11

Анонимен

преди 9 години

Русия трябва да обръща вниманието на развитие на икономиката си. Г-7 добре я подтиква да работи в тази насока.

10

Анонимен

преди 9 години

До 12 аз нямам нпо, гледай себе си. Не на русия!

9

дневния ред

преди 9 години

Дневния ред на Г-7: Първа точка: Владимир Путин; Втора точка: Владимир Путин; Трета точка: Владимир Путин; Четвърта точка...

8

право славен

преди 9 години

Поведението на Г-7 ме кара, още по-рязко да намразя зависимата от Обамата, корумпирана и декадентна, група на Г-7 и още по-бързо да обикна православните ценности на Русия.

7

Анонимен

преди 9 години

Не на русия!

6

без Г-7

преди 9 години

А защо не пишете, че демократите от Г-7 наредиха на диктаторите от фашистката хунта в Куев да отменят със закон човешките права в ДНР и в ЛНР? И това ли са ценности, които идповяда някой си Джош Ърнест?

5

перфидно лицемерие

преди 9 години

С присъщото си перфидно лицемерие Г-7 не признава изборите в Крим, в ДНР и в ЛНР. Същият този загрижен за човешките права и западни ценности Г-7, обаче, изобщо не си мръдна пръста, за да прекрати чудовищните престъпления на киевската фашистка хунта в ДНР и в ЛНР - разстрели на невинни старци, жени и деца, убийства, изгаряния на живо, артилерийски обстрел, бомбардировки и всичко останало от програмата за геноцид на цяло едно население.

4

Анонимен

преди 9 години

И тези ***,решават съдбата на милиарди хора!!???!!??!

3

политически джуджета

преди 9 години

Г-7 са политически джуджета, с които никой не се съобразява. Путин е политическият гигант на съвремието и всички се ориентират по него.

2

искаме мир!

преди 9 години

Искаме мир, а не Г-7!

1

Анонимен

преди 9 години

Ххааха неискат студена война----ама засипаха с бомби цял свят вече---лицемери.Но като Русия им се озъби--неискат те война--щото с тия гейове закъде са.....