45

Веско

преди 8 години

Професор-но не винаги учено значи умно.Професоре роми депутати имаше и къде свършиха,единия в затвор а другия е следствен.

44

Анонимен

преди 8 години

На тоя *** тази идея от американското посолство ли му я подхвърлиха? Титаничен си, ченге!

43

Анонимен

преди 8 години

До NAPOLEONI az sum grajdanin na BULGARIA no TURCHIN ot 600 god tuk

42

Анонимен

преди 8 години

Някой да е виждал *** с полумъртъв от глад кон с каруца в центъра на Харлем ???? Натоварен с не знам си какви отпадъци откраднати от контейнер за разделно събиране на отпадъците !!!

41

Анонимен

преди 8 години

do 55 To4no angli4anite sa prishalcite v Amerika ,izliza 4e to4no te trqbva da si idat po tvoyata logika

40

NAPOLEON

преди 8 години

До АнонименAZ SUM GRAJDANIN NA BULGARIQ,I SUM BULGARIN HTISTIQNIN.

39

Анонимен

преди 8 години

в момента индианците (опс, индийците) рушат Огнения Кон на БДЖ, напиват се и произвеждат фалшива Огнена Вода, скалпират всеки бял, извършват набези, унищожават гори, изяждат животните и поминъка на хората и ЗА РАЗЛИКА ОТ САЩ, нашите индианци НЕ СА КОРЕННО НАСЕЛЕНИЕ. И отгоре на всичкото, не сме ги канили, нито водили тук насила, нито сме ги държали като роби. В САЩ има затвор за просия, спане с малолетни, неплащане на данъци и убийствени наказания за унищожаване на природата и цапане.

38

Анонимен

преди 8 години

Ами заминавай за харлем бе умник щом толкова ти харесва, какво си ни ги затикал под носа как там било клоун.

37

Анонимен

преди 8 години

До NAPOLEONA ti shto ne kazvash .az sum tur4in moje i da e vqrno

36

Ani

преди 8 години

В изискванията за назначаване на полицаи се включва и чисто криминално досие, г-н Димитров!!!

35

Х

преди 8 години

Вълци за овчарски кучета.

34

Анонимен

преди 8 години

Bojidaree kvo stana s nacional patriotizma ti,may ti doyde akula v glavata che s omraza kum malcinstvata BG shte zagine

33

Анонимен

преди 8 години

не, не, не ми давайте примери с чернокожи полицаи. защото африканците са домъкнати НАСИЛА от американските робовладелци (и английски и испански, преди това). има ли индианци полицаи, колко и от кое племе? или стоят по резерватите, а племето е оградено с тел? някой въобще наясно ли е как се ИЗЛИЗА от резервата? какви огромни изисквания има, не само за образование? роми полицаи ще има след като покажат, че са узрели да излязат от резервата. а резерватите предстоят, очевидно.

32

АНТИ

преди 8 години

Отиде бяла България!

31

Анонимен

преди 8 години

Със сегашният начин на мислене на повечето хора в България, подобна идея е обречена на пълен неуспех, а и не останаха мн хора, които да притежават основните четири ценности на веднъж, благодарение на които всички бихме живели добре - умни, интелигентни, мъдри и почтени. Докато всеки е воден от алчност, егоизъм, злоба, агресия и омраза, реалността ни няма да се промени към по-позитивна, клише, ама истина, нужна е само една трансформация на съзнанието, начина ни на мислене, нищо друго.

30

NAPOLEON

преди 8 години

TRQBVA KATO V AMERIKA VSEKI DA KAZVA AZ SUM BULGARIN, ANE AZ SUM ROM,TUR4IN I,TOGAVA NE6TATA 6TE SE OPRAVQT.BAI TO6O HUBAVO SMENI IMENATA.

29

Анонимен

преди 8 години

Глупав си професор и мнението ти не ме интересува ,като си казал защо не каза че в САЩ ако хвана някой да краде мога да му свитна няколко куршума. Къде си видял в Харлем *** да вади арматури от държавна собственост има престъпност и престъпност скъсай си дипловмата и не си показвай кривата мутра никъде.

28

рецепта

преди 8 години

Задължително училище за всички деца и зверска дисциплина в тия училища. А ако не си пращаш децата да учат, никакви майчински и добавки, а яки глоби. Няма българи, няма роми, ако искаме да имаме държава, трябва солидно образование!

27

Анонимен

преди 8 години

Щом в сащ има *** полицаи и военни, значи и у нас може. Поне да оставим някакви подготвени хора да управляват държавата след време.

26

Щирлиц

преди 8 години

Стига с "пример от САЩ"!Време е сами да наложим правилен,български ред.Сякаш нямаме глави на раменете си?Ама родните интелигенти само се прекланят и механично копират всичко,що иде от запад..Затова ли са интелигенти,затова ли са управници?!Пфу!