, лихварите ще духат супата.

3

Анонимен

преди 9 години

Проблемът не е в Гърция а в това че Юнкер и другите министри от ЕС и МВФ са некадърници и не подават оставки. Това е трети фалит на Гърция след 2009 г. и 2011 г. след като фалираха и Исландия, Кипър, Португалия, Литва, Естония а Испания и Италия бяха спасени с огромни пакети от печатницата на ЕС.

2

Анонимен

преди 9 години

"Гърция иска споразумението да включва финансиране на инфраструктура и нови технологии чрез инвестиционен пакет от Европейската комисия и Европейската инвестиционна банка."Българите са просто жалки, жалък народ. Ако бяхме поискали инвестиции и откриване на работни места мизерията отдавна щеше да е забравена, а сега кол центрова и евтини шивашки цехове, затъваме все повече и повече в блатото докати Гърция си защитава интересите и всички ние ще плащаме дълговете и към банкерите.

1

Невен

преди 9 години

Имаше навремето един виц какво е член. Та явно от член до член има голяма разлика, защото като гледам какво искат в допълнение на изплюсканите милиарди направо малко им завиждам - инвестиции в инфраструктура например ...