148

Анонимен

преди 9 години

според глупаците тукНе мога да кажа ХитлерНе мога да кажа че лицето Х има тенно ако съм ром мога да се разхождам с брадва и ножи да заплашвам хора с бял цвят на кожата

147

anonimen

преди 9 години

To4no tovaq e momentat kogato Balgariq moje da se razcepi, kato biv6a Jugoslaviq. Strahoten 6ans imat romite da sazdadat darjava.

146

Анонимен

преди 9 години

за половин час ще ви събера от фейсбук няколко десетки профили със расистко съдържание със снимки на Хитлер ,на Мусолини и ако щете на Пиночет -ще тръгне ли след това тази жалка женица нарочена за министър на мвр -да търси и разследва на кого са профилите ,къде работят въпросните хора ,какъв им е профила ,и изобщо да им се рови в личния живот???? не е работата на един министър да става фейсбук администратор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

145

Анонимен

преди 9 години

До до 193Та си няма ЦРУ друга работа ще седне по цял ден да следи профили ментета на българи ,които са просъществували няколко часа ....хахаха ти не само летиш в облаците ,ами си направо в стратосферата !!!!! Представям си Бъчварова с искане до ЦРУ ,да разкрие и анализира психологическия профил на един ...***!!!!хахахахахаха

144

Анонимен

преди 9 години

Аз като я гледам тая, тя бая тен си има по рождение, така че не е лошо да започне от нейната глава :)

143

до 199

преди 9 години

В ГЕРМАНИЯ ЗА СНИМКА НАМХИТЛЕР СЪДЯТ МАЛКО НЕ ТИ Е ЯСНА РАБОТАА ПАПАГЛЧЕ ТЕБЕ ТЕ ЗНАМ КОМПЕТЕНТЕН ПО ВСИЧКИ ТЕМИ С КОПИ ПЕЙСТ .ПРОВОКАТОРЧЕ ГНИЛОЧ.

142

до 193

преди 9 години

НЕ ЛИТИ В ОБЛАЦИТЕ ,ПРОФИЛА Е ЛИЧНО НЕИН,В БАЗАТА ДАНИ НА ЦРУ СУРАТ ТЕФТЕРА ТАМ НИЩО НЕ СЕ ИЗТРИВА И СЕ СЪХРАНЯВА В СЪРВАРИ,АМА ТАЗИ КАТО Е НЕВЕЖА ,ПСИХОЛОГИЧЕСКИЯ И ПРОФИЛ Е ГОТОВ ,ПРИЯТЕЛСТВА ХАРЕСВАНИЯ,НАЧИН НА ЖИВОТ И ШЕ Я ЦЪКНАТ САМО ГЛЕДАЙТЕ,И НЕ ПИШИ ФАНТАЗИИ,ПРОМИТ МОЗЪК ТРЪГНАЛ МНЕНИЯ ДА ДАВА

141

Анонимен

преди 9 години

То нашите милиционери са силни само във фейсбок и срещу нормалните хора, иначе не смеят да стъпят в ромските гета, е и тая циркаджийка.

140

Анонимен

преди 9 години

В Германия тая *** не просто ще бъде увволнена, а направо ще си получи 3 годишна ефективна присъда

139

1111

преди 9 години

Може адреналина на въпросната млада жена да и идва в повече,или геройствата които мечтае да направи да говорят за инфантилна незрялост,но по страшна е автоцензурата която се налага на отделната личност-че как после ще има достойни и независими хора в общество,в което е по комфортно да си скрит в тълпата от недоволни,но дебелокожи предвидими аморфни единици,които като папагали да повтарят чутото по новините.Зомбита станахме и комформисти,-идеални за управляващите от над 20 години...

138

Анонимен

преди 9 години

Да-а-а докато *** от днес трият стойностни коментари от народа ,нищо няма да се оправи !

