14

Анонимен

преди 8 години

Дреме ми за тази нещастна държава.

13

Анонимен

преди 8 години

Ултиматум ???? Това кой ви го каза? Писна ми

12

Анонимен

преди 8 години

НЕ СТИГА ЧЕ ГИ ХРАНИМ АМИ И УЛТИМАТОМИ ПОСТАВЯТ!ЕА СИ СКАПАНАТА ДЪРЖАВИЧКА!А АЗ ДА ИМ БАЧКАМ ПО 12 ЧАСА НА ДЕН КАТО РОБ ЗА 350 ЛЕВА!ЕХ ЗАЩО СИ НЯМАМЕ ЕДИН ДЪРЖАВНИК КАТО МИЛОШЕВИЧ!

11

Елемаг

преди 8 години

НА редакацията ,а и на всички медии, където успявам се опитвам да им разясна нещо, за кой ли път:Думата "рома" на означава човек.Тоест ,те се имат за хора спрямо останалите етноси.Иначе казано те надменно дискриминират народностите, с тази дума.Вие им помагате и им правите мечешка услуга, по този начин.Помагате за пропастта и разделението!!Отдавна си има германец и англичанин.Никъде няма прусак или саксонец.Въпреки ,че е красиво!!Престанете с тази дума.Това са фактите!!

10

ДЕПЕСЕ

преди 8 години

Никой да не баръ ликторатъ! Веднага да се увеличат детските на 13 годишните ромлянки със 150 лв.! /пенсиите на българите-с 10 лв.,ама от догодина/. 400 % от данъците на българите автоматично да отиват в бараките на ***! Да им се даде право да крадат до 10 каруци та ден,след 11-та чак да следва санкция! Да имат право да крадат ток и да го продават на българите! Да имат право да строят бараките където ,когато и по колкото си искат! Ей това са истинските права и свободи, а не разни-тинтири-ми

9

sante_dog

преди 8 години

Законът не се дискутира! Незаконните къщи се събарят. Толкова...

8

jj

преди 8 години

Голямо викане ще падне.....

7

сашето 2 етаж

преди 8 години

та значи Марчето може да спи с оня пекенез от 5 етаж, а с мен не може. Поставям и ултиматум и до довечера до 6 ч. не получа положителен отговор ще смятам че причините са политически или партийни

6

Анонимен

преди 8 години

ултиматум ?!? това техни думи ли са /

5

Анонимен

преди 8 години

Разделяй и владей Управниците имат за цел да сме разделени, като народ.

4

Елемаг

преди 8 години

Колко хиляди данъци платихте,че да предявявате искания?Какво спомогнахте за просперитета на България?Кои бяхте вие,че въобще да ви се дава гласност?

3

знайко

преди 8 години

и кво ша прават на масата,ша ядат и ша пият ли?!?!

2

Бела

преди 8 години

Ще преговарят да не крадат и притесняват хората от квартала в замяна нещо сигурно!!! Не защото не е законно!Ще припадна преговори!!!!!

1

Българин

преди 8 години

Ултиматум написан и даден на верните гласоподаватели от ДПС=БСП!!! История съшита с бели конци, но на БЪЛГАРИТЕ им писна от тези две гнусни крадливи антибългарски партийки!!!