50

Berlin

преди 8 години

Само за протокола:Строежът на метрото в София, както и всички текущи ремонти във Варна, се извършват от роми. Те карат валяците, те тракат с ударните машини, те блъскат с кирките и лопатите. Няма нито един българин. Българите са по офисите и пишат по форумите. Ама от офисите не излиза ни хляб, ни хасфалт.

49

Анонимен

преди 8 години

To тия катуни почнаха да се градят още по времето на бай Тошо, раздаавше им от национализиранта земя за лични нужди, те си правеха там каквото искат, никой не ги закачаше, милиционер не стъпяше там

48

законопроект сега!!!

преди 8 години

Да се дават детски и майчинство само до второ дете! След второ да си го гледат радителите със свои пари!!!Само така ще се реши проблемът мирно!

47

Патриот

преди 8 години

Що ми изтрихте поста? Ни съм псувал никой. Разказах си историята просто! Загубихте ме като читател!

46

Караибрахим

преди 8 години

До турчинАААААААА,батка !!!Преди годината 1878 е имало 500 /ПЕТСТОТИН/ години на кланета и зверства ! Много удобно е да ги ЗАБРАВЯТЕ,а ????

45

Анонимен

преди 8 години

Reschili ni ot tesi zigani kakvi tomi be da ne sa ot rim ta tomi zigani e pravilata dums

44

Секънд Хенд

преди 8 години

До уплашенЗавършил си, гледам, поне първи клас, но си отставаш от боята. Недей да им береш грижа на "келешчетата". Повече такива трябва да има при вас.

43

Сириус

преди 8 години

Не само Северната част на София е превзета! Така е и със Западната, окупирана е и източната, само Цариградско пречи! Цяла София е под обсада на коне, каруци, мизерия. И се водим европейска държава, в 21 век, с на 13 века история, една от трите официални писмености на Стария континент... Как стигнахме дотук, политици?

42

Анонимен

преди 8 години

Копирам пак един коментар от колега по долу, той казва всичко!---------------------------------------------------------------------------Старците по селата ***, защото нямат достъп до медицински услуги, нищо че по над 40-50 години са работили за тази държава. А на тия от гетата здравни пунктове ще отварят без да са внесли 1 стотинка осигуровки.

41

Анонимен

преди 8 години

Куките да не се излежават пред парламента, ами да отиват в гетата.

40

Анонимен

преди 8 години

Скапан сайт и скапан ***, довиждане

39

турчин

преди 8 години

Хриянин съм. Но българите какво разбират? За тях щом си турчин не си човек. Изтриха ми един коментар, но не е допустимо да се крещи в София "Турците по ножа!".Ако някой не се намеси да обясни на агитките, че годината не е 1978 г. какво ще стане?

38

Анонимен

преди 8 години

"Депутатът допълни, че като бивш общински съветник той знае, че общините не могат да се справят сами с този проблем..."Какво значи "не могат", а и колко нюанса на самото "не можене" има?И още нещо, ако не си част от решението, значи си част от проблема. Като знаеш и заемаш обществена длъжност, редно би било да не чешаш само макарите и да гледаш собствения си рахатлък и интерес, а да се понапънеш малко и да поставиш въпроса пред тези дето са в позиция да вземат решение и да търсиш отговорите!

37

ahh

преди 8 години

HUBAVCI , vijtegi samo na snimkata

36

Анонимен

преди 8 години

АМИ ПО ВРЕМЕТО НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ТОТАЛИТАРИЗЪМ ЖИВКОВИЗЪМ ХОРАТА В ГЕТАТА ИМАХА РАБОТА В ЗАВОДИТЕ. ТАМ РАБОТЕХА КАТО ОБЩИ РАБОТНИЦИ ДАЖЕ МЕЖДУ ТЯХ ИМАШЕ И ТАКИВА КОИТО РАБОТЕХА КАТО СТРУГАРИ. ВСЕКИ СИ ИСКАРВАШЕ ХЛЯБА С ТРУД. СЛЕД КАТО ИМ ДОКАРАХА ДЕМОНИКРАЦИЯТА И УНИЩОЖИХА ВСИЧКО КОЕТО ДАВАШЕ ХЛЯБ НА ХОРАТА КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЗА ДА РАЗБЕРАТ СЕЛЯНЧЕТАТА В ПАРЛАМАТА ЧЕ ТАКА НЯМА КАК ДА ПРОДЪЛЖАВА. НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕК КОЙТО ДА Е ПО ГОЛЯМ ОТ ГЛАДА И ХЛЯБА. АКО ИМА ТАКЪВ ДА КАЖЕ.

35

добре

преди 8 години

София спа, когато от България викаха за помощ. В крайна сметка всичко стига и до София. Без градушка в София няма пари и за ракети против градушка...

34

Анонимен

преди 8 години

Сега ще излезе онази фуста сложена за министър на МВР и ще обобщи ,че това е битов скандал бе -няма етническо напрежение ...едни и същи словоблудия вече 25 г. повтарят явно са ги научили наизуст!!!

33

До турчин

преди 8 години

Спазвай законите на страната , моли се вкъщи и не реви да ви/се строим/ят джамии , защото взе много да ни писва и няма да ви търпим. Акко искате джамии и Аллах( виждаш ли , с главна буква е , уважавам религиозното ви право, но до там) , Турция е близо , отивате там. Ако искате тук , ще спазвате нашите закони и няма да ревете само за права, зощото имате и задължения.

32

vesko02

преди 8 години

От УнБИТ излязоха ли с мнение по проблема,сега ще ни кажат че полицията е малко и трябва увеличаване на личния състав на сектор "сигурност".Истината е ,че нерешаването на проблеми /у нас това е умишлено/в някъкъв момент ги превръща в нерешими.

31

Анонимен

преди 8 години

Старците по селата ***, защото нямат достъп до медицински услуги, нищо че по над 40-50 години са работили за тази държава. А на тия от гетата здравни пунктове ще отварят без да са внесли 1 стотинка осигуровки.