126

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

"Американските централи нямало да ги има, ако Румен Овчаров подписал особените залози" през 2007. През същата година се приема и закона за ВЕИ. Той направи България Клондайк за ВЕИ", заяви Делян Добрев.-----------------------------------------АМИ ТО ЕТО КОЙ РАЗРЕШАВАШЕ БЕЗПРИНЦИПНИ СОЛАРНИ ПАРКОВЕ - ПАК ВИЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП И АТАКА.

125

мумбаса

преди 9 години

До Голям смяхостави, ненормална история. боко или изкризисва, или просто го е ударил на популизъм през просото. човекът е луд.

124

Голям смях

преди 9 години

Ха-ха правителството няма правомощия над КЕВР.Ръководният орган на КЕВР кой го назначи?КЕВР е независимо-Стига бе,верно????Правителството няма правомощия да развали договорите с ВЕИ,ЕРП и американските централи-стига бе,верно.Правителството може само да накара раята да плаща все повече и повече.Правителството не разбира,че раята вече НЕМА ПАРИ.Правителството иска нещата да продължат така още 500 години-обаче не става раята страшно намаля и много обедня.

123

Анонимен

преди 9 години

Конкуренция тикво, конкуренция трябва в сектора, ама ти откъде да знаеш тия работи нали си възпитаник на правешкия селянин

122

куня

преди 9 години

ББ зпочва да прилича на Букарам (ел локо), президент на екварор 96-97, който преди да бъде импийчнат поради умствена недостатъчност, също се присъединява към общонационалната стачка срещу себе си. у нас това не може да стане, защото няма парламент, а и гражданското общество е позаспало (или живее със силен стокхолмски комплекс).. но боко е луд. психопат. симпълс.

121

българина

преди 9 години

това заглавие подхожда на лицемера ***, аз съм срещу себе си ако се наложи стига да оцелея, долу герб и цялата им лицемерна американска ***!

120

Анонимен

преди 9 години

Абе никой не обелва дума за тези 16 млрд, които дръпнахте преди 3 месеца. Те за какво са ?А продажните журналист и соросоидете щяха да изядат с ----------------------------------------------За да се платят лихвите и главницата по онези 10 млрд, който вие взехте преди още три месеца.

119

Анонимен

преди 9 години

Ми като сте против вземете нещо да направите за либерализация на пазара, без конкуренция няма приемливи цени, искам да имам избор, така както мога да си избирам и-нет доставчик, така да си избирам и достачвик на ел.енерегия, да видиме тогава дали ще вдигат цените и дали в мрежата ще имам 180 волта вместо 220

118

Анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ КОИТО БЕЗПРИНЦИПНО РАЗРЕШАВАХА СОЛАРНИ И ВЕИ ПАРКОВЕ СЕГА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ Т Е МАЖАТ.....

117

ВЕИ-перка

преди 9 години

Също кажете на материала Кой бивш и настоящ премиер и неговата бивша и уж не настояща любима с любопитен мутренски псевдоним!

116

Анонимен

преди 9 години

Тока е по гоуем и от кабинета.

115

Анонимен

преди 9 години

А тези които нямат акт 16 какво ще правят с новите сметки?!?!?!?!?!Ееииии смазаха ни.Зорлен ни пъдят да се махаме от България. Софиянците и те едни заспи.Абе вдигайте гарга бе.При вас са ***, не са на морето.Мачкайте ги че става много зле системата.

114

МАЧКАЙ, БОЙКО

преди 9 години

Цената на тока трябва да се повиши незабавно и то с 50% най малко.Не може заради шепа червени търтеи да фалира НЕК и после пак ние работещите да им плащаме сметките!Мачкай Бойко с валяка червените главочи!

113

Анонимен

преди 9 години

А като е против защо Ваньо Лихвата се разкарва свободно, че и акъл дава.

112

Анонимен

преди 9 години

А, уж КЕВР беше независим орган, който сам определя цената на тока... през последните седмици ясно се видя, че далеч не е така. И, че всъщност цената се определя от политиците и индустриалците (техните организации). Ако, сега КЕВР клекне и промени решението си за увеличаване на цената на тока е по-добре нейният председател да подаде оставка и да поиска закриване на подупечната му комисия....

111

Анонимен

преди 9 години

Буда се е доказал като топ лъжец.И щом твърди,че е независим и неуправляем.то истината е точно обратната.Тези тарикатлъци осъществяват личното му добруване известно време,но съсипват цял един народ и държава.Просто не мога да повярвам,че има хора,които не го виждат,заслепени и отъпени от Боковите и Пеевските ''медии''.

110

Анонимен

преди 9 години

Бившият шеф на енергийната комисия от ГЕРБ има ли ВЕИ?

109

Анонимен

преди 9 години

Сега Бойко Борисов ще протестира срещу правителството на Бойко Борисов, ще свали Бойко Борисов и пак ще дойде на власт.На това му се викат Абсурдизми по Герберски.

108

SIMMEON SIMEONOV

преди 9 години

меса забравили февруари 2013,шубето е голям страх.

107

Анонимен

преди 9 години

Споко, сега доброто ченге Бокото ще протестира и няма да вдигат тока. До изборите !!! Зимата пак, когато си го избереме.