49

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

по-добре самоубииство отколкото със ес.техните банки убиват всеки ден по-малко.това чака и българите.русия ще помага на гърция макар че съществуват саекциите още.в москва се появиха гръцки ягоди череши домати сирене т.н.

48

анониийй

преди 8 години

ще ядат какалашката гърчyлята

47

Анонимен

преди 8 години

Нова демокрация, Папандреу и Барозу с ЕС съсипаха Гърция.

46

Анонимен

преди 8 години

Драхма и валутен борд трябваше още през 2009 г.

45

Анонимен

преди 8 години

Самоубийство, но главата към която е насочена пистолета е Европа!

44

аниниййй

преди 8 години

Ще ядат какалашката май гърчулята. Ще я ядат барабар с мамулите май май

43

Анонимен

преди 8 години

Щом няма опасност за еврозоната, а Западът продължава да налива пари на гърците, значи бабката Меркел, гея Оланд и останалите здравата са се смахнали и се чудят къде да си дянат парите.

42

нас

преди 8 години

До "онбашията"Има много *** хора с пари, да ги оставим ли да решават?

41

Анонимен

преди 8 години

Да фалират. Тъкмо ще изчезне еврото, няма еврофондове, Боко няма с какво да плати на троловете в днес.бг.

40

Алекс

преди 8 години

Гърция че ще отнесе плувката няма съмнение. Ама не разбирам защо православните псевдонационалисти не се радват на това? Все пак изпадне ли Гърция от ЕС ще влезе в сферата на руското влияние. Вместо оди да пеят за Ципрас как ще освопбоди гърците от ЕС, те обясняват колко много ЕС има нужда от Гръцко и как западните държави ще клекнат на гърците (по някаква незнайна причина). Нещо или съм изтървал или те шизофренясват.

39

Анонимен

преди 8 години

До СТАВРОС ПЕТРОСне щеш европейски кучета, а какво ще кажеш като ви налазят азиатските? Май вместо сиртаки ще потропвате кючек :)

38

Анонимен

преди 8 години

Тсипрас е ултраляв популист с патологичен националистически уклон и явни симпатии към Кремъл.Никакъв гювеч на подобни индивиди не трябва да се дава !Иначе гангрената ще плъзне надалеч.

37

Анонимен

преди 8 години

Гледам тук червените *** пръскат мозък, вещаят некви фалити на ЕС и САЩ.Дано Ципрас да не ви чете простотиите, че Гърция ще фалира до утре следобед :)

36

Анонимен

преди 8 години

Ципуракис гризакис хуркакис :)))

35

бб

преди 8 години

А ние сме цъфнали, та вързали....

34

кк

преди 8 години

Гърция фалира, та Гърция фалира....Е, кажете как ще стане това? А банките, които са дали парите на Гърция, ще цъфнат ли? Те няма ли да фалират?А тези банки са западни, преди всичко германски...А сега да видим ще излезе ли наяве кой е крал заедно с гърците????

33

Анонимен

преди 8 години

ЕС и САЩ ще се разпаднат много преди България и Гърция.

32

СТАВРОС ПЕТРОС

преди 8 години

ЕЛЛАДА НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ НЯКОИ ДА НИ КАЖЕ КАКВО ДА БЪДЕ...ТУКА НА МОЯТА ЗЕМЯ.ВЪН МРЪСНИ ЕВРОПЕИСКИ КУЧЕТА ОТ ГЪРЦИЯ !!ГЪРЦИЯ ИМА ДРУГ ПЪТ.

31

Чудя се

преди 8 години

Дали няма да изчезнем като държава и нация още преди гърците да са фалирали!?На 100% съм сигурен че те ще просъществуват дълго след като светът вече ще е забравил за България!

30

Румбо

преди 8 години

Има такъв лаф:"Когато се ражда грък-евреина плаче!"Не ще да е случаен!Иначе защо не направят референдум в Гърция с въпроси какво точно искат гърците?Ако държат да са в ЕС и НАТО,ще трябва да се съгласят с повечето искания на кредиторите!Има и други пътища за спасение,но дали са приемливи за тях?Примерно Китай би изкупувал острови за стотици милиарди,стига да му ги продадат,Русия би дала мило и драго за военни бази там.Шейховете също са заинтересовани.Ама това едва ли би се понравило на гърците.