149

Анонимен

преди 8 години

Пияните руснаци могат и на 1 метър да летят но могат и да не летят .А над Черно море могат да летят американци защото ние искаме така!

148

Анонимен

преди 8 години

За ръчички са се държали, само дето не са пили по едно...

147

АТАКИСТ

преди 8 години

До Гатанка БОИКО БОРИСОВ ИСИЕ

146

Анонимен

преди 8 години

Москва не вярва на сълзи!

145

Т-50

преди 8 години

Лети на 3 мета защото не му пука, другия път ще лети на 1 м - защото може !!!

144

Стефан

преди 8 години

Какво търси американски самолет в черно море. до руската граница. Трябвало е напрово руснака да го свали. Да сте чували руски самолет самолет да е летял около Америка. То само българите сме будали да се гъзим на американците и да плащаме 4 пъти по скъп ток от техните централи които ги откраднаха от нас. Браво на братушките.

143

До 183

преди 8 години

Отново нищо не каза. Какви банки, какви бири? Какъв им бил стандарта на западняците? Ти от село излизал ли си? Вас така ли ви учат старите ***, на бялото черно да викате пък който се върже върже а :)? Опорни точки разни.

142

Анонимен

преди 8 години

ОБИКНОВЕН ПОЛЕТ НА КРАВАР НАД ЧЕРНО МОРЕ!!!!! КАК ДА ГО РАЗБИРАМ? ЧЕ ТОЗИ КРАВАР Е ЛЕТЯЛ ВЪВ КРАВАРСКОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО ЛИ??? НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА ТОЗИ ПОЛЕТ ДА Е БИЛ ОБИКНОВЕН СЛЕД КАТО Е ДОШЪЛ ОТ НА МАЙКА СИ ОТ П...ТА В ЧЕРНО МОРЕ.

141

Анонимен

преди 8 години

Егати тъпите русофили

140

Гатанка

преди 8 години

*** народ,който не почита народа,който няколко пъти го е освобождавал от робство и му е построил цялата икономика (която успешно беше ПРИВАТИЗИРАНА от тарикати ) , лиже адниците на тези които пак го поробиха ! Що е то ?? :)))))

139

Анонимен

преди 8 години

До до 181Какъв пък е стандарта на западна европа и северна америка бе ***???всичко е собственост на банката и бухаш цял живот да плащаш вноски.чакаш да дойде петък и събота за да излезеш да се напиеш като змей с три бири или да се *** с някой змей..това ли ти е стандарта те питам??

138

до 181

преди 8 години

Кое им е богатото? Ами сравни при какви стандарти живеят хората в злата Западна Европа, САЩ и Канада със стандарта при който живеят хората в Русия и държавите които гравитират около нея (бившите руски републики вкл. България).На второ място можеш и евентуално да погледнеш потока на движение емигранти към Русия и към Запада, и най вече къде аджеба търсят реализация висококвалифицираните специалисти - на Запад или във "велика Русия"

137

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 179-------------( все бедни държави чиито имена завършват на "стан)---------------------------------гледай в скоро време да не ходиш да слугуваш на ъези "стан". Не мога да разбера кое им е богатото на ЕС и САЩ , след като са надули една финансова пирамида, която ще се срути като пясъчна кула.

136

Анонимен

преди 8 години

***, щом американският самолет е бил в международно въздушно пространство, а руският на 3 метра от него, то в какво пространство е бил руският?Можеш ли да решиш тази проста задача?

135

Анонимен

преди 8 години

" руската мечка" - мухахахахахааа тази глупост като я прочета и падам от смях. руската мечка прегладняла, озлобена, отритната от цивилизованият стои в изолация дълбоко на запад с малкото и останали приятелчета ( все бедни държави чиито имена завършват на "стан") руската мечка хахах

134

Анонимен

преди 8 години

Американските пилоти ще се хранят със специални гранули, които се изхождат само веднъж седмично.Гранулите са преминали изпитания върху кучета и резултатите са повече от обещаващи. Целта е при сближаване с руските ВВС, американците да не се осират!

133

Анонимен

преди 8 години

твърди СиЕнЕн...-----------------мале, мале, голема параноя ги тресе западняците.на всички им се привижда руската мечка - сън не ги лОви.

132

Анонимен

преди 8 години

пияни руснаци в самолет... даже не са и разбрали какво е станало. абе като цяло руската простотия и агресия са безгранични

131

Анонимен

преди 8 години

Какво правят наглите и алчни кравари тук??? Тяхната "демокрация" е опасна за човечеството, а в случая за Европа и България.

130

Анонимен

преди 9 години

Наскоро ПАМПЕРС спечели обществена поръчка за доставка на консумативи за американската армия...