143

Голям смях

преди 9 години

Хе-хе излиза,че за да бъдеш сервитьорка или камериерка на родното черноморие трябва да си завършил най-малко специалност-ядрена физика.

142

anticrizis

преди 9 години

Ето една мярка за задържане на квалифирани кадри - заплата 1000+ лева. Всички гайлета отпадат.

141

аз там

преди 9 години

... 600000 легла и хора на тия плажчета на Слънчев бряг. Да настанят всички *** там, вместо да ги "санират". Така и така се видя - то тая държава само за тях се грижи.

140

Анонимен

преди 9 години

ми подгответе си кадри ве! Инвестирайте в едно-две специализирани училища с кампуси из вашите курорти и подгответе кадри. Или пак ние, обикновените данъкоплатци да ви покрием масрафа.

139

itroll

преди 9 години

Ква реклама, кви 15млн ??!!!От години по курортите лъжат и крадат. Това не се скрива с някаква си реклама, защото не се случва от вчера. Туристите си комуникират има сайтове за мнения и оплаквания. Спреде да простите пари от народа за елементарни реклами и лога на завишени цени. Вземете оправете проблема с обслужването и стандарта. Мишски долни, знаят само да харчат парите на народа за глупости и по сметки на определени хора

138

BG

преди 9 години

ZA 400 LEVA ZAPLATA KOI OPITEN PODGOTVEN SHTE VI RABOTI 6 DENA PO NEZNAM SI KOLKO 4ASA BEZ OSIGOROVKI ,PA POSLE REVEE NEMALKO KADRI AZ SHTE IDA V ANGLIA I SHTE ISKARM 5 PATI POVE4E OT KOLKOTO V BG I NEMA DA SE RAZPRAVAM SAS TAKA NARE4ENITE BISSNESMENI PO MORETO.PAK AKO SLU4AINO POPADNE NEKOI SVESTEN SE 4UDITE KAK DA GO IZGONITE SAS VASHTE PRETENCI I ZAPLAXI

137

ЧОВЕК

преди 9 години

Да работят маймуните,та да станат хора :)

136

Анонимен

преди 9 години

Ами кой да ви работи за 400- 500 лв камериерка гадинар охранител или готвач за 600 лв Че и някои ги гърбят по 240 часа месечно и ако може осигуряване на минимална заплата! Абе няма ли профсъюзи???? Как ще се пенсионират хората работещи в туризма зимата като ги освобождават и с тази пенсионна реформа никога няма да вземат пенсии

135

8

преди 9 години

ДА ПОМОГНЕМ НА" ГОРКИТЕ"ДРУГАРИ ХОТЕЛИЕРИ!:1.ЦЕЛОКУПНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ПЛАЩА РЕКЛАМАТА2.ПАК ТОЙ ДОКАРВА ПОД СТРОЙ НАЙ-ДОБРИЯ ПЕРСОНАЛ 3.ПАК ТОЙ ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ НА ПЕРСОНАЛА4.ПАК ТОЙ ПЛАЩА ВСИЧКИ РАЗХОДИ В ХОТЕЛИТЕ5.ПАК ТОЙ ДОКАРВА ПОД СТРОЙ МИЛИАРДЕРИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ6.И ПАК КОЙ ВНАСЯ ПЕЧАЛБАТА В БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НА ХОТЕЛИЕРИТЕ7.В ТОВА ВРЕМЕ ХОТЕЛИЕРИТЕ СЕ ПЛАЦИКАТ НА КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ ИЛИ КЪДЕТО ИСКАТБЛАГОДАРЯ ЗА РАЗБИРАНЕТО!

134

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха-ха, гаврата с работещите ангария отива към своя край. Остава мутрафоните велики да продават на безценица или да мобилизира родата начело с мутрафонката която ще е камариерка, сервитьорка и барманка нощем. След като приключи ще мие чинии в кухнята. Няма козметички, прически, баровски вечери и т.н. Дечицата дебели щехтрябва и те да се потрудят. Снабдяване,; ремонти и много странични задачи. Да им се усладят паричките изкарани с честен труд. Найс, а?

133

Валери

преди 9 години

Хотелиерството е цяла наука а дали има поне един собственик на хотел който е завършил такова училище? Като гледам овчите муцуни на тези "хотелиери" те трудно са завършили основно образование и естествено няма да им върви нищо с което се захванат. Само с наглост и лакомия не става, трябва и акъл.

132

alex

преди 9 години

I kakvi pari za reklama ....! ? ! Tia deto revat i napulniha kraibrejieto s beton ,imat pari i za reklama . da si plashtat ! A za rabotna ruka ima lesno ... 1 Nali e semen biznes ?! Sina na bara, dushteriata da servira , jenata v kuhniata i gotovo ! !! Togava da im plashta kato iska i da rabotiat kakto mogat .

131

Анонимен

преди 9 години

"Междувременно във Варна..."Човек, хранилката вече е усвоена.

130

Анонимен

преди 9 години

За тези пари(които плащате,ако платите въобще!)-тази работа(която получавате от вашите работници.)Без пари няма успехи....За това съществува и Терминал 1/2

129

Анонимен

преди 9 години

Така е, няма кадри за 380лв. заплата, ех че хубаво беше преди: по-дълъг сезон, робска работна ръка, незаконно строителство...

128

Б

преди 9 години

Същите глупости говорят и разни образи в други сфери, един приятел така 1+ година не успя да си намери работа в одиторска фирма с нормално заплащане и раб време, писна му и отиде в Кипър 2 месеца по-късно започна там на подобна длъжност и всичко е на 6 вече 2+ години, специалисти се намират ако им се предложат условия (не говорим само за пари защото някой наистина дават пари но се работи при условия които могат да направят инвалид и Херкулес)

127

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Нашенският честен частник иска да печели от голяма надценка, а не от оборота!Тежки времена ни чакат.

126

Анонимен

преди 9 години

а те укаринците и молдованците -за без апри л ище работя?ил ипр итях 400 лв -500 лв не месец ще стигат за квартира ,храна /за друго не говорим/или пък те ще идват- да преследват ''българската мечта'' -работа в Бг мизерията и после възможност да ходят навсякъде из границите на Ес .?:)))Само,че няколко проблемчета -Бг не е вШенген все още ,все още няма хора които да живеят без да се хранят ,*** без образование -не работят качествено,*** С образование -искат пари ,тц тц проблеми все...

125

Анонимен

преди 9 години

Помните ли скандала със софтуера за детските градини? Това поне излезна наяве и стана публично известно. Само ако знаете каква изненада ви готви Министерство на образованието... няма да искате да живеете повече в тази държава!Публични конкурси?!?! Пълни глупости!!! Всичко е предварително известно!

124

Онзи

преди 9 години

Че кой ще иска да работи за вас, освен ако не умира от глад ? Да получава за 8 часа, а да бачка по 10 и 16, да му ровят из стаята и из торбите охраната и като дойде ред за плащане да се чудят за какво да му отрежат от заплатата и от обещана заплата 450 лв - я вземат 280-300 лв чисто, я не. Отношението е като с роби, който не иска да бачка извънредно - аут, на камерите те следят да не би да седнеш някъде - пристига веднага началник да ти каже да ставаш... няма почивен ден..