69

Анонимен

преди 8 години

77, човече погрижи се за здравето си! Затвори този соросоиден браузер на соросоидния ти компютър и потърси православния си лекар за православна консултация!

68

Пешо

преди 8 години

Изобщо не ми пука за тия михлюзи! И не мисля, че някой българин го грее, какво ще стане с тях. Фалират, а българите им работят като роби, а те инвестират тук и се правят на бизнесмени. Ще вдигна банкет ако им се срине държавата!

67

Анонимен

преди 8 години

добре си я карат гърците не щат да живеят кат бугарите

66

Анонимен

преди 8 години

АКО ИЗЛЕЗНЕ ТО ЩЕ СЕ ОПРАВИ... ИСТОРИЧЕСКИ Е ДОКАЗАНО-ВСЕКИ ЕДИН СЪЮЗ СЕ РАЗПАДА...

65

Металче

преди 8 години

Затова ли амерчките *** вият на умряло?Ако падне ЕС няма да могат да манипулират едновременно целия континент?

64

Анонимен

преди 8 години

Това са спекулации на английските медии, които нито са в Еврозоната, а и не са много убедени, че им се стои в ЕС. Планът за излизане на Гърция се разглежда мноооого отдавна, има подготвени сценарии за действие, а еврозоната няма да усети чак толкова тежко излизането на Гърция, за ужас на плешивото ботоксово джудже Император Владимир Високия и неговият перхидролен пророк Сидер Паша.

63

Успех на гърците!

преди 8 години

"...а самият доклад е "политическо нападение..."Ами да,управителят на гр.центр.банка г-н Стурнарас е бившият министър на икономиката на правителството на г-н Самарас.М/у другото,в предизборната кампания народни пр-ли на Нова демокрация заявяваха по тв,че при идването на СИРИЗА банките ще са затворени,банкоавтоматите няма да работят и в страната няма да има даже тоалетна хартия.Тв.канали постоянно излъчваха опашки пред супермаркетите от Венецуела.Натискът е огромен.Успех на гърците!!!

62

Дай Боже!

преди 8 години

Хайде по-скоро да излизат от Еврогейсия съюз и да повлекат крак и за останалите ограбени, че вече не се трае!!!

61

TPE3BEH

преди 8 години

Путин wins...FATALITY за гърците...

60

Анонимен

преди 8 години

Мухахахах, той вашият вожд Ленин отпреди 100 години я фалира тая "Кравария", ама тя се оказва все по-силна и със дълга и здрава ръка ви бърка по разхалтените мурзилски дупчици хахахахахах

59

Анонимен

преди 8 години

19,2 трилоиона дълг на САЩ...Повече няка какво да говорим.САЩ са една фалирала кашерна краваска торна помийна яма .

58

Анонимен

преди 8 години

Виждам,че темата за дъ;га на много вълнова и плаши *** тролчета до едно с отровна юдейска кръвчица,ама това е положението. или плащат сащ като попове,пардом равини,или Фалит ! От това безнадежно положение за САЩ ги ( оправя) да подпалят голяма война например с Русия,ама това също не е решение,защото след такава война територията на САЩ ще стане лунен пейзаж с радиоактивна пепел,както каза преди известно време Сергей Наришкин.Абе истината е ,че краварника нямат вече полезен ход

57

българин

преди 8 години

До ОТ ВАШИНГТОН ТАЙМС:Позволявам си да ви отговоря с една медийно документирана премъдрост на един от духовните ви бащи (а може и да сте роднини) - колосът на мисълта и делото, комунистът с главно К - Добри Терпешев, бивш заместник министър-председател на социалистическа България - "и на коча мъдете се клатят, ама не падат".

56

факт

преди 8 години

Човек като чете коментарите веднага му става ясно защо повечето българи са бедни - защото са прости, а си мислят, че знаят всичко и са по-умни от всички.

55

ОТ ВАШИНГТОН ТАЙМС

преди 8 години

17 ЮНИ-УВЕЛИЧАВАЩИЯ СЕ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ НА САЗАПЛАШВА ДА СРУТИ СТРАНАТА ,ТОВА ПОСОЧВА ИЗДАНИЕТО,ПОЗОВАВАЙКИ СЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО ПО БЮДЖЕТА КЪМ КОНГРЕСА НА САЩ.СПОРЕД ДОКЛАДА ПРОГНОЗИТЕ ОТНОСНО ПОКАЗАТЕЛИТЕ НА ФЕДЕРАЛНИЯ БЮДЖЕТВ СРЕДНОСРОЧНА И ДЪЛГОСРОЧНА ПЕРЕСПЕКТИВА СА УЖАСНИ.ФЕДЕРАЛНИЯ ДЪЛГ НА САЩ ВЕЧЕ Е ИЗВЪН КОНТРОЛИ ИДВА НЕЩО СТРАШНО,ТОВА ЗАЯВИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БЮДЖЕТНАТА КОМИСИЯ КЪМ КАМАРАТА НА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА КОНГРЕСА НА САЩ ТОМ ПРАЙС

54

работещ

преди 8 години

До до 52:Кои са тези "балами", които купуват държавните дългови книжа на САЩ? Питам, щото през последните 15 г. бая що нещо изкупиха. И сред "баламите", често биват споменавани централните банки на Китай, Япония, Южна Корея, Русия. Както и големи хедж фондове, пенсионни фондове, също и "балами"-спекуланти като Сорос.

53

циника

преди 8 години

Още с идването на Ципрас на власт, от първия ден западните медии почнаха с л.айнометите -СИРИЗА щяла да бъде разкрита още първия месец от управлението, народът щял да се вдигне на третата седмица заради нереалистичните обещания на Ципрас и какво ли не. Е, половин година след изборите народът е твърдо зад СИРИЗА.Сега финансовите институции се чудят как да прехвърлят проблема от своята глава върху чуждата.

52

Анонимен

преди 8 години

До до 53:Леллей, колко духовито. Ашколсун, "драга".

51

до 52

преди 8 години

И като САЩ си изплащата редовно дълговете, затова ли имат 18 трлн. борчове? А дълговете ги оформят като хартийки, наречение дългови облигации, които никога няма да се осребрят, от баламите купили от тези тоалетни знаци.

50

работещ

преди 8 години

По-долу четем, как няколко българо-руски експерти са загрижени за задлъжнялостта на САЩ, а някои даже вярват, че Гърция щяла да покаже нов път на "еврозоната" - революционен път, без зависимост от САЩ, при който "you CAN both eat an apple AND have it" - плюскаш на корем, произвеждаш и продаваш колкото можеш, взимаш заеми, връщаш колкото и когато можещ, живееш си ткържествено и си свиркаш - нов вид комунизъм. Да хукваме и ние по тоя път, начело с Гоце или Болен, или Местан. "Народат" е готов!