61

Боби

преди 8 години

До юбералес 107Чичо САМ вкара охраненото куче наречено САЩ армия в Европа след 2СВ. ЕС понеже има голямо лошо куче в двора си не може да не се съоразява със САЩ. Когато кучето лае и ръмжи по руската страна ЕС още повече се палшат от Воя дето идва отвъд оградата. Незнаят Куче ли е, Мечка ли е или Някой Малък китайски дракон.В едно си прав ЕС плаща на всичкото отгоре за това охранено САЩ куче

60

юбералес

преди 8 години

Това, че ЕС си плаща на САЩ, за да я пази, означава, че ЕС държи злото куче САЩ на каишка. Другото зло куче -Русия, също си търси стопанин в лицето на Китай, ама явно в Китай се правят на китайци и затова кучето Русия е гладно и лае ли.... лае срещу охранения с вурстове американски пес, надявайки се поне на виенски шницел.

59

Анонимен

преди 8 години

Смърт на САЩ , Свобода за народите на Европа

58

Bulgarin ot Germania

преди 8 години

Бисмарк е казал: "Зная много начини да изкарам Руската Мечка от бърлогата и, но не знам нито един начин как да я вкарам там обратно". Изглежда някои имат нужда още да се учат от историята.

57

не се напъвайте,

преди 8 години

всичко си върви по план,никой за никъде не бърза.Ще стане това,което трябва да стане.И нищо повече.Както винаги е ставало.

56

Боби

преди 8 години

До Шоп 131Шопе ти си един икономически роб на САЩ(аз също щото живея в България) ако не го осъзнаваш и че мизерията у нас е докарана от САЩ и Частично от ЕС си много заблуден.При СССР бяхме мисловни роби - не можеше да се изразяваме свободно, но и храната беше храна и хората имаха някакъв минимален но стандарт. Ако си работеше тихо в твоята "градинка" никой не те пипаше.

55

ЧАР

преди 8 години

УБИЙСТВЕНО ВЯРНО ! ТРАГЕДИЯТА Е ЧЕ ОТКАКТО ЯНКИТЕ СА НИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРИЯТЕЛИ СМЕ ЖИВ ЗЯН ОТВСЯКЪДЕ И СТАВАМЕ ВСЕ ПО ЗЛЕ. ЗАЩОТО ТЕ СА НАУЧЕНИ САМО ДА ВЗЕМАТ А В ЗЯМЯНА НИЕ ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО НАЦИЯ...ВСЕ СЕ НАДЯВАМ ДА ДОЙДЕ ДЕН ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ДА СЕ РАЗВИХРИ НА ТЕХНИЯ КОНТИТЕНТ !

54

Боби

преди 8 години

До Анонимен 133По силата на референдума и по силата на договора за присъединяване към РФ.Ето как държавната собственост на Царска България се трансформира в държавна собственост на Република България - след референдум и последвалите го държавни и юридически актове.

53

до Пешко

преди 8 години

Аз, бургазлията, имам предвид 1985/1988 години на т.н. Възродителен процес. Тогава България разчиташе на Съветския Съюз. Лично съм гледал нощните съвместни въздушни учения с лазерно оръжие в небето над Странджа, които впечатлиха турската страна.

52

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАми по същия по който собствеността на ГДР стана германска, на Чехословакия стана чешка и словашка, на Югославия стана косовска, хърватска и т.н.

51

vesko02

преди 8 години

Не знам Европа ,но ние по добре да спрем да се правим на мъже след като всичко у нас зависи от най вече европейски пари ,включително и това дето наричаме едър бизнес

50

Анонимен

преди 8 години

До БобиДържавна която е била първо украинска, а сега е РФ.------------- По кой закон държавната украинска собственост става руска собственост?

49

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМного сте ми смешни с тая зима. За руснаците е било лято,а? Наполеон го победи партизанската стратегия наложена му от руснаците и тактиката на "изгорената земя". Но без всеотдайността и волята за победа на руския войник нищо не би помогнало нито срещу Наполеон, нито срещу Хитлер. Но за оплюнчените от злоба русофоби зимата е подходящо обяснение...

48

Шоп

преди 8 години

При положение, че ЕС няма армия, ако не е САЩ ще е Русия. Така че по-добре да сме на каишката на САЩ. А когато заедно разфасоваме Фашистка ***, тогава проблемите ще се решат от самосебе си.

47

Боби

преди 8 години

До Одисей 124Пътешественико. В Крим има 3 вида собственост.1. Държавна която е била първо украинска, а сега е РФ.2. Частна където няма проблеми.3. Украински фирми с държавно участие - за тези фирми става дума. Ако нещо от тях се продава/дава под наем и прочие за да няма проблеми сделките да се изповядват в Украйна. А самите фирми плащат данъци и такси в КРИМ РФ. Иначе ще ги затворят нали се сещате данъчните кучета са еднакви навсякъде по света.

46

до Оди Сей

преди 8 години

Оди сей, гледай само да не поникнат още тикви зелени като тебе. Я си купи апартамент в София пък *** изповядай сделката в Македония да видя кой ще ти издаде нотариален акт в България и ще я впише в регистъра...Същото важи и за Русия. Запомни- Крим вече е неделима част от Русия, колкото и злоба да пикаеш...

45

наблюдател

преди 8 години

и наполеон и хитлер търсиха световно господство нападаики РУСИЯ съдбата и на сегашната сащ ще е същата почти са ги удавили

44

Пешко

преди 8 години

Другари, молим ли се на иконата на Сталин да се вдигне петролът, че Вова Ресурса нещо не мое върже бюджета?

43

Иван

преди 8 години

Трилионите на родсчаилд не са доминирали света в миналото но сега го постигат с много бързи темпове.Скоро ще викат от телевизора,вестника,радиото и нета какви *** гой сме ама нали Хитлер бил лош а евреинът иосиф сталин хубав.

42

Пешко

преди 8 години

До до 87 от БургазлияАко не беше Съветския съюз Македония можеше и да е част от България, не от Югославия. ДА не говорим за Беломорието, което е отнето от България по таен договор между Русия и Вбр, според който България не трябва да има излаз на Бяло море. Нали се сещаш, ако сега имахме излаз на Бяло море. Благодарение на братушките и мазните англичани обаче нямаме. Да не продължаваме с бламирането на Съединението пак от страна на братушките и нападението от сръбските братушки