14

Анонимен

преди 8 години

В Несебър ходих преди 6-7г. не беше по-различно. Единственото свободно място на плажа бе буквално на 60-70см от водата, и краката ни бяха постоянно в нея, другия вариант бе зад чадърите в някаква ливада която бе превърната на тоалетна.

13

преди 8 години

Бедните ходят в Гърция, няма лошо. Като съберете малко парички, отидете в Южна Франция на море и ми докладвайте колко струват чадърчетата там. Ама хората там си ги плащат и не мрънкат, що ли?

12

Анонимен

преди 8 години

Кракът ми няма да стъпи нито в Несебър , нито в Слънчев бряг!Оставям свободно място за верните симпатизанти на Тиквоний Банкянский.Пожелавам приятно прекарване на всички наивници.

11

въйвъйвъй

преди 8 години

Я да видим сега оная фината министърка, дето щеше да съблюдава стриктно дали се спазват изискванията за свободна зона на плажа как ще отреагира. Абе все и забравям името-тая, дето е внучка на партизанин-как й беше името? Щото точно преди десетина дни с това се пъчеше, като я даваха по тиливизиътъ..

10

реалист

преди 8 години

От 5 години почивам в Гърция и никой не ми е искал и цент за плаж.Плажовете са чисти , огромни и с прозрачна вода.Само *** би се прекарал да плаща на противните ни мутри-концесионери за кафявото ни море.

9

Анонимен

преди 8 години

нито хотелите са хотели, нито плажа е плаж, нито обслужването е обслужване... не виждам причина да стъпвам там, да не говорим, че е претъпкано с пияни английски ***

8

Анонимен

преди 8 години

Приятна почивка, Българи !:)

7

2233

преди 8 години

Нито лев за алчните ни хотелиери и концесионери!Нито стотинка дори!Да си носят пясъка в къщи.Толкова ли е трудно да се очертаят свободните зони от общините още преди сезона?Не е , но са свикнали да ни правят на ***.Нямаме държава просто.Затова всички бягат от тази скапана страна , управлявана от тиквите на Тиквата.

6

Дедо Шмърк

преди 8 години

Поне от пет години не съм стъпвал на БГчерноморието , скоро и не предвиждам! Да му мислят мутрите с хотелите.

5

men

преди 8 години

На Несебър не съм стъпвал от 10 години, а на нашето крайморие от 8 години.Грам не ме интересува, ако искат в БГ да слагат и шезлонгите във водата........в Гърция е 40 евро в момента студио на Неа ***.Плашната ивица е около 50 метра широка и всичко е free.А и споменатото студио е подходящо за 6 човека..........С какъв акъл почиват е Несебър - НЕ ЗНАМ ! ! !

4

Анонимен

преди 8 години

Просто трябва да се спре с това безумие плажовете да се дават на концесия, те трябва да се стопанисват от общините и да се знае, като не е свършено нещо - бой по кмета :) същото се отнася и за ски зоните

3

Чекист

преди 8 години

Много сложно бе майна... Един шут на всички концесионери и хотелите да поемат обслужването на плажа според леглата с които разполагат. Кво да искаш от хора които само кочини (свинарници) са строили през живота си...

2

tototo

преди 8 години

...след 10 дена ще почивам в Бяла и ако там е същото безобразие ще почиваме с фамилията само на Бяло море..... поне пет години подред, пък нашите концесионери да си духат чайчето.... место встречи: Бяла, след десет дни.......

1

Анонимен

преди 8 години

Аъде ходете пак на българското черноморие. Няма и да стъпа. За сто лева - 50 евро в Гърция или Турция ще си намера много добри оферти. После защо фалирали.