9

Berlin

преди 9 години

Марш при ***! Той ше ви оправи.

8

до 7

преди 9 години

Напълно си прав. Но при Вас никога не е имало комунизъм. И затова внимавайте със Сириза. Където е стъпил комунист..трева не никне.

7

Божо

преди 9 години

Браво на гърците , имат най-комунистическата комунистическа партия, която ще ги доведе до безкрайните висини на комунистическия рай, където няма пари , а само блага, голи сталиновци и лениновци с криле на гърба :))) Това е единствената страна в Света, която не се нуждае от управлението на *** , защото се развива чудесно под вещото ръководство на достойните си политици и комунистически профсъюзи !!!!

6

Димитракис

преди 9 години

Я су, малака! Димитракис не фалиракис. Вземакис големакис заплатис, германакис плащакис! По цял ден мързелакис и пиякис узакис. Беднякис булгаракис берякис маслинакис!

5

Анонимен

преди 9 години

К'во сте кървяли, бе малаки??? Вие знаете ли какво е кървене? Нека да ви надрусат едни заплати по 500 евро, както тук в България масово има 500 лева заплата и тогава да ви питам за кървенето.Вие ревете с 1200 евро заплата в момента. Ама щото 30 години сте свикнали да цоцате от ЕС и да си знаете всяка година почивката по островите за месец нали? Дее.ба и тартикатите ви ***

4

койчо

преди 9 години

Оплакват се гърците от финансовите икономии, чиито заплати все още са два и три пъти по големи от нашите и пенсиите и те толкова. Ние не се оплакваме - ние просто отдавна сме МЪРТВИ!!! Във филма "Бесни страшни пенсии" имаше една реплика: Ще си взема прасето!!! Който го е гледал знае за какво става дума.

3

Анонимен

преди 9 години

и крадохте ПОВЕЧЕ от достатъчно, така че сърбайте си попарата, космати византийци! Наглеци!

2

Анонимен

преди 9 години

Да ги оставят да фалират, баси наглярите!

1

и Хасан е хора

преди 9 години

Може ли уважаваният от всички нас--г-н Боко Тиквата да обясни, нали слушахме, защо нашите заплати са пак в пъти по - ниски от Гърците, които кървят...а ние?...Ние вече и кръвта ни пресъхна г-н Тиква!