137

Анонимен

преди 9 години

Не мога да повярвам ,че българина е толкова лесен за манипулиране . Утре мога да ви направя профил със снимката на самата Бъчварова в,който да пиша какви ли не небивалици ,които обаче ще се харесат на средностатистическия сеирджия ...но понеже тя не е обикновена полицайка с който всеки може както е видно да си направи безнаказано гаргара -ще ме емнат и ДАНС и манс и де що има служби в страната -да чистят имиджа на един политик -нещо, което е мръсно по природа ..особено у нас!!!!

136

Анонимен

преди 9 години

Се едно са и вързани ръцете, ми те тия гета ги има не защото на полицайте са им вързани ръцете, а щото не си вършат работата, знаят само да мрънкат за привилегии.СМЕШНИЦИ Снощи гледах по един от грузинските канали за наводненията в Тбилиси, страшно бедствие, но ми направи впечатление как полицията помагаше на хората, нещо което тук никога не съм виждал.

135

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да им се развържат пъцете! Докога ще търпим тези безчинства. Тия всичките се оказаха над закона. И не манипулирайте общественото мнение, показвайки Хитлер. АКО ПОСМЕЕШ ДА КАЖЕШ ЗА НЯКОЕ ТЯХНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА ГЛАС ВЕДНАГА ТЕ ОБЯВЯВАТ ЗА КСЕНОФОБ.

134

Анонимен

преди 9 години

Омерзена съм от отношението на управляващите към ромите. Оказва се, че единствените хора, без права сме ние. И когато някой се опита да протестира против беззаконието, упражнявано от този привилегирован етнос пак нас ни изкарват виновни, защото някой ни бил "подклаждал" към безредици.

133

1111

преди 9 години

Като цяло не съм за дамгосването по етнически признак,нито съм фен на Адолф и неговите методи,но ми идват в повече постоянните истерии кой какво казал,че като го казал какво всъщност мислел.От което следва да го осъдим за неговите мисли-100% Оруел!Дотегна ми лая на журналистите,които пред велможите каканижат медени въпроси и ги гледат с предани очи,а вдигат шумотевица до небето и са готови да разкъсат всеки, хванат от бдящите цензори на политическата коректност и задължителните вече "ценности".

132

Анонимен

преди 9 години

Спомням си и случая със счупената ръка.Убеден съм че тогава същата героиня беше подкупено лице за да обърне хората срещу самите тях.Протестите бяха за поскъпването на електроенергията.Сега нашумява пак същата полицайка.Има право на мнение и позиция,стига да не са продиктувани от някой...

131

Анонимен

преди 9 години

ТАЗИ ИЛИ Е ПРЕКАЛЕНО ЦЕПЕНА ИЛИ Е ЗАГОРЯЛА КАТО МОРЯК. И ТОВА Е ПАЗИТЕЛ НА РЕДА!!!!!!! ПИСНА МИ ОТ *** СЕЛЯНКИ КОИТО КАТО ДОЙДАТ В СОФИЯ ПРЕСКАЧАТ ТРАМВАЙНИТЕ ЛИНИИ ДА НЕ ГИ УТЕПЕ ТОКА. ТАЗИ ИЗОБЩО ЧЕЛА ЛИ Е И РЕД ОТ ИСТОРИЯТА ЗА ДА ЗНАЕ КАКЪВ Е ТОЗИ МУСТАКАТИЯ НА СНИМКАТА? ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ЧЕ И ГРАМ РЕД НЕ Е ПРОЧЕЛА ОТ НИКАКВА ИСТОРИЯ. ДЯДО МИ Е УБИТ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТИ ПРЕЗ 42 ГОДИНА КОИТО СА БМИЛИ СЪЮЗНИЦИ НА ТОЗИ НАЦИСТ С БРЪМБАРА НА УСТАТА.

130

Закриване на МВР

преди 9 години

МВР е Сталинска организация от потомствени убийци. Новите ще са 2 и трета категория и с пенсиониране на 62. Всеки който е подслушван и донасян ще може свободно да отстреля мъчителите си. В случая като двойният *** Стоянов от шесто отиват и децата му и внуците му...

129

Селчо

преди 9 години

Поздрави за полицайката, дай Боже повече като нея