152

БГ

преди 8 години

Защо наказват Крим? Защото не вдигна оръжие против Русия ли? Идиотската политика на България на подкрепа на националистическа Украйна, обрича на мизерия невинни хора. Долу Плевньо.

151

до Одисей

преди 8 години

До Анонимен----В съда няма понятие--ще видим----има само да или не-----недей да шикалкавиш.Няма да има съдебен процес по повод Крисм--просто защото всички точки от меж.право са спазени....А твойто писане в момента е популизъм--чист.

150

до Одисей

преди 8 години

Я ми кажи ти-защитника на международното право...нещо за Доминикана??? Нещо за Хаити??? А може би нещо за острова Диего Гарсия--където е една от най-големите военни бази на САЩ---от там са изгонени хиляди хора-за да направят американците база там...нещо да ми споменеш за международното право в тези случаи??????

149

КЪРЖДАЛИ И ЛУДОГОРИЕ

преди 8 години

ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ..... !

148

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ И НАТО--Точно И луганска оюласт и донецка област имат право на референдум--пао една проста причина--СМЕНЕНА е централната влас със друга,посредством преврат--Това не е конституционно,и оттук идва правото на самоопределение-

147

до одисей

преди 8 години

русия не е нарушила никакво меж.право-не лъжи....Присъединението на Крим е напълно законно и е в устава на меж.право.Ако имаше някакви нарушения-да беше подадена жалба в Хелзинки.Няма нарушение на нито една точка на меж.право.Ясно???

146

ГУРБЕТЧИЯ И НАТО

преди 8 години

До rasateТурците с гагаузки произход в Лудогорието са около 50% , а в Кърджалийско са под 40% .Единственото което спасява ДПС в района са екскурзиантите и *** с турско самосъзнание.С ПРИМЕРЪТ ,КОЙТО ДАДОХ ИСКАХ ДА КАЖА ,ЧЕ ТАКИВА РЕФЕРЕНДУМИ САМО НА ОПРЕДЕЛЕНИ ОБЛАСТИ СА НЕПРАВИЛНИ ! НЕ МОЖЕ НЯКАКВА СИ ЛУГАНСА ОБЛАСТ ДА СИ ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМИ ! ТАЗИ ЛУГАНСКА ОБЛАСТ Е ЧАСТ ОТ УКРАЙНА И АКО ИМА РЕФЕРЕНДУМ ЩЕ УЧАСТВА ЦЕЛИЯТ УКАИНСКИ НАРОД ,А НЕ ЛУГАНЦИ ОТДЕЛНО ,КРИМЛЯНИ ОТДЕЛНО И ПР.!

145

rasate

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ И НАТОТурците с гагаузки произход в Лудогорието са около 50% , а в Кърджалийско са под 40% .Единственото което спасява ДПС в района са екскурзиантите и *** с турско самосъзнание.От друга страна в Родопите най многочислени след българите християни са българите мюсюлмани - ахряните,които някой наричат неправилно помаци.На там трябва да е насочена държавната политика ,поради това ,че МИТ работи за обезбългаряването им- създава се изкуствено разделение въз основа на религията.

144

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ И НАТО...само че НИКОЙ не е забранил на турците да говорят на майчиният си език...никой не е направил фашстки преврат в София...Никой не е застрелян от снайперисти в София по време на протести...Нито едно офицялн лице0политик не призовава за геноцид над турците...Няма запалени хора както в Одеса...Така че опрните ти точки са смешни--гурбетчио смешен

143

Анонимен

преди 8 години

До тези които не обичат да четат и не познават историята - запомнете крим е руски и хората там винаги са се чувствали руснаци,който е ходил знае.Мариупол,Херсон и мама Одеса също са руски.По време на беловежките споразумения когато се определят границите на републиките след разпада на ссср укр президент се чудел дали да си писка крим и други области от изт.украйна а пияния елцин махнал с ръка и казал вземайте ги.Това са думи на Кучма а не на руснаците.

142

ukraininform

преди 8 години

Социальные показатели РОССИИ ---I-67-е место в мире по уровню жизни -71-е место в мире по уровню развития человеческого потенциала. -72-место в мире по рейтингу расходов государства на гражданина -127-е место в мире по показателям здоровья населения -111-е место в мире по средней продолжительности жизни -134-е место в мире по продолжительности жизни мужчин -159-е место место в мире по уровню политических прав и свобод. И в то же время: 1-е место в мире по количеству самоубийств среди

141

ГУРБЕТЧИЯ И НАТО

преди 8 години

До АнонименТъпа новина. Какво има да се забравя? Крим реши да се присъедини към Русия, защото 90 процента са руснаци.В КЪРДЖАЛИ И ЛУДОГОРИЕТО 100 % СА ТУРЦИ ! ИМАТ ЛИ ТЕ ПРАВО ДА РЕШАТ ДАЛИ ДА ОТЦЕПЯТ ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ ОТ БЪЛГАРИЯ ИЛИ ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМ С УЧАСТИЕТО НА ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД В ЦЯЛАТА СТРАНА ,А НЕ САМО В КЪРДЖАЛИ ! АКО РЕФЕРЕНДУМЪТ Е САМО В КЪРДЖАЛИ ,100 % БЪДЕТЕ СИГУРНИ ,ЧЕ УТРЕ ТОЙ ЩЕ Е ТУРСКИ !

140

Анонимен

преди 8 години

*** новина. Какво има да се забравя? Крим реши да се присъедини към Русия, защото 90 процента са руснаци.

139

ГУРБЕТЧИЯ И НАТО

преди 8 години

ТОЧНО ТАКИВА *** КАКЪВТО Е ТОЗИ НА СНИМКАТА ,ЩЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА ДА ВИ РАЗРУШИМ ОТ ВЪТРЕ !!! ТЪЙ КАКТО ДЪРЖАТ ПОДОБНИ ПЛАКАТИ ,ТАКА ЩЕ РАБОТЯТ ЗА НАС ! ЩЕ СЕ ЧУДИТЕ КОЙ ПЪТ ДА ХВАНЕТЕ ! ВРАГЪТ ВИ ЩЕ Е ВЪТРЕ В РУСИЯ И ЩЕ СИМУЛИРА ,ЧЕ ОБИЧА РУСИЯ ! ТЪЙ КАКТО ВИЕ РУШИТЕ УКРАЙНА ,ТАКА И НИЕ ЩЕ РУШИМ ВАС !

138

руска излагация-ютуб

преди 8 години

Излагация на танка армата и усмиване на думите на алкохолика Рогозин ,че руските танкове нямали нужда от визи за Европа ,в клип с име - танк Армата - gurbet4ia . Агресията на руските алкохолици в Украйна ,клип и име - руска агресия в Украйна - gurbet4ia .Също така и на руски език - агрессия России в Украине - gurbet4ia.

137

(-_-)

преди 8 години

Остави ги тия врели-некипели Одисей и обясни как правителство, дошло на власт чрез преврат може да бъде законно, а референдум, проведен в АВТОНОМНА република - не? Не се мъчи да мислиш. Всичко е въпрос на договорка между големите държави.. В случая с Украйна нещо не успяха да се договорят и резултатите ще са изцяло за нейна сметка.

136

Обективно

преди 8 години

Е какво друго да напише Economist за Русия освен лоши неща?! *** ти като подбираш материалчета за превод дай нещо и от руската преса . Там ще намериш подобни коментари и анализи колко е лошо положението на запад - и то наистина е така. Знаем че ти налагат да се очерня всичко в Русия, но ти балансирай и с материали и от другата страна. Така ще се опиташ да бъдеш Обективен журналист, че то само лошо, лошо - писва вече.

135

руска излагация-ютуб

преди 8 години

Излагация на танка армата и усмиване на думите на алкохолика Рогозин ,че руските танкове нямали нужда от визи за Европа ,в клип с име - танк Армата - gurbet4ia . Агресията на руските алкохолици в Украйна ,клип и име - руска агресия в Украйна - gurbet4ia .Също така и на руски език - агрессия России в Украине - gurbet4ia.

134

(-_-)

преди 8 години

И защо стана така, Одисей? Кой се намеси брутално във вътрешните дела на тая страна? Нима руснаците са искали да разрушат търговско-икономическите си връзки, сами? Какво всъщност се случва в Украйна и какви са причините за нейната дезинтеграция? Колко е законно сегашното правителство там?

133

Одесса

преди 8 години

До Анонимен 215За една година направиха 3 офиса извън пределите на Крим(в континентална Русия). Погледни картата и ще видиш възможностите в тази огромна страна. Стига сте преписвали чужди пропагандни мисли.