116

Анонимен

преди 9 години

Я па тоя у Сургут :))) да не се излъжете да ходите там, там като си запалят ладите на 1-ви ноември и ги гасат за ден победьи 9 май, щото много студ, ако я угасат за през ноща после нема палене :))) а летото си турат на страничните стъкла комарници иначе не смеят да си отворят прозорците, комарите са като врабчета

115

до 133

преди 9 години

Пич,ти съм сигурен че незнаеш къде се намира-бил си там--глупости....В 2011 толкова бяхме назад,че от нашият край си накупувахме имоти по цяла Европа.А за кайсиевата не говори--и сега си цокам от нея на дачата ми.

114

Петко

преди 9 години

Защо този газопровод няма да мине през България питам аз тъпата Тиква, която ни досъсипа ?!

113

ЯНИ БУЗУКАС

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ РОССИЯ....ДА ЖИВЕЕ ЕЛЛАДА (ГРЕКИА)ТУРЦИТЕ ЩЕ ДАДАТ ПОЗВОЛЕНИЕ, НЯМА КАДЕ ДА ИДАТ ТЕЗИ ТУРЧЕТА.

112

Анонимен

преди 9 години

До заря (120)Русия създава и още един паралелен маршрут - Северен Морски Път, Берингов проток, Китай.

111

до 127

преди 9 години

Жив и здрав да си,нека всички да живеят както сибиряците--пък тогава да видят колко е "гадно" в Сибир.Трябва да разберът едно-докато има ресурси-ще има пари.И още нещо--пари се правят в развиващи се икономики--а не да чакат" заплатки като в Европа".....щото няма кой да им позволи да получават такива пари.

110

Анонимен

преди 9 години

До 126 от СургутИмате на баба ти хвърчилото, 2011 като бях даже и и-нет немаше, карахте още на телефонни модеми 56,6 скорост :) да не говорим за 4Г и тем подобни, с аналогови мобифони перкахте по улиците като ония дето стават за самозащита :))) само *** и студ има там :))) кайсиева пиел, кой знае какъв антифриз надигаш и си мечтаеш за кайсиева :)))

109

Шоп

преди 9 години

Не знам, може и да е хубаво. На мене Сургут ми звучи като Тургут.

108

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 125-***,какъв внос на обувки,стомана,металургически изделия,лекарства и оборудване бе---това сами си го произвеждат-Да си чул за най-големите фирми за добив на метали???

107

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 125,може би си мислиш, че внасяйки плаща с рубли? Пък и само обърни внимание на процентите, които сам си написал - 80, 90, 100, 75. Т.е. Русия не произвежда почти нищо. За сравнение да ти кажа, че фармацевтиката е един от най-развитите бизнеси и едно от най-големите производства у нас.

106

Анонимен

преди 9 години

125 не знам Путин гений ли е или не , но ние сами си е...хме мамата.

105

Анонимен

преди 9 години

До ОТ Сургут - "муксун, стерляд"Недей така, приятелю, не е честно. Извинявай, но ми потекоха лигите. Аз не само съм опитвал тези деликатесни риби, но и съм ги ял на корем. Червено месо - само хрящ без кости. Вкусотия!!!

104

до 123 от Сургут

преди 9 години

До Анонимен.......Всичко имаме пич-всичко...Плащаме пари и ни го карат-каквото си поискаме.Цял свят търгува тук--от пиле мляко имаме.Аз си поръчвам.кайсиева ракия-гот ми е...Много ми върви със зелена салатка и страганина от сьомга....

103

Пешко

преди 9 години

До заряДоскоро на вас "левите" не ви ли беше проблемът, че армията ни била зле, въоръжението било зле и т.н. Сега като сме част от най-големия военен съюз в света какъв точно ви е проблемът, не се ли радвахте на танкове и пушкала? Или може, ама само ако е съветско оръжие

102

Анонимен

преди 9 години

До ОТ СургутКой нормален човек ще ходи там бе ? нито ракията ракия, нито виното вино, нито салата салата .... па и море нема, ски зона няма....... единственото което има е хора заразени от болшевишката чума и корумпирани гайшници

101

Фен на Атака

преди 9 години

От българите по-*** народ няма на света начело с Бойко Борисов и *** София.

100

Боби

преди 9 години

До Анонимен 118Оле майко а алтернативните даже нямат ще. С НАБУКО или "Набутасе" що стана? "Приключил" според германците.

99

ОТ Сургут

преди 9 години

До Анонимен--118...Няма страшно от комарите--тук всичко се пръска--няма ги--поне около река Об.Щях да го водя на риба--муксун,стерляд...Зимата на лов--лосове...Ще го повозя на еленови шайни...На въртолет,щях да му покажа къде се вади нефта и газта--Те и комарите не искат европейската им кръвчица...

98

Анонимен

преди 9 години

общото на руските потоци- Всички са на етап"ЩЕ"

97

Анонимен

преди 9 години

До от Сургут (111)Напразно, сибиряк! Не ти трябва таралеж в гащите! Ако ли пък се отзове и дойде, нека да е през лятото - заведи го на пикник до реката край града. Да се порадват и комарите и мошкарата на европейска кръвчица.