46

Анонимен

преди 9 години

До Стоян 52НИКОЙ няма да я последва.След като видят каква мизеря ще се изсипе там на никой няма и през ум да му мине да последва гърчолята.Знам че на село в кръчмата не ви казват тези неща но е така.

45

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 46Впечатляваш с "грамотност".Гърците имали десетки острови?????Имат над ТРИ ХИЛЯДИ острова бе ***.Ти както останалите "компетнции" тук сте пълни НЕГРАМОТНИЦИ.

44

comedy

преди 9 години

Bez da chaka idvat. Bez da iska idvat. Markela sa zabludila pod oblacite - i puska li puska.

43

Стоян

преди 9 години

Ако Гърция излезе от ЕС,кои ще я последват.Англия,Испания,Португалия последвана от Италия.

42

Анонимен

преди 9 години

Ето до какво ги доведе хубавия успешен капитализъм! Защото 20 години нашите *** ни даваха Гърция за пример и как ние сме изостанали поради социализма. Социализма, при който поне до 1980 г. бяхме напред от Гърция и Турция. Сетне поколението идеалисти сдаде властта, измря, дойдоха ***, повечето от които чужди агентчета полакомени за частен бизнес и капиталистическо бъдеще, и започнаха големите безобразия.

41

до 46

преди 9 години

Гърция има 6000 острова, приятелче :Д

40

Анонимен

преди 9 години

Германците правилно не са дали нищо-просто пирамидата ЕС започва от Германия-имаше такава игра като деца-пращаш 10 картички и след месец те затрупват с десетки и стотици картички...Дойчовците са направили нещо подобно но с пари...Но детето Гърция се е усетило навреме и само взима без да изпраща...

39

Анонимен

преди 9 години

Който проповядва колко силна и стабилна е гръцката икономика скоро ще има шанса да види това, когато те са извън Еврозоната и евентуално извън ЕС или поне със спрени фондове като нас. Дали ще живеят по-добре ако са в обритата на Китай и Русия? Категорично не. Стандарта на тази орбита е доста по-нисък, ако беше обратното мошенници като гърците отдавна да са се насочили натам. На всяка лъжа краката са къси, те не трябваше да влизат неподготвени в Еврозоната, нито да теглят големи заеми.

38

Анонимен

преди 9 години

42, тук до продуктивност ли е въпроса, или до структура на икономиката? БВП на Гърция беше нереално висок, затова падна. Всичко това беше подхранвано с дългове. Освен това, те са туристическа сила, световна туристическа дистинация, а ние сме дистинация за евтин алкохолен туризъм. Те имат десетки острови в Средиземно море, ние имаме далеч по-скромни възможности. Те са отдавна в ЕС и смучат фондове, ние сме от 8 години. Прозиводителността им е ужасна като нашета, просто бяха в друго положение.

37

Анонимен

преди 9 години

Тоест!? Да не чакат пари ако излязат от еврозоната и да чакат ако не излязат. Никой не казва, че има да плащат на някого. Това вече е успех!

36

Анонимен

преди 9 години

А кой и как постави германеца в това положение, че да плаща чужди сметки?

35

edin

преди 9 години

245млр.? БВП-това гьрците ли Ви го казаха!?!?Е ,а сега теглят по милярд на ден!

34

до 27

преди 9 години

Както описах в 36, става дума за продуктивност, а не за дремене на работното място от 8 до 17 часа. Квалитет пред Квантитет! Гръцката икономика, дори и в тотална катастрофа, днес е все още почти 4 пъти по-продуктивна от нашата. Преди 5 години, дори почти 5 пъти!

33

Ангел

преди 9 години

Когато Гърците молят за пари,ЕС дефакто им позволява да си пуснат печатницата и да напечатат колкото са се разбрали.Когато Ес им искат да си върнат заема -Гърците реално унищожават в централната си банка упоменатото количество пари.Та тази цялата схема се базира на разрешения или забрана .Интересно ми е кво ще стане ако Гърците пуснат печатницата без да искат разрешение от ЕС?!?!

32

Анонимен

преди 9 години

Гърция трябва да бъде придадена на Русия за назидание, както ние бяхме дадени заради дружбата с Хитлер на СССР. Едните фалирали, другите и те, и ще си партнират.Щели да разположат няколко руски ескадрили и десетина дивизиона С 300 и Искандер в Адриатика и Егея - голяма работа. Важното е ЕС да се освободи от Гърция и да я причисли към клуба на наказаните.

31

анонимен

преди 9 години

Не защитавам гърците но браво на тях някой трябваше да се противопостави на запада да поиска намаляване на лихвите и опрощаване на част от дълга.Ако "фалират" спират да плащат заема нямат пари това е запада също губи.А не както правят нашите управници вземат заеми(и пишеха помощи 1витранш 2ри и т.н помощ не е заем и не се връща)не с3е интересуват какви са лихвите важно е да има пари от които част от тях ще откраднат не е важно,че държавата задлъжнява.

30

Анонимен

преди 9 години

наскоро четох следния виц, който беше излязъл по повод гръцката финансова криза.Седели си гръка и португалеца в една кръчма и се черпели един на друг, кой за каквото се сетил, и накрая дошъл германеца и платил сметката. Така че не мисля, че има човек, който да не е на ясно кой плаща масрафа за гръцките сертакита, нереално високите пенсии и заплати и безсумните добавки към заплатата, че не закъсняваш за работа и тем подобни измишльотини.

29

до 27

преди 9 години

Това не е вярно! Това са митове! Защо? Много просто! Числата го показват:В Гърция, работоспособното население са близо 5 милиона. В България, близо 4 милиона. БВП на Гърция през 2008 година беше 300 милиарда $, на България, 65 милиарда $.Днес, БВП на Гърция е 245 млрд $. На България, 65 млрд $.Заключение:Гърците са м/у 3 и 4 пъти по-продуктивни от нас! Затова ти имаш роднини в Гърция, не обратното!Я си представи какво ще стане ако гърците започнат да роботят по 8 часа като немците!

28

Анонимен

преди 9 години

Гоче, представи си, че нашето управление изтегля 16 милиарда и властта - мафия ги опапа и усвои както си знае.Сетне когато стане въпрос за плащане, ще плащат гочета като теб.Напълно справедливо!

27

MAKEDON

преди 9 години

Gaaaaaarrrrrrcite se golemi KRADCI. Dolgovite ke gi platat site vo EU a i Bugarija ke plati mnogu.