62

Анонимен

преди 8 години

До Крымолскай трйоламУкраински фашист завистник

61

Крымолскай трйолам

преди 8 години

Не е вярно НЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕПутин е велик путин е велик!!!!!Народа е щастлив и доволен и не живее в диктатура !

60

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

до ОдисейРуснака (обикновения) се дръпна от покупка на апартамент, а дойдоха руските евреи!Пази Боже!

59

По случай празника

преди 8 години

Грандиозен флашмоб в Москва - 500 бели, сини и червени автомобили се подредиха, изобразявайки руския национален трибагреник.

58

Анонимен

преди 8 години

Е и какво? Дайте да подарим всичко на САЩ? Ми и САЩ да ги изолират всички ще клекнат много по-бързо от Русия, защото са по обвързани и цоцат от цял свят. Браво на руснаците за които има и други ценности освен пари! А колко са били бедни преди санкциите? Ръстът май не е голям. Нека видим и с Украйна какво става, тръгнала с другите нови приятели!

57

9009

преди 8 години

и 150 минуса да сложите, победняването на руснаците няма да спре, санкциите въведени от САЩ и ЕС обхващат няколко човека и свързаните с тях финансови потоци, както и забрана за продажба на определени технологии, всичко това няма отношение към обикновения руснакот друга страна Русия сама забрани вноса на най-консумираните храни, като логично това доведе до дефицит и вдигане на цените им в Русия и изяждане на доходите на гражданите

56

преди 8 години

Ето ви данни от този месец - Local Purchasing Power inBulgariais 3.44% higherthan inRussia Не че ние забогатяхме толкова много, просто те обедняха и то доста. И то благодарение на мъдрата политика на вожда-слънце!

55

123

преди 8 години

Товарищ Путин, имате една метална врътка, завъртете я на дясно докато спре да се върти, спрете бизнес отношенията си с тъпия ЕС и санкцийте ще отпаднааааат.Преди 70 години ви атакуваха с оръжие и оцеляхте, сега ви атакуват икономически и Руският НАРОД пак ще оцелее, само незнам същото важи ли са ес.

54

9009

преди 8 години

най-странното е че самата държава Русия доведе до обедняването на хората си с въвеждане на забрана за внос на хранителни продукти

53

чао

преди 8 години

Във всички държави има бедни и богати, успели и прошляци! Лошото е, че в България скотовете и робите по душа по много, твърде много, за да може тази държава да се развива нормално. Доказано е - вече 1300 г. все същото.

52

Анонимен

преди 8 години

руската мъка край няма.И не са 22 милиона бедните а 140 милиона!!!!!!90 процента в мада раша жиеят като скотове!!!!В Германия по АРТ всяка вечер за това говорят!!!!!

51

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Санкциите доведоха до отлив на рускоговорящи туристи!Зимата - ГЛАД!

50

Някой

преди 8 години

абе руснаците винаги ще са си бедни с този култ към личността. Те ако си нямат един портрет, на който да се кланят... А истината е, че трябват много хора, да се свърши нещо качествено. А факта, че никой не емигрира в русия, а руснаците бягат към америка е показателен. докато бях на бригада имах съквартиранти руснаци, нито един не смяташе да се връща там. Нито един. Като ги питаш защо: "Да бе да та да ме мобилизират и изпратят в някоя *** война на майната си." Това беше през 2005-2006, а сега?

49

Дядо Петър

преди 8 години

"ЕС са терористи и фашисти карат хората да гладуват." пише един другар по-долу.А пък аз съм влизал в Москва в също такъв голям магазин през 1990 г. и в него НЯМАШЕ АБСОЛЮТНО НИЩО ПО РАФТОВЕТЕ.Без участието на терористите и фашистите от ЕС. Само в резултат на "управлението" на РУСКИТЕ КОМУНИСТИ.

48

до 82

преди 8 години

Не ме интерсува ако ще американците да бомбандират половината свят, стига да са ми редовни клиенти :)-Хич да не ти пука - но те бомбардират и избиват също и редовните си клиенти и безнеспартньори. Това вече май те те развълнува.

47

до 73

преди 8 години

Ако всички са милионери то най-бедния милионер ще бъде принуден да лъска кенефите *** се скрий някъде и не се показвай ***.

46

Анонимен

преди 8 години

Живота в Русия е скотски какъвто и винаги си е бил.

45

Пешко

преди 8 години

Разбираме, че американците едва деянят, ама това променя ли положението на руснаците, които са извън десетката в почти всички класации за благосъстояние, качество на живот, качество на услуги, и са в тройката на почти всички класации за престъпност, наркомании, алкохолизъм, демографски срив и т.н.? При това Русия е най-голямата и най-богата страна в света по ресурси. Вместо да са номер 1 в света, те си искат Сталин и още се кефят предимно на танкове. Вече и в шаха са треторазрядни

44

кво що?!

преди 8 години

В БГ и без санкции бедните са повече

43

Анонимен

преди 8 години

Гледайте днес в 12:15 по руския канал 1 как в 1814 година руснаците победоносно влизат в Париж.