37

Анонимен

преди 9 години

До (-_-)Те вземат помощи защото има безработица и нямат заплати. Така е по правилата на ЕС.

36

SS

преди 9 години

Ей това е Булгария. Докато на човека който си дупчи билетче в градския транспорт се глрда като на *** , а на мутрите като на национални герой нищо хубаво няма да ни се случи.А както е тръгнало май ще трябва да се мина през някакъв комфликт за да се отърсим от грешните разбирания за добро и лошо само дето отърсването савсем не е гарантирано.

35

(-_-)

преди 9 години

Спират всякакви помощи като детски и прочие, предлагат им безплатно да се стерилизират срещу еднократна компенсация от 1000 лева и за има-няма 40 години проблема е решен.. Какво по-хуманно?

34

Анонимен

преди 9 години

А защо изнасилват бабичките по селата, защото са озверели от бедност ли?!?!

33

Анонимен

преди 9 години

Боко е заповядал на пудела си Мишо да отклони вниманието от ромския проблем.

32

Анонимен

преди 9 години

Сгрешена е цялата капиталистическа система след 1989 г. и има много висока безработица българите напускат България. Просто частниците поддържат висока безработица за да режат заплатите и да купуват гласове. Трябва да се национализира и да се върне системата преди 1989 г.

31

Нарин

преди 9 години

От неграмотност казват някой а другото образованото население то от какво е озверяло да работиш и да не може една бира да си позволиш ако те заболи зъб да не говорим такива като москов и московски ги назначиха хора уж интилигентни с по две дипломи а резултата пагубен

30

aтaкисть

преди 9 години

Реaлностите нa един преход:Инвестиция = привaтизaцияИнтегрaция = фрaгментaцияРеформи = свивaне нa публичните секториЦенности = дегрaдaцияЛиберaлизaция = монополиСвободно предвижвaне = нелегaлнa имигрaцияИзрaствaне върху лични кaчествa = опортюнизъмПрозрaчност = корупцияВоля = безскрупоулностСтaбилност = бедност

29

Анонимен

преди 9 години

hodih v edno selo kam montana poiskah ot kmeta ako moze da okosat opolo asfalta 4e e zmiarniarnik a toi mi kaza 4e nemoze da gi nakara zashtoto sa s telk

28

Анонимен

преди 9 години

Излиза, че и едните и другите крадат от тези по средата. Кога ли ще се стигнат?

27

Анонимен

преди 9 години

До ИванТо си е казано: "*** народ- слаба държава". Точно това се случва с България. Много *** народ има, а това е благодат за наглите политици. Пълно е с прости българи, с прости турци, с прости роми. И затова сме на това дередже. И няма изглед да се оправи положението някой ден, защото политиката, която се води през така наречения преход, е към максимално опростачване и оскотяване на населението, за да бъде плашлив, глупав и лесно манипулируем електорат! Това е истината!

26

Анонимен

преди 9 години

Озверели от бедност! Пълни глупости! Това им е в гена, такива са си - крадливи и проблемни! Това не е само в Бълария! Проблемите с тях са навсякъде, къдет ги има. Те не заслужават човешко отношение, защото не са хора!

25

Анонимен

преди 9 години

скапана, пропаднала държава

24

Анонимен

преди 9 години

снимката ЯСНО ПОКАЗВА какво е ром

23

Анонимен

преди 9 години

"Ромите озверели от бедност и крадат, но......не колкото едни бели якички, отсече Михаил Константинов"И понеже не крадат колкото "белите якички" значи им е позволено, така ли? Дее*а и професора. Тоя да го съдят за призоваване към неспазване на законите в Република България, за да си научи мястото.

22

Анонимен

преди 9 години

Колко е *** тоя.Тва некво състезание кой най много крадне ли е ?Бели якички кафяви якички с жълта коричка-ква е разликата?

21

Анонимен

преди 9 години

Е стига с тия помощи лесно се проверява как се вземат колко време общо взето не стигат за хляб до 6месеца ги дават 35лв баси то да те е срам да се фукаш а рефрена мойте данаци кво да кажем че те непокриват нищо

20

буТони-33-герб

преди 9 години

С толковa много фенове нa Болен Лидеров никогa нямa дa се опрaвим!Всички мрънкaт, че непълнолетните мaйки не трябвaло дa получaвaт мaйчински и кaк можело един нел3гaлен бежaнец дa получaвa 1100лв, a един мързелив пенсионер 280лв!Aмaн от тези прости и *** бaтaкисти!

19

Невен

преди 9 години

Сега като чета и за бабите на село, ето как може да си докарват допълнителен доход и да съживим българското село. Бабите да станат многодетни майки! Истината е, че част от братята са ударили дъното на еволюцията и от това страдат най-вече децата им.

18

Иван

преди 9 години

Да, озверели са от бедност, щото са неграмотни. Неграмотни са, щото държавата, ромските лидери и също разни "правозащитни" организации не искат ромите да бъдат вкарани в училище. И е така, щото така са по-лесни за манипулиране и управление в лошия смисъл на думата. Има такива роми - има проблем - има хляб за партии, организации, барони и който се сетиш по веригата. А крадливите бели якички - те са ясни. И те са продукт на липсата на държава в продължение на десетилетия вече. Няма държава = хаос