98

ha ha

преди 8 години

"омиротворителите" се въоръжават до "зъби", защото ги е СТРАХ.

97

Анонимен

преди 8 години

Нещата са ясни Ванга е права.САЩ рухват и идва нов световен ред,начертан от Русия и Путин Велики.А България ще бъде освободена за трети път,този път от ционисткото робство.

96

жуков

преди 8 години

Ако нато предизвика война с Русия, руския войник знае как да воюва за родината си.Показвал го е срещу Бонапарт и срещу Хитлер. А натовската *** събрана от кол и въже за какво ще воюва??? Те знаят само да хвърлят бомби и да бягат.

95

Аз

преди 8 години

Ако САЩ си мислят, че като сме в НАТО, ще воювам за тях - още от сега съм им показал среден пръст - да ходят феновете им във форума като им е толкова акъла!

94

25г.

преди 8 години

Интересно, това не е ли нарушение на договора от 1995 за поставяне на нато-сащ войски в границите на бившият СССР. :D Значи руснаците бяха нахулени че разполагат войски на границата си, а те могат слагат в бившия соц блок. :D Туй е наглост за ресурси, хайде бе руснаците и иранците няма ли да спрат да продават газ и петрол в долари и да обърнат в собствена валута. Интересно ми е колко под лв ще падне долара за 3 месеца. :D

93

Анонимен

преди 8 години

На някои хора много има се воюва.Но.....Кой ще пратят. Никоя държава в Европа не би се намесила, а и никой не е луд да воюва за чужди интереси.

92

Боленко Сидераста

преди 8 години

До ПетковЩях да ти платя 30 рублей за това което си написал, но понеже използваш неприемливи *** английски думички като "хинт" оставаш без надник днес. Я каква красива руска думичка "подсказка" има.

91

Анонимен

преди 8 години

Нали знаете че Галя пише и говори на език който е доста по близък до първообраза на писменноста която им е подарена от българите? Тя има право да пише тук на собственият си език. Съжалявам но забелязвам че тук има доста хора с умствени увреждания причинени от английския брътвеж. Не, просто ми е смешно...

90

Анонимен

преди 8 години

ХОРА.ПРЕВРЪЩАТ НИ ВЪВ ВОЕНЕН ПОЛИГОН...ВСЕКИ ДА ПОМИСЛИ КАКВО СЛЕДВА...

89

до 145

преди 8 години

Галя пиши поне на български----посолството на Русия не ти ли плаща...

88

Петков

преди 8 години

До нека некаЛив бай дъ суорд, дай бай дъ суорд - стара мъдра американска поговорка! Колега, въпросната поговорка се среща за пръв път в този вид в Библията и се приписва на Исус. Не бъдете като мъдрите американци, 58 процента от които не могат да назоват и една страна, граничеща с Атлантическия океан (хинт - УСА)... Все пак вие сте българин, макар и ***

87

Анонимен

преди 8 години

Няма никаква руска агресия. Русия защитава собствената си територия, която е огромна, и е пълна с несметни богатства. Агресорите от отвъд океана изчерпаха собствените си ресурси, и ресурсите на много държавички, сега искат да сложат ръка на чужда собственост. Това важи и за прослувутия ЕС. Но, както казват хората, правят си сметката без кръчмаря. Такъв пердах ще ядат, че ще го пишат и в новото издание на Библията.

86

до 146

преди 8 години

Прекомерното приемане на наркотици ви е подлудило. Идете на психиатър.

85

Анонимен

преди 8 години

До 144Нарича се разполагане на съюзнически войски срещу руската агресия, ръководена от един луд аутист

84

Галя

преди 8 години

Устаревшие танки. Англия тоже передавала Украине военную технику, а они до Донецка и не доехали, сломались

83

Анонимен

преди 8 години

Как се нарича положение, в което заповедите идват в прав текст от чужда столица и ти разполагат 5000 чужди войника и 700 танка на твоя територия?а) Демокрацияб) Окупацияв) Васалитетг) предвоенно положение

82

Анонимен

преди 8 години

Нали САЩ и НАТо бяха мирни организации.Защо не зададете този въпрос?

81

Анонимен

преди 8 години

До 157Много се извинявам, но когато видя това "чудо на чудесата" да поразява ракета, движеща се с 4800 м/с, тогава ще повярвам. Да не стане като с "Армата" :)А твоят калкулатор "Електроника" е бил полу-копие на "някое Касио" :)

80

Махалата се радва

преди 8 години

Танковете на "жилязу"!

79

нека нека

преди 8 години

Проклетите руснаци искат война - НА ВИ ВОЙНА, *** !!!Лив бай дъ суорд, дай бай дъ суорд - стара мъдра американска поговорка